Wally είπε:Τα παρακατω μου τα εφερε ο Phil-Santa-Claus_vr τον οποιο ευχαριστω ιδιαιτερως!
Ειναι τα "ασημενια" carts (που οπως εμαθα απο τον Φιλιππο ειναι η μορφη με την οποια κυκλοφορουσε τα παιχνιδια της η Imagic) - τα "κρεμ" carts (εχω λεπτομερεστερη φωτογραφια παρακατω με "κλου") και το modified SuperCharger με τη κασετα του (που παραλιγο να στειλει το Phil στο Γκουανταναμο ) το οποιο θα φαει τρελο mp3 ταισμα
Για δωστε βαση στη πενια (και ομως ειναι 2600!...εγω παντως πιαστηκα τρελα αδιαβαστος )
Και για επιδορπιο εχουμε full-extra Κροκοδειλο (τον οποιο γεμιζα παιχνιδια εχτες στις 2 το βραδυ )
Wally, δεν υπηρχε περιπτωση το krokodile να στο αφηνα να το λειτουργησεις χωρις ενα Atari μετασχηματιστη! Εστω και με ενα converter, τουλαχιστον το ελληνικο ρευμα θα περασει φιλτραρισμενο απο ενα Atari approved power supply! Αυτο που δεν προλαβα να σου πω ειναι οτι ο μετασχηματιστης αυτος, ειναι ολοκαινουριος και χρησιμοποιηθηκε πολυ λιγο στις πρωτες παρτιδες του vader ενω αν διακρινεις καλα θα δεις και οτι αναγραφει και το cx-2000, το πρωτοτυπο "val", που ηταν προορισμενο να χρησιμοποιει τον ιδιο μετασχηματιστη. Οπως καταλαβαινεις το project ξεκινησε ευοιωνο ωστε να παραχθουν οι μετασχηματιστες αναγραφοντας τον κωδικο απο ενα μηχανημα που δεν ειδε το φως της δημοσιοτητας παρα μονο με λιγα πρωτοτυπα που κυκλοφορουν ακομα με τετραψηφιες τιμες!Wally είπε:Καλα ο Phil ειναι απιστευτος.Μολις ανακαλυψα οτι το κανονικο πακετο του Kroko δεν περιλαμβανει μετασχηματιστη...αλλα εγω βρηκα μετασχηματιστη στη τσαντα...
Ακομα και με τους μετασχηματιστες...ειναι κολλημενος Atarian