- Αντιδράσεις
- 1.848
Πιστευω οτι αν ανεβει κανεις σε καποια ταρατσα των Αθηνων Η' σε καποια αλλη μεγαλουπολη της χωρας μας,
εκτος απο τις αμετρητες κεραιες τηλεορασεων,τα δορυφορικα πιατα και σχοινια για το απλωμα της μπουγαδας
θα παρατηρησει και τους αμετρητους....Ηλιακους Θερμοσιφωνες!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες καθε μαρκας,καθε σχηματος, με μονο Η' διπλο συλλεκτη,νεοτερης αλλα και παλαιοτερης τεχνολογιας, εχουν κατακλυσει πλεον σχεδον καθε ταρατσα και εχουν γινει αναποσπαστο κομματι σχεδον
σε καθε σπιτι.
Ενας τετοιος λοιπον,ηρθε φετος και εγκατασταθηκε στην ταρατσα του σπιτιου της θειας μου,
στην εξωτικη Σαλαμυκονο (aka Σαλαμινα).
Η ειδηση δεν ειναι οτι μπηκε εν ενεργεια ενας ακομη ηλιακος θερμοσιφωνας,
αλλα το οτι ο συγκεκριμενος τα εχει τα χρονακια του!!!
Κερδισμενος απο την ξαδερφη μου στις αρχες των '90s στον "Τροχο της Τυχης"
(διακρινεται με το κοκκινο βελακι στην παρακατω φωτο)
παρεμενε ανενεργος για σχεδον μια 25ετια ωσπου φετος αποφασιστηκε να χρησιμοποιηθει
και.....ΤΣΟΥΠ....βρηκε την θεση του!!!
Εκτος απο τα ανταλλακτικα,που καταλαβαινω οτι θα ειναι δυσκολο να βρεθουν,η απορια μου -ηταν και αυτη βεβαια που με εκανε να ανοιξω το θεμα- ειναι η εξης....μετα απο τοσα χρονια σε ανενεργεια μπορει και λειτουργει?
Δεν θα εχει χαλασει κατι? :what: :wait2:
Οι οποιες απαντησεις καλοδεχουμενες.
εκτος απο τις αμετρητες κεραιες τηλεορασεων,τα δορυφορικα πιατα και σχοινια για το απλωμα της μπουγαδας
θα παρατηρησει και τους αμετρητους....Ηλιακους Θερμοσιφωνες!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες καθε μαρκας,καθε σχηματος, με μονο Η' διπλο συλλεκτη,νεοτερης αλλα και παλαιοτερης τεχνολογιας, εχουν κατακλυσει πλεον σχεδον καθε ταρατσα και εχουν γινει αναποσπαστο κομματι σχεδον
σε καθε σπιτι.
Ενας τετοιος λοιπον,ηρθε φετος και εγκατασταθηκε στην ταρατσα του σπιτιου της θειας μου,
στην εξωτικη Σαλαμυκονο (aka Σαλαμινα).

Η ειδηση δεν ειναι οτι μπηκε εν ενεργεια ενας ακομη ηλιακος θερμοσιφωνας,
αλλα το οτι ο συγκεκριμενος τα εχει τα χρονακια του!!!

Κερδισμενος απο την ξαδερφη μου στις αρχες των '90s στον "Τροχο της Τυχης"
(διακρινεται με το κοκκινο βελακι στην παρακατω φωτο)
παρεμενε ανενεργος για σχεδον μια 25ετια ωσπου φετος αποφασιστηκε να χρησιμοποιηθει
και.....ΤΣΟΥΠ....βρηκε την θεση του!!!
Εκτος απο τα ανταλλακτικα,που καταλαβαινω οτι θα ειναι δυσκολο να βρεθουν,η απορια μου -ηταν και αυτη βεβαια που με εκανε να ανοιξω το θεμα- ειναι η εξης....μετα απο τοσα χρονια σε ανενεργεια μπορει και λειτουργει?
Δεν θα εχει χαλασει κατι? :what: :wait2:
Οι οποιες απαντησεις καλοδεχουμενες.

Αν και εκανα μια ψαχτικη πριν ανοιξω το θεμα,αν υπαρχει παρομοιο...παρακαλω να ενωθει.