johngr
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 30
Ο πατέρας μου ήταν οδηγός στην παλιά Ιονική Τράπεζα . Θυμαμε πιτσιρικάς τότε όταν έκλεινε το σχολείο με έπερνε μαζί του στην δουλειά.
Τότε δεν υπήρχαν ούτε πολλες τράπεζες ως ονόματα αλλα ουτε ακομα περισσότερο ως φυσικά καταστήματα.
Η ιονική τραπεζα λοιπόν είχε ενα φορτηγό διαμορφωμένο σαν καταστημα τραπέζης.
Θυμάμε αναλογα την ημέρα , υπηρχε προγραμμα και παρκάραμε το φορτηγο σε καποια κεντρικά σημεια , πλατείες σε διαφορες περιοχές.
Πίσω απο το κάθισμα οδηγου συνοδηγού είχε μια πόρτα και έμπενες στο πίσω μερος του κισέ - ταμείου.
Στο πίσω μέρος του φορτηγου κατέβαινε μια σκαλιτσα για το κοινό και είχαν προσβαση μεσα στο χώρο του φορτηγου για να μπουν και να κανουν τις συναλλαγες τους .
ΔΥστηχώς δεν έχω κάποια φωτο να το δείτε .... αν βρω θα την αναρτησω.
είχατε εξυπηρετηθεί ποτέ απο τέτοιο κινητο κατάστημα τραπέζης ?
Τότε δεν υπήρχαν ούτε πολλες τράπεζες ως ονόματα αλλα ουτε ακομα περισσότερο ως φυσικά καταστήματα.
Η ιονική τραπεζα λοιπόν είχε ενα φορτηγό διαμορφωμένο σαν καταστημα τραπέζης.
Θυμάμε αναλογα την ημέρα , υπηρχε προγραμμα και παρκάραμε το φορτηγο σε καποια κεντρικά σημεια , πλατείες σε διαφορες περιοχές.
Πίσω απο το κάθισμα οδηγου συνοδηγού είχε μια πόρτα και έμπενες στο πίσω μερος του κισέ - ταμείου.
Στο πίσω μέρος του φορτηγου κατέβαινε μια σκαλιτσα για το κοινό και είχαν προσβαση μεσα στο χώρο του φορτηγου για να μπουν και να κανουν τις συναλλαγες τους .
ΔΥστηχώς δεν έχω κάποια φωτο να το δείτε .... αν βρω θα την αναρτησω.
είχατε εξυπηρετηθεί ποτέ απο τέτοιο κινητο κατάστημα τραπέζης ?