alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 214
Ρετρό απορίες για το αντίθετο φύλο
Είναι γεγονός πως καθώς μεγαλώναμε, για τους περισσότερους από εμάς υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε τους συνομήλικους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Θυμάμαι που σε αγοροπαρέες συχνά η συζήτηση κατέληγε εκεί, το χειρότερο είναι πως τολμούσαμε να κάνουμε εικασίες κι όλας.. Φυσικά το να ρωτήσουμε τις ίδιες δεν έπαιζε ως ενδεχόμενο. Εσείς τι απορίες είχατε όταν ήσαστε μικροί; Αναφέρω ενδεικτικά μερικές που μου έρχονται στο μυαλό:
Είναι γεγονός πως καθώς μεγαλώναμε, για τους περισσότερους από εμάς υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε τους συνομήλικους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Θυμάμαι που σε αγοροπαρέες συχνά η συζήτηση κατέληγε εκεί, το χειρότερο είναι πως τολμούσαμε να κάνουμε εικασίες κι όλας.. Φυσικά το να ρωτήσουμε τις ίδιες δεν έπαιζε ως ενδεχόμενο. Εσείς τι απορίες είχατε όταν ήσαστε μικροί; Αναφέρω ενδεικτικά μερικές που μου έρχονται στο μυαλό:
- Γιατί τα κορίτσια πηγαίνουν δυο-δυο στην τουαλέτα;
- Πως είναι δυνατόν να μην αρέσει στα κορίτσια το ποδόσφαιρο;
- Γιατί αυτό το κορίτσι με κοιτάει όλη την ώρα κι όταν την ρωτάω αν θέλει κάτι κοιτάει αλλού;
- Γιατί τα κορίτσια αλλάζουν συνέχεια γνώμη και άλλα λένε τη μια μέρα, άλλα την άλλη;
- Γιατί, αφού η Κατερίνα μου είπε ότι η Μαιρούλα με αγαπάει, όποτε με βλέπει με βρίζει;
- Γιατί τα κορίτσια με αφήνουν να τα αγκαλιάζω όταν παίζουμε "σκοτεινό δωμάτιο" αλλά ποτέ όταν είμαστε μόνοι υπό φυσιολογικές συνθήκες; Αφού και στη μια περίπτωση και στην άλλη μόνο εμείς το γνωρίζουμε.
- Τι ψιθυρίζουν μεταξύ τους όλη την ώρα και χαχανίζουν σαν βλαμμένα;