Το έχω κι εγώ ακόμα αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Πίκρα μεγάλη όταν δεν έκλεινε εντελώς καλά και αντί για να πιούμε τον ριμαδοκαφε μαζευαμε μια ώρα τα σταγονακια στο νεροχυτη και τα γύρω πλακάκια
Το θυμάμαι κι εγώ παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας! Είχαμε εμείς, οι γιαγιάδες μου και μια φίλη της μάνας μου, η οποία θυμάμαι το είχε λιώσει! Έχω ταυτίσει την εικόνα της με αυτό το σέικερ στο χέρι!!
Πλακα κανεις !!!Μολις ειχα φτιαξει φραπογαλο(με 39ζαχαρες)με σεικερ ακριβως το ιδιο(το ιδιο ομως..)και τσουπ να το το βλεπω μπροστα μου σαν ρετρο αντικειμενο....Πωπω φαντασου ποσο καιρο ειχα να ανοιξω το ντουλαπι να φτιαξω μονος μου καφε !
Ρε παιδιά νομίζω πως για κάποια στιγμή το συγκεκριμένο σεικερ, εβγαινε και με περιεχομενο βανίλια υποβρύχιο. Δλαδή, όταν τελείωνε η βανίλια, σου έμενε το σεικερ!
Το είχαμε και εμείς στο καφενείο των γονιών μου. : Αρχικά μόνο με αυτό φτιάχναμε καφέδες, αργότερα όμως, με την έλευση του ηλεκτρικού αναδευτηριού, το είχαμε μόνο για έκτακτες περιπτώσεις: διακοπής ρεύματος, μουλαρώματος, στάσης εργασίας/διάλυσης του αναδευτηριού...