Wally είπε:
*Το ΙΛ Αστυνομικο τμημα(99% sure) διπλα στο σημερινο Ντυναν.
....η αντιπροσωπεια της Commodore ΜΕΜΟΧ επι της Σεβαστουπολεως.
"Εκεί έβγαλα την ταυτότητά μου.
(γράφει "Λ' Τμήμα Ασφάλειας Αθηνών")"
ΩΧΧΧΧ, έχω πολλά να θυμηθώ και να σχολιάσω...
Σχεδόν όλα όσα αναφέρονται τα θυμάμαι!
Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εμάς μας έχει μείνει και ακόμα λέμε πχ "πού έχεις παρκάρει" "πιο κάτω απ'το Παγκόσμιο" λολ! Δεν την παίρνει το σύστημα την αλλάγη!
Να σας πω (αν δεν το ξέρετε) ότι έχει κλείσει και ο Γλαρίδης με τα είδη σπορ και σερφ στην απέναντι γωνία. Θυμάται κανείς μήπως τι ήταν πριν να γίνει Γλαρίδης; Ή πάντα ήταν Γλαρίδης;
Ώστε το τμήμα στην Καλαμών ήταν το Λ' και όχι το Κ' που θυμάμαι εγώ...
Νομίζω ότι MEMOX και APPLE στεγάστηκαν διαδοχικά στον ίδιο χώρο στη Σεβαστουπόλεως. Όχι; Σήμερα που πέρασα είδα ότι έχουν στηθεί γραφεία και υπολογιστές στον μέχρι προτινος άδειο χώρο και στις 19:00 η ώρα ήταν ακόμα κόσμος μέσα. Δεν είχε κάποια ταμπέλα, όμως, δεν ξέρω τι είναι.
Θα σχολιάσω σιγά σιγά και άλλα, αλλά να σας πω κάτι άλλα που θυμάμαι:
-ένα τελείως undercover
Irish Bar στην οδό Εστίας, χαμηλά, κοντά στη Μεσογείων. Τι μαγαζί ήταν αυτό, ποτέ δεν κατάλαβα.
-ένα
κονσομασιόν μπαρ στη γωνιά Μεσσηνίας και Βαρδουσίων, κλεισμένο γύρω γύρω με πλαστικά για να μην φαίνεται μέσα.
-στην Κατεχάκη και Σεβαστουπόλεως, θυμάμαι το βίντεο κλαμπ "
VIDEORAMA" -νομίζω. Ήταν το πιο μεγάλο της γειτονιάς και πηγαίναμε εκεί για να βρούμε "πολλές" ταινίες.
-Στην Τρικάλων, εκεί στη γωνία που είναι το σούπερ μάρκετ EXTRA υπήρχε ο θερινός κινηματογράφος
Αλάμπρα -πήγαινα 3 φορές την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι -λολ
-Τα
JAX donats εκεί που είναι τώρα το electroworld; Τι κόλλημα! Λούνα παρκ και μετά παρακάλια στον μπαμπά για Jax toast!
Θα επανέλθω, μην φύγετε!