στην Ε' τάξη άλλα σκετς που θυμηθηκα
-στη γιορτή πριν τις διακοπές των Χριστουγεννων παρουσιάσαμε σε σκετς τους 12 μήνες του χρόνου (12 παιδιά οι μηνες, εγώ ήμουν ο μήνας Απρίλιος), τις τέσσερις εποχές (τέσσερα παιδιά) και αλλα δύο παιδιά ήταν ο παλιός και ο νέος χρόνος.
Τα παιδια ειχαν ντυθει με ενδυμασιες αναλογα το μηνα που ειχαν, εγω ειχα βαλει μια αποκριατικη στολη ''Ανοιξη'' (που ειχα από την Δ' Ταξη) μιας και ημουν ανοιξιατικος μηνας...καμαρωνα κιολας, τα γενεθλιά μου ειναι Απρίλιο...
(δικη μου ιδεα ηταν να βαλω αποκριατικη στολη, αρεσε και στη δασκαλα η ιδεα αυτη...!)
-στη γιορτη της 25ης Μαρτιου ειχα υποδυθει μια Σουλιωτισσα, ειχα χορεψει και το χορο του Ζαλογγου...επι σκηνης!!!! (αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω...)
-στο τμημα των Αγγλικων στο τελος της σχολικης χρονιας ειχαμε να παρουσιασουμε ενα σκετς στα αγγλικα του οποιου το σεναριο αναφεροταν σε ενα...ζωολογικο κηπο. Καθε παιδι θα εκανε ενα ζωακι και σε εμενα ειχε τυχει να ειμαι ''ιπποποταμος''
. Δεν μου αρεσε καθολου και ημουν αρκετα ντροπαλη της ωρα του σκετς στις προβες αλλα και μπροστα στο κοινο οταν το ειχαμε παρουσιασει (δασκαλοι, γονεις, Διευθυνση του σχολειου, φιλοι, συμμαθητες και οποιοι αλλοι ηταν...). Ειχα εισπραξει και αστεια σχολια για το ρολο που ειχα απο συμμαθητες...
Ειχαμε το τραγουδακι αυτο, το οποιο με ειχε εκνευρισει τοσες φορες που το ειχα ακουσει....
στιχοι
Hippos are always doing things like eating chocolate cake
Hippos are always lying in the mud at the bottom of the lake
So now all hippos are playing
And to all the people they are saying
This is our hippo holiday
It's a Hip-hip-hip-hip hippie
It's a hap-hap-hap-hap happy
It's a hip-hip-hip-hip hooray
It's a happy hippo holiday
Hippos are always blowing bubbles at the bottom of the pool
Hippos like blowing bubbles because the bubbles keep them cool.
So now all hippos are playing
And to all the people they are saying
This is our hippo holiday
It's a Hip-hip-hip-hip hippie
It's a hap-hap-hap-hap happy
It's a hip-hip-hip-hip hooray
It's a happy hippo holiday
-υπερπαραγωγη!!!!!!! :animeek:
-στο τμημα των Γαλλικων στο τελος της σχολικης χρονιας, παρουσιασαμε ενα σκετς, βεβαιως στα γαλλικα (μη φανταστειτε κατι πολυπλοκο...με απλες φρασεις!).
Απ' ό,τι θυμαμαι το σεναριο ηταν οι καλοκαιρινες διακοπες μιας οικογενειας.
Ημουν ενα από τα παιδια της οικογενειας αυτης και θυμαμαι ακομα τη φραση που ειχα, με την οποία εξεφραζα τα συναισθήματά μου που θα πηγαιναμε διακοπες το καλοκαιρι.
Η φραση μου ηταν:
''Nous allons partir en vacances! Je suis tres contente!!!''=θα φυγουμε διακοπές! Ειμαι πολύ χαρουμενη!
ειχαμε ντυθει και με τα επισημα ρουχα του σχολειου δηλαδη ασπρο σορτσακι ή ασπρη βερμουδα τα αγορακια και ασπρη φουστα τα κοριτσακια και κοντομανικο μπλουζακι με το σημα του σχολειου, απλα πραγματα!!!
(δεν μπορω να βαλω τον τονο στο tres...)
ολες οι υπερπαραγωγες στην Ε' ταξη!!!
θυμαμαι οτι απο Β' εως Δ' ταξη με προτιμουσαν για απαγγελια ποιηματων σε σχολικες γιορτες...
στο φορουμ σχετικο θεμα με τιτλο ''Σχολικες παραστασεις''
https://www.retromaniax.gr/vb/forum/...B5%CE%B9%CF%82