Καλημερα! Είμαι νεο μελος στην παρεα!Μιας και βρήκα αρκετά σχολικά από τα 80ς, νομίζω τους αξίζει ένα χωριστό thread!
Tα κλασσικότατα μολύβια με ιστορική αναδρομή αεροπλάνων και αυτοκινήτων
[edit] Dead photobucket pic [edit]
Κασσετίνα Hatjiyannis με σήμα το κροκοδειλάκι αγορασμένη απ'το Μινιόν (Αθηναίοι φανερωθείτε) το 1987
Κασσετίνα Ταο-ταο απ'το 1986
Φύλλα γλασσέ για χειροτεχνίες απ'το 1986. Συνήθως μας βάζαν να κόβουμε τους αριθμούς από διαφορετικά χρώματα στην πρώτη Δημοτικού.
Διάφορα στυλό και μολύβια αγορασμένα μεταξύ 1986-1990
Διάφορα είδη απ'την εταιρία Flomo αγορασμένα μεταξύ 1985-1987
Θα ακολουθήσουν κι άλλα!
Αααα Μάλιστα! Κρίμα και ήθελα να το δω! Πολλες φωτογραφίες δεν μου ανοίγει δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση.Oι φωτογραφιες ειχαν ανεβει στο site Photobucket το οποιο πλεον απαιτει εγγραφη (τοτε ηταν free)
Συνηθως προλαβαινουμε τετοια uploads σε third party sites αλλα μερικα οπως αυτο μας ξεφυγαν.
Έγινε η αποκατάσταση των εικόνων στο αρχικό ποστ. Σταδιακά θα γίνουν και τα υπόλοιπαΑααα Μάλιστα! Κρίμα και ήθελα να το δω! Πολλες φωτογραφίες δεν μου ανοίγει δυστυχώς. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Σχολικά του 1975 από το Μινιόν και τον Κατράντζο
Τι μου θύμισες φίλτατη ΝΙΟΒΗ! Είχα τον ποντικό Τζίτζιο σε ξύστρα, όπως στη φωτογραφία! Δυστυχώς με τις μετακομίσεις κάπου χάθηκε...... Ο χαρακτήρας είναι από ιταλικές παιδικές ιστορίες με κουκλάκια, μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις , Ρώσση τη 10ετία του '60.
Τι μου θύμισες φίλτατη ΝΙΟΒΗ! Είχα τον ποντικό Τζίτζιο σε ξύστρα, όπως στη φωτογραφία! Δυστυχώς με τις μετακομίσεις κάπου χάθηκε...... Ο χαρακτήρας είναι από ιταλικές παιδικές ιστορίες με κουκλάκια, μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις , Ρώσση τη 10ετία του '60.
Ελπίζω να μη σου τα πήρε η γενική του Σαββάτου. Η Σάρα Κέυ ήταν η αδυναμία μου.Εγώ θυμήθηκα τα μολύβια με παραστάσεις της Sarah Kay, με εκείνα τα συμπαθέστατα κοριτσάκια μιας άλλης εποχής με τα ωραία τους φουστανάκια και την αθώα έκφραση. Έκανα ολόκληρη συλλογή από αυτά, αλλά δεν ξέρω τι απέγιναν. Αν και μένω στο πατρικό μου, δεν μπόρεσα να βρω πού είναι. Μάλλον κάπου τα καταχώνιασε η μάνα μου...