Ρετρό αριθμοί και ονομασίες λεωφορειακών γραμμών της Αθήνας

@elephadas

Έχεις δίκιο, επί πρωθυπουργίας Παπάγου ξηλώθηκαν τα τραμ. Τη δόξα τη πήρε όλη ο Καραμανλής.

Στη φωτό κάτω λεωφορεία για Φάληρο και Ν. Σμύρνη το 1931.

Athens_Faliro+N_ Smyrni Buses_31.jpg
 
Ενα εισητηριο απο το Αστικο Κ.Τ.Ε.Λ. της Πατρας στα τελη της δεκαετιας του 80, οταν ακομα υπηρχε εισπρακτορας στο πισω μερος του λεωφορειου (κυριως ΒΙΑΜΑΞ)... Η τιμη του ηταν 40 δρχ...

Το εισητηριο ειναι απο μαλακο χαρτι και απο τον χρονο και την υγρασια εχει λιωσει...

Ο εισπρακτορας σου εκοβε το αντιτιμο του εισητηριου αναλογα την αποσταση που θα πηγαινες και σου εδινε τα αντιστοιχα χαρτακια που θα ειχαν το συνολο του αντιτιμου πχ.ροζ χαρτακι 40 δρχ, πρασινο 20 δρχ κτλ..Ακομα χρησιμοποιηται αυτο το συστημα στα υπεραστικα ΚΤΕΛ...

Αρχες δεκαετιας 1990 αρχισαν και στην Πατρα τα γνωστα πορτοκαλι μηχανηματα ακυρωσης του εισητηριου και ετσι καταργηθηκε ο εισπρακτορας που φοραγε το ''ναυτικό πηλήκιο'' και ειχε την κερματοθηκη μαζι με τον πακο απο τα εισητηρια-χαρτακια σε διαφορα χρωματα και καθως ανεβαινες απο την πισω πορτα σε περιμενε στο πισω δεξια τραπεζακι για να σε ρωτησει που θα πατε και να σου κοψει το εισητηριο...

Υ.Γ. Απο τοτε προτιμαγαμε τα ελληνικα προιοντα οπως λεει η σχετικη διαφημηση...

Εικόνα 112 004.jpg
 
Οι λεωφορειακές γραμμές της Αθήνας (γύρω στα 1969/70/71) ήταν οι εξής:

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
respect ! Εξακολουθούμε όμως να μην εχουμε τις γραμμές από Πειραιά (οδός Κλεισόβης, Χατζηκυριάκειο).

Και πόσα παλιά και καταργημένα τοπωνύμια έχει η λίστα !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι λεωφορειακές γραμμές του Πειραιά:

attachment.php


attachment.php
 
Δε μπορεί, εγώ θυμάμαι 191 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. & Π. ΠΕΝΤΕΛΗ (βέβαια το 76-77)
 
Πολύ ενδιαφέροντες πίνακες.

Με μια πρώτη ματιά δεν είδα το 41 κι ως Κουπονιώτης ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το κενό... από τα δυο 40 πάει κατ' ευθείαν στο 42. Αλλά μετά πρόσεξα τις ημερομηνίες και έψαξα καλύτερα και όντως το 41 ήταν ακόμη η διπλή γραμμή "Γκύζη - Άνω Ιλίσια" (51/41)

Αναρωτιέμαι αν τα ορθογραφικά λάθη της λίστας υπήρχαν και στις ταμπέλες των λεωφορείων ή μόνο εδώ. Μιλάω βέβαια για την ορθογραφία της εποχής. Δεν θυμάμαι αν τα λεωφορεία όντως έγραφαν "Σταθμός Λαρίσσης" αντί "Λαρίσης" (η Θεσσαλική Λάρισα ήταν η μοναδική εξαίρεση του κανόνα -ισσα, σε αντίθεση με τις άλλες Λάρισσες όπως η ακρόπολη του Άργους), και αν ο διπλασιασμός του "ρ" μπορεί ίσως να δικαιολογηθεί στο "Ελληνορρώσων" η Ρωσσία γραφόταν ακόμη με δύο σίγμα. Στο 181 γράφει σωστά "Λαρίσης" αλλά τα χαλάει με το ένα λάμβδα του "Κορυδαλός". Επίσης βλέπω "Προύσης" αντί "Προύσσης".

Ποια τοπωνύμια έχουν εξαφανιστεί τώρα, panp? Εκτός βέβαια από το "Νέος Αερολιμήν"
 
elephadas είπε:
Ποια τοπωνύμια έχουν εξαφανιστεί τώρα, panp? Εκτός βέβαια από το "Νέος Αερολιμήν"
E, τα "Κουπόνια" μάνι-μάνι, την περιοχή σου δηλαδή, δεν τα "δουλεύουμε" πια. Όπως τον "Ασύρματο" (εγώ Νεοσμυρνιώτης γαρ), το "Εργ. Στ/χών" (τι είναι???), το "Κατσιπόδι", τα "Άσπρα Χώματα" (γνωστά από το τραγούδι με το Χαρίλαο), το "Απομάχων" (περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας που τη θυμάμαι κι εγώ σε τίτλο γραμμής), το "Ελληνορώσσων" και πολλά άλλα μέρη που πήραν (τουλάχιστον στους τίτλους των συγκοινωνιών) το όνομα του οικείου Δήμου. Τώρα βέβαια, μετά τον Καποδίστρια, πάλι θα ξαναψαχνόμαστε...

Αν πάντως έχει κάποιος τον "Οδηγό" του Δαραβίγγα (το πρώτο "Οδόραμα" που κυκλοφόρησε ποτέ, δεκαετία 70), οι χάρτες του ήταν γεμάτοι τέτοια τοπωνύμια : Τσαλαβούτα, Σωτηράκη, Εκτελωνιστών κλπ.κλπ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πέρσι πέρασα (πρώτη φορά!) από τον Ασύρματο και κατάλαβα επί τέλους γιατί λέγεται έτσι. Και όταν ρώτησα την αδελφή μου τι είναι αυτές οι κεραίες μου είπε "Είμαστε στον Ασύρματο". Δεν ήξερα ότι δεν χρησιμοποιείται πια το όνομα, ειδικά μια που εξακολουθουν να υπάρχουν κεραίες.

Μπα, δεν υπάρχει πια συνοικία Εληνορώσσων? Υποθέτω βέβαια οι παλιομερίτες εκεί θα αποκαλούν ακόμη έτσι την περιοχή. Τα ονόματα συνοικιών και περιοχών έχουν την τάση να παραμένουν έστω κι αν έχουν εκλείψει οι λόγοι που ονομάστηκαν έτσι... εδώ θυμάμαι (για να παραμείνουμε σε λεωφορεία) ότι και οι στάσεις είχαν ονόματα από παλιά που παρέμεναν. Στα Άνω Ιλίσια υπήρχε στάση Λεμονιά και στάση Καφενείο, αλλά ούτε καφενείο υπήρχε εκεί ούτε λεμονιά πια.
 
Στο Ελληνικό υπάρχει ακόμη η στάση "Κολλέγιο" δίπλα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, παρά το γεγονός ότι το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος έχει εδώ και σχεδόν 40 χρόνια μετακομίσει στην Αγία Παρασκευή.
 
Μια και ο κατάλογος που ανέβασα σταματάει στο 186, ας δούμε και τις υπόλοιπες γραμμές (ίδρυση από 1971 μέχρι 1978):

187: Αθήνα - Διυλιστήρια Ασπροπύργου

188: Πειραιάς - Δαφνί

189: Πειραιάς - Δάσος Χαϊδαρίου

191: Πειραιάς - Νέα & Παλαιά Πεντέλη

193: Πειραιάς - Αιγάλεω - Άγιοι Ανάργυροι

194: Πειραιάς - Παλάσκα

195: Αθήνα - Αγ. Βασίλειος - Νέα Ζωή

196: Αθήνα - Αγ. Τρύφωνας - Καματερό
 
centurion είπε:
Μια και ο κατάλογος που ανέβασα σταματάει στο 186, ας δούμε και τις υπόλοιπες γραμμές (ίδρυση από 1971 μέχρι 1978):
187: Αθήνα - Διυλιστήρια Ασπροπύργου

188: Πειραιάς - Δαφνί

189: Πειραιάς - Δάσος Χαϊδαρίου

191: Πειραιάς - Νέα & Παλαιά Πεντέλη

193: Πειραιάς - Αιγάλεω - Άγιοι Ανάργυροι

194: Πειραιάς - Παλάσκα

195: Αθήνα - Αγ. Βασίλειος - Νέα Ζωή

196: Αθήνα - Αγ. Τρύφωνας - Καματερό
Thanks ! Και να σκεφτείς ότι ρωτώντας κι εγώ, έμαθα ότι η γραμμή της Πεντέλης πριν από το 191 ήταν...48Α.
 
Θα ηθελα να ρωτησω κατι.

Πριν απο 20 περιπου χρονια υπηρχε καποια γραμμη "857" η οποια περνουσε (η κατεληγε) στη Νεαπολη;;

Εχω δει μια πινακιδα, απο αυτες που δειχνουν που στριβει το λεωφορειο και εγραφε 857 κατω... ψαχνοντας δεν εχω βρει κατι, αλλα δεν νομιζω να προκειται για τις γραμμες 851-852 εκτος αν η πινακιδα τυπωθηκε λαθος

Γνωριζει καποιος;
 
Δεν τυπώθηκε λάθος η πινακίδα. Υπήρχε γραμμή 857! :)
 
Θα αναφέρεσαι στο περίφημο 181 Σταθμός Λαρίσης-Πεντάγωνο, τον πρόδορμο του σημερινού Β5. Θυμάμαι ότι ήταν από τα αραιότερα δρομολόγια, εάν έχανες το προηγούμενο, μπορεί να περίμενες και μισή ώρα για να περάσει το επόμενο. Οταν άλλαξαν οι αριθμοί των λεωφορείων το 1979 ( ;) έγινε 405. Το 1994, με την καθιέρωση των γραμμών κορμού, αρχικά για Αγία Παρασκευή έιχαν μόνο το Α5. Τις πρώτες μέρες οι επιβάτες ήταν "πατείς με πατώ σε" και αναγκάστηκαν να επεκτείνουν το 405 μέχρι την Αγία Παρασκευή. Τότε υπήρχαν πάρα πολλοί Αλβανοί οι οποίοι έμεναν κάτω από το πεδίον του Αρεως και δούλευαν στα προάστια.
 
3/7A: ΕΡΥΘΡΟΣ-ΠΑΤΗΣΙΑ (ΓΕΦΥΡΑ). Aν δεν κάνω λάθος. Δεν έκανε τέρμα εκεί που έκαναν τα τρόλλεϋ, αλλά κατέβαινε τη Χαλκίδος και έκανε τέρμα Χαλκίδος και Τίρυνθος.

(https://www.google.gr/maps/place/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%A4%CE%AF%CF%81%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+111+43/@38.02588,23.732466,3a,75y,90h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sewijr7T4rCpmvxd8YheCQA!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1a2f16e1d3997:0x14a17a50300e01ad!6m1!1e1?hl=el)

12/3Α: ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΝΕΟΝ). Το σημερινό 11 ΠΑΤΗΣΙΑ-Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ. Όταν ήταν να αλλάξουν οι αριθμοί το 1981, είχε πάρει τον αριθμό 031, αλλά πρόλαβε τότε και ιδρύθηκε η 11 ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-Ν. ΠΑΓΚΡΑΤΙ του ΗΛΠΑΠ.

29/54: ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ-ΓΑΛΑΤΣΙ

31/58: Ν. ΣΜΥΡΝΗ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

55: ΑΘ.-Ν. ΙΩΝΙΑ

121: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ

52/39: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟ

(αν θυμάστε κι άλλες, προσθέστε τις)...

panp είπε:
Χ : ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ (το μόνο που είχε...γράμμα!)

Νομίζω ότι, από όσο έψαξα, το θέμα δεν έχει αναπτυχθεί, εκτός αν δεν έψαξα αρκετά. Όσοι, λοιπόν, πιστοί προσέλθετε, ή "κλείστε το"...
Υπήρχε και η Π: ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ (δεν θυμάμαι τη διαδρομή, αλλά ξεκινούσε από την Κοραή).

panp είπε:
Χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω, πιο πολύ θα με ενδιέφερε π.χ. τι αριθμό είχε ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ η γραμμή του Ψυχικού ή του Ζωγράφου, γιατί το 222 ή το 235 φυσικά αντέξαν αρκετά χρόνια, τα πρόλαβα κι εγώ το 1993. Άρα ψάχνουμε προ-τριψήφια (να φανταστείς την εποχή που τα λεωφορεία ήταν SCANIA και είχαν...καμπούρα) ή καταργημένα νεώτερα τριψήφια.Και φυσικά, και ρετρό ονομασίες : π.χ. της Βάρκιζας έγραφε "Αλίανθος".
Αν μπορέσετε να βρείτε τον οδηγό με χάρτες των Αθηνών του Δαραβίγγα, εκεί έχει κατάλογο όλων των λεωφορειακών γραμμών με την παλιά αρίθμηση. Επίσης, η τότε ΕΑΣ, το 1981, είχε εκδώσει φυλλάδιο με την αντιστοιχία παλιών και νέων αριθμών γραμμών.

Νομίζω το 040 πριν ήταν 165 ΑΘΗΝΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ. Υπήρχε και το 70 ΑΘΗΝΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, το σημερινό 049 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

panp είπε:
Μήπως θυμάται κανείς τι νούμερο είχε το περίφημο "πράσινο", "ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ", μέσω Χαροκόπου και Λεωφ. Θησέως, πριν γίνει 040; "Γκαζιάρικη" γραμμή, με γρήγορα λεωφορεία, και εξυπηρετούσε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Νομίζω το 040 πριν ήταν 165 ΑΘΗΝΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ. Υπήρχε και το 70 ΑΘΗΝΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, το σημερινό 049 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

panp είπε:
Από την προηγούμενη πολύ χρήσιμη παραπομπή σε site για πράσινα λεωφορεία, συμπέρανα (γιατί έχει μια πολύ παλιά φωτογραφία) ότι ο πιο παλίος αριθμός τους μάλλον θα ήταν "32".
Αρχικά, είχε όντως, τον αριθμό 32, αλλά αργότερα πήρε τον αριθμό 165.

panp είπε:
Όταν πήραμε αυτοκίνητο το 70, υπήρχε στην περιοχή (Νέα Σμύρνη) μόνο άλλο ένα παρκαρισμένο, στο επόμενο τετράγωνο (δηλ. αναλογία ένα ανά οικοδομικό τετράγωνο !).Ο κόσμος χρησιμοποιούσε πολύ τις συγκοινωνίες, εξ ου και η "διαχρονική" ταλαιπωρία, που έχει απεικονιστεί και σε παλιότερες ελληνικές ταινίες.

Κάποια χρονιά έγινε μια προσπάθεια για λεωφορειολωρίδες, μάλλον πέριξ του 1980. Γράφαν με άσπρα τεράστια γράμματα στην άσφαλτο "ΜΟΝΟΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ". Δεν κράτησε πολύ.

Να προσθέσω στις γραμμές τρόλει το 9 ("Άνω Κυψέλη-Πετράλωνα"), πολύ παλιά ονομασία. Το προηγούμενο, το 8, θα πρέπει να ήταν "Κυψέλη-Άγιος Αρτέμιος", μια περιοχή που σε άλλο thread αναφέρεται σωστά και σαν "Γούβα".

Θυμάμαι ότι οι αριθμοί των τρόλεϊ ήταν τόσο λίγοι που τους ήξερα όλους απέξω. Το 4 πρέπει να ήταν "Κολιάτσου-Παγκράτι" και το 3 "Πατήσια-Ερυθρός". Δεν παίρνω όρκο μετά από τόσα χρόνια, επιβεβαιώστε.
Διόρθωση:

4 ΚΥΨΕΛΗ-ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ

12 ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

8 Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

7 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Τον πρώτο καιρό των τρόλλεϋ, υπήρχε η γραμμή 7 ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΛ. ΜΑΒΙΛΗ, αλλά καταργήθηκε.

Οι γραμμές 7, 8 και 9 έχουν καταργηθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στον Πειραιά υπήρχε στη δεκαετία του 80 μεχρι τα μέσα του 90 η λεωφοριακή γραμμή 828 Πειραιάς - Αγιος Γεώργιος, με διαδρομή ταυτόσημη του και τότε και τώρα τρόλει 17
 
Οι γραμμές των τρόλλευ πρέπει να είχαν αλλάξει αρίθμηση κάμποσες φορές. Όταν πρωτοξεκίνησε η περιφερειακή γραμμή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και οι δύο κατευθύνσεις ήταν 7 απ' όσο θυμάμαι.
 
vpaparos1 είπε:
Υπήρχε και η Π: ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ (δεν θυμάμαι τη διαδρομή, αλλά ξεκινούσε από την Κοραή).
H "Περιμετρική" ξεκίνησε το 1967, όταν η Δικτατορία αποφάσισε να απομακρύνει τις αφετηρίες από την Ακαδημία. Τότε, εκτός του γεγονότος ότι δημιούργησε τις διακεντρικές που ανέφερες (29/54, 31/58, 52/39 κτλ) έστειλε όλες τις αφετηρίες για τα Νότια Προάστια στο Ζάππειο και για τα Ανατολικά στη Ρηγίλλης και ίδρυσε την "Περιμετρική" που είχε κυκλική διαδρομή Πλ.Κοραή-Ζάππειο-Ρηγίλλης και στην οποία επιβιβαζόσουν με το ίδιο εισητήριο. (το πρώτο σύστημα "μετεπιβίβασης" στην Αθήνα) Μετά από λίγο διάστημα, οι αφετηρίες στη Ρηγίλλης καταργήθηκαν με αυτές προς Αγ.Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό κτλ να επιστρέφουν στην Ακαδημίας και τις πιο "μακρινές" (Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας κτλ) να πηγαίνουν στο Θησείο, μαζί με τις υπόλοιπες προς Μεσόγεια. (Λούτσα, Κορωπί κτλ) Τότε η Περιμετρική έπαψε να διέρχεται από Ρηγίλλης και έγινε Πλατ.Κοραή-Ζάππειο. Από το Ζάππειο στην Ακαδημίας επέστρεψαν όλες οι γραμμές, εκτός απ' αυτές προς Άνω Γλυφάδα, Σούρμενα, Αργυρούπολη κτλ που παρέμειναν εκεί μέχρι το 1995 και τους κορμούς, όταν καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από τοπικά.

vpaparos1 είπε:
Αν μπορέσετε να βρείτε τον οδηγό με χάρτες των Αθηνών του Δαραβίγγα, εκεί έχει κατάλογο όλων των λεωφορειακών γραμμών με την παλιά αρίθμηση.
Ο Κατάλογος αυτός είναι ο ίδιος με αυτόν που βρίσκεται στη σελίδα 3 του παρόντος topic.

vpaparos1 είπε:
Νομίζω το 040 πριν ήταν 165 ΑΘΗΝΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ. Αρχικά, είχε όντως, τον αριθμό 32, αλλά αργότερα πήρε τον αριθμό 165.
Ο αριθμός 32 που φαίνεται να έχει η συγκεκριμένη γραμμή στη φωτό του 1955, είναι μάλλον εσφαλλμένος. Ερευνώ εδώ και χρόνια την ιστορία των συγκοινωνιών στην Αθήνα και πουθενά (πλην αυτής της μιας φωτογραφίας) δεν αναφέρεται ο συγκεκριμένος αριθμός γι' αυτή τη γραμμή. Κι έγω πίστευα αρχικά ότι ξεκίνησε ως "32" αλλά κανένα από τα στοιχεία που συγκέντρωσα δεν επιβεβαιώνει αυτή τη θεωρία μου. Εν αντιθέσει, όλα συνηγορούν στο ότι ξεκίνησε κανονικά ως 165. Εσύ το θυμάσαι προσωπικά ως 32 ή απλά το έχεις διαβάσει κάπου;

ermis85 είπε:
Στον Πειραιά υπήρχε στη δεκαετία του 80 μεχρι τα μέσα του 90 η λεωφοριακή γραμμή 828 Πειραιάς - Αγιος Γεώργιος, με διαδρομή ταυτόσημη του και τότε και τώρα τρόλει 17
Η γραμμή στην οποία αναφέρεσαι είναι η 848 και αντικαταστάθηκε το 1987 από το τρόλεϊ 17.

Όσο για την αντιστοίχηση παλιάς-νέας αρίθμησης, στην αρχή του topic υπάρχει παράθεση σε σχετικό topic του www.leoforeia.gr του οποίου είμαι μέλος, αλλά καλύπτει πολύ μικρό εύρος. Τις υπόλοιπες γραμμές τις συμπλήρωσα πρόσφατα εγώ με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν κατέχω το περίφημο βιβλιαράκι του 1981 και πιθανόν κάπου να κάνω λάθος.

Χ ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΠΑΛ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ-ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ νέος αριθμός 401 ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Χ ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΝΩ Ν.ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ νέος αριθμός 402 ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Χ ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΝΩ Ν.ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ νέος αριθμός 403 ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΝΕΚΡΟΤ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ νέος αριθμός 440 ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

27 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΔΡΟΣΙΑ νέος αριθμός 518 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΡΟΣΙΑ

28/175 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ νέος αριθμός 420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Α΄

29 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ(ΠΑΛ.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 137 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ Α΄

29 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ(Ν.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 136 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ Β΄

29 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ(ΠΑΛ.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 134 ΑΘΗΝΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ Α΄

29 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ(Ν.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 135 ΑΘΗΝΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ Β΄

30 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ νέος αριθμός 128 AΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Β΄

32 ΑΘΗΝΑ-ΑΜΦΙΘΕΑ νέος αριθμός 126 AΘΗΝΑ-ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ

33 ΑΘΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ νέος αριθμός 155 AΘΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ

35/110 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΔΑΦΝΗ νέος αριθμός 228 AΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ Α΄

36 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΣ νέος αριθμός 227 AΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΣ

38 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 225 AΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Α΄

40 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ νέος αριθμός 235 AΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ Γ΄

40 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΕΚΡ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ νέος αριθμός 222 AΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ Α΄

41 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΙΛΙΣΣΙΑ(Κουπόνια)-ΑΝΩ ΙΛΙΣΣΙΑ νέος αριθμός 220 AΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ

41 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΝΩ ΙΛΙΣΣΙΑ νέος αριθμός 221 AΘΗΝΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

42 ΑΘΗΝΑ-ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ νέος αριθμός 312 AΘΗΝΑ-ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ Α΄

42 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΝΤΖΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ νέος αριθμός 313 AΘΗΝΑ-ΚΑΝΤΖΑ Α΄

43/171 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ-ΣΧΟΛ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ νέος αριθμός 419 AΘΗΝΑ-ΣΧΟΛ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ


44 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΙΑΝΙΑ(Λιόπεσι) νέος αριθμός 310 AΘΗΝΑ-ΠΑΙΑΝΙΑ

45 ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΤΑ νέος αριθμός 309 AΘΗΝΑ-ΣΠΑΤΑ

46 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΩΠΙ νέος αριθμός 307 AΘΗΝΑ-ΚΟΡΩΠΙ Α΄

46 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΩΠΙ-ΒΑΡΚΙΖΑ(Αλίανθος) νέος αριθμός 125 AΘΗΝΑ-ΠΑΙΑΝΙΑ-ΑΛΙΑΝΘΟΣ

47 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΨΥΧΙΚΟ νέος αριθμός 603 AΘΗΝΑ-ΠΑΛ.ΨΥΧΙΚΟ

48 ΑΘΗΝΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ νέος αριθμός 418 AΘΗΝΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

50 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ-ΜΑΙΕΥΤ.ΕΛΕΝΑΣ νέος αριθμός 022 AΘΗΝΑ-ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ

50Α ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ νέος αριθμός 023 AΘΗΝΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

51 ΠΛΑΤ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΓΚΥΖΗ νέος αριθμός 021 AΘΗΝΑ-ΓΚΥΖΗ

52/39 ΠΟΛΥΓΩΝΟ(Πλατ.Ελ.Βενιζέλου)-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ νέος αριθμός 224 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟ

53 ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΝΕΚΡ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ νέος αριθμός 219 ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

54 ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ νέος αριθμός 608 AΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ

55 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ νέος αριθμός 606 AΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

56 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ νέος αριθμός 605 AΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ

57 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ νέος αριθμός 528 AΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ

59 ΑΘΗΝΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ νέος αριθμός 515 AΘΗΝΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Α΄

60 ΑΘΗΝΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ(Μενίδι) νέος αριθμός 726 AΘΗΝΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ

60 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΚΡΟΤ.ΑΧΑΡΝΩΝ νέος αριθμός 727 AΘΗΝΑ-ΝΕΚΡΟΤ.ΑΧΑΡΝΩΝ

60 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤ.ΑΧΑΡΝΩΝ νέος αριθμός 728 AΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤ.ΑΧΑΡΝΩΝ

60 ΑΘΗΝΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΠΑΡΝΗΘΑΣ νέος αριθμός 736 AΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΗΘΑ-ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ

60 ΑΘΗΝΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ νέος αριθμός 724 ΑΘΗΝΑ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Α΄

60 ΑΘΗΝΑ-ΓΕΡΟΒΟΥΝΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ νέος αριθμός 735 AΘΗΝΑ-ΖΕΦΥΡΙΟ(επέκταση)

62 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ νέος αριθμός 051 AΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ

63/34 ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ-ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ νέος αριθμός 024 ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ-ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ Α΄

64 ΑΘΗΝΑ-ΦΥΛΗ(Χασιά) νέος αριθμός 723 AΘΗΝΑ-ΦΥΛΗ Α΄

66 ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ νέος αριθμός 856 AΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ Β΄

67 ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΨΑΡΙ νέος αριθμός 854 AΘΗΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Α΄

67 ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΛΟΦ.ΚΗΡΙΛΛΟΥ νέος αριθμός 855 AΘΗΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ Β΄

68 ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ νέος αριθμός 853 AΘΗΝΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ Α΄

68Α ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ νέος αριθμός 862 AΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΕΛΕΥΣΙΝΑ


69 ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ νέος αριθμός 852 AΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ

69Α ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑΠΟΛΙΣ νέος αριθμός 851 AΘΗΝΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ Α΄

70 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ νέος αριθμός 049 ΠΕΙΡΙΑΣ-AΘΗΝΑ Α΄

72 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΤΑΥΡΟΣ νέος αριθμός 850 AΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

73 ΑΚΤΗ ΤΖΕΛΕΠΗ-ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ νέος αριθμός 849 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

74 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Ταμπούρια) νέος αριθμός 848 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

74 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΥΠΑΠΑΝΤΗ νέος αριθμός 908 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΥΠΑΠΑΝΤΗ

76 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑ νέος αριθμός 907 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑ

77 ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤΑΘΜΟΣ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ-ΑΓ.ΝΕΙΛΟΣ νέος αριθμός 906 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ

78/158 ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤΑΘΜΟΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΦΡΕΑΤΤΥΣ νέος αριθμός 904 ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΦΡΕΑΤΤΥΣ

79/125 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΥΡΝΑΡΙ νέος αριθμός 124 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΥΡΝΑΡΙ

80/162 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΑΦΝΗ(Πλ.Καλογήρων) νέος αριθμός 218 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ

81 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ νέος αριθμός 845 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

82 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ(Νέα Μάδυτος) νέος αριθμός 721 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΚΚ.ΜΥΛΟΣ Α΄

83Α ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ νέος αριθμός 217 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


84 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΒΟΥΛΑ νέος αριθμός 122 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΒΟΥΛΑ

85 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Ξάνθου) νέος αριθμός 121 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Δ΄

86 ΑΘΗΝΑ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ νέος αριθμός 215 ΑΘΗΝΑ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α΄

88 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΑΜΑ(μέσω Π.Ράλλη) νέος αριθμός 841 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΑΜΑ Α΄

88 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΑΜΑ(μέσω Γρ.Λαμπράκη) νέος αριθμός 842 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΑΜΑ Β΄

89 ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ νέος αριθμός 118 ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Α΄

89 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ(θερινή) νέος αριθμός 147 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ

90 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ(Αλίανθος) νέος αριθμός 115 ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΑΝΘΟΣ Α΄

90 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΗ νέος αριθμός 116 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΗ Α΄

90 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΗ-ΔΙΛΟΦΟ(Βλάχικα) νέος αριθμός 117 ΑΘΗΝΑ-ΔΙΛΟΦΟ Α΄

91 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ νέος αριθμός 113 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Α΄

91Α ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ(θερινή) νέος αριθμός 120 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑ

92 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ(Αγ.Παρασκευής) νέος αριθμός 406 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Β΄

93 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΣ νέος αριθμός 416 ΑΘΗΝΑ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ

94 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΝΑΛΗΨΗ-ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ ΒΥΡΩΝΟΣ νέος αριθμός 214 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ

95 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΓΟΥΔΙ-ΝΟΣΟΚ.ΠΑΙΔΩΝ νέος αριθμός 213 ΑΘΗΝΑ-ΓΟΥΔΙ

96 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ(ΠΑΛ.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 305 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ Β΄

96 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ(Ν.ΔΙΑΔΡΟΜΗ) νέος αριθμός 304 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ Α΄

97 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΦΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ νέος αριθμός 840 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΦΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

98 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ νέος αριθμός 839 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ

99 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ νέος αριθμός 838 ΑΘΗΝΑ-ΡΕΝΤΗΣ-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

98 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ νέος αριθμός 839 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ

101 ΠΛ.ΚΟΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ "ΠΑΛΑΣΚΑΣ" νέος αριθμός 836 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΣΚΑ

103 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ νέος αριθμός 211 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

104 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ νέος αριθμός 210 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ

104Α ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΥΡΩΝΟΣ νέος αριθμός 209 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

105 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛ.ΠΕΝΤΕΛΗ νέος αριθμός 415 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛ.ΠΕΝΤΕΛΗ Α΄

106 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ νέος αριθμός 428 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ Α΄

107 ΑΘΗΝΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΗΓΗ νέος αριθμός 409 ΑΘΗΝΑ-ΠΗΓΗ Α΄

107Α ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ νέος αριθμός 410 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ Α΄

107Β ΑΘΗΝΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΝΙΕΝ νέος αριθμός 411 ΑΘΗΝΑ-ΝΙΕΝ-ΑΓ.ΣΙΛΛΑΣ(επέκταση)

108 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ νέος αριθμός 112 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

108 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 208 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

109 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(Μπραχάμι) νέος αριθμός 111 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β΄

111 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ νέος αριθμός 206 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ Α΄

112 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Δουργούτι) νέος αριθμός 048 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

113 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΝΑΚΑΣΑ(μέσω Πλατείας) νέος αριθμός 719 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Α΄


113 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΝΑΚΑΣΑ(μέσω Ν.Πλαστήρα) νέος αριθμός 720 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Β΄

114Β ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ νέος αριθμός 717 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ

114Γ ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ νέος αριθμός 716 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ

115 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 715 ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

116 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΗΘΑ νέος αριθμός 714 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΝΗΘΑ

117 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ νέος αριθμός 047 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ

118 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ(Πάρνηθος) νέος αριθμός 709 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Α΄

118 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ(Μεγ.Αλεξάνδρου) νέος αριθμός 710 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Β΄

118 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ(Λίμνη) νέος αριθμός 711 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Γ΄

118 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΖΩΦΡΙΑ-ΜΑΚ νέος αριθμός 713 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΖΩΦΡΙΑ-ΜΑΚ

119 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΠ/ΚΗΠΩΝ(μέσω Άρεως) νέος αριθμός 046 ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Β΄

121 ΑΘΗΝΑ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ(μέσω Μαγκουφάνας) νέος αριθμός 514 ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ Α΄

122 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ-ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 602 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

123 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ νέος αριθμός 835 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

124 ΑΚΤΗ ΤΖΕΛΕΠΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ νέος αριθμός 832 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ

124 ΑΚΤΗ ΤΖΕΛΕΠΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΧΑΡΑΥΓΗ νέος αριθμός 833 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΡΑΥΓΗ Α΄

125 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΒΟΥΛΑ νέος αριθμός 109 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΑ

126 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ(Καραπάνου)-ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ νέος αριθμός 205 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ


127/178 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ νέος αριθμός 830 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ Α΄

128Α ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΠΑΘΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Άνω Γερμανικά) νέος αριθμός 846 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ Α΄

129/130 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ-Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ νέος αριθμός 828 ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ-Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ


130/129 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ νέος αριθμός 827 Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ

131 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ(Αγ.Αντώνιος) νέος αριθμός 824 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α΄

131 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ(Αγ.Μηνάς) νέος αριθμός 826 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΜΗΝΑΣ

132 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Μπογιάτι) νέος αριθμός 512 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α΄

133 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ νέος αριθμός 510 ΑΘΗΝΑ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α΄

134 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ(Μπάφι) νέος αριθμός 509 ΑΘΗΝΑ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ

135 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ νέος αριθμός 508 ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

136 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΑ-ΜΠΑΛΑ νέος αριθμός 507 ΑΘΗΝΑ-ΣΤΑΜΑΤΑ-ΜΠΑΛΑ

137 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ νέος αριθμός 506 ΑΘΗΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

138 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ νέος αριθμός 503 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ Α΄

138Α ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΒΑΣ.ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ νέος αριθμός 505 ΑΘΗΝΑ-ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

139 ΑΘΗΝΑ-ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ νέος αριθμός 822 ΑΘΗΝΑ-ΔΑΣΟΣ

139 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΤΑΚΙ νέος αριθμός 823 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΤΑΚΙ

139Α ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ νέος αριθμός 802 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΣΟΣ Α΄

140 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΡ/ΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ νέος αριθμός 408 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ

142 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 707 ΑΘΗΝΑ-ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

142 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 708 ΑΘΗΝΑ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

143 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ νέος αριθμός 706 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

144 ΑΘΗΝΑ-ΟΛΓΑΣ-ΙΚΑ-ΝΕΑ ΖΩΗ νέος αριθμός 705 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΖΩΗ

145 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΛΟΦΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ νέος αριθμός 821 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

146 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΝΕΚΡΟΤ.ΒΥΡΩΝΟΣ-ΣΤΡ.ΣΑΚΕΤΤΑ νέος αριθμός 204 ΑΘΗΝΑ-ΣΤΡΑΤ.ΣΑΚΕΤΤΑ

147 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΕΑΣ νέος αριθμός 203 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΕΑΣ

148 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΗΔΩΝ νέος αριθμός 820 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

149 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΠΕΡΑΜΑ(μέσω Π.Ράλλη) νέος αριθμός 819 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΠΕΡΑΜΑ Α΄

149 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΠΕΡΑΜΑ(μέσω Γρ.Λαμπράκη) νέος αριθμός 861 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΠΕΡΑΜΑ Β΄

150 ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΜΑΝΔΡΑ νέος αριθμός 818 ΑΘΗΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ Α΄

151 ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ νέος αριθμός 817 ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ

152 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΥΜΗΤΤΟΣ-ΑΝΩ ΧΑΡΑΥΓΗ νέος αριθμός 202 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΡΑΥΓΗ

153 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ νέος αριθμός 704 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

155 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΠΕΥΚΗ(Μαγκουφάνα) νέος αριθμός 502 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΠΕΥΚΗ

156 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ νέος αριθμός 108 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

157 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(μέσω Λ.Συγγρού-Μεσογείων) νέος αριθμός 407 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Β΄

158/77 ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤΑΘΜΟΣ-ΦΡΕΑΤΤΥΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ νέος αριθμός 905 ΦΡΕΑΤΤΥΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ


159 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΑΡΚΙΖΑ(Αλίανθος) νέος αριθμός 107 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΛΙΑΝΘΟΣ Α΄

160 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ νέος αριθμός 106 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ

161 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΑΥΡΟΥ νέος αριθμός 816 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

163 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Ν.ΦΑΛΗΡΟ(μέσω Ηλ.Σταθμού Καλλιθέας-Μοσχάτου) νέος αριθμός 903 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΦΑΛΗΡΟ Β΄

164 ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ νέος αριθμός 901 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ

165 ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ νέος αριθμός 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ

166 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΑΝΩ ΠΕΥΚΗ νέος αριθμός 501 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΠΕΥΚΗ

167 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Ν.ΖΩΗ(Τσάκος)-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ νέος αριθμός 417 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Α΄

168 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ νέος αριθμός 814 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ

169 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ-Ν.ΦΙΛΟΘΕΗ-ΑΝΩ ΨΥΧΙΚΟ νέος αριθμός 601 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛ.ΨΥΧΙΚΟ Α΄

172 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΡΓ.ΣΤΕΛΕΧΩΝ νέος αριθμός 104 ΑΘΗΝΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Α΄

173 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ νέος αριθμός 829 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

174 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΘΟΥΣΑ νέος αριθμός 302 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΘΟΥΣΑ Α΄

176/170 ΠΡΟΥΣΣΗΣ-ΑΒΕΡΩΦ νέος αριθμός 813 ΑΒΕΡΩΦ-ΠΡΟΥΣΣΗΣ

177 ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ νέος αριθμός 811 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ Α΄

178 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ(μέσω Ταξιαρχών) νέος αριθμός 809 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Α΄

178 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ(μέσω Αναμορφωτηρίου) νέος αριθμός 810 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Β΄

179 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΝΕΚΡΟΤ.ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ νέος αριθμός 806 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Α΄

179 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΝΕΚΡΟΤ.ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ νέος αριθμός 807 ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Β΄

180 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΓ.ΖΩΝΗ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ νέος αριθμός 052 ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ

181 ΣΤΑΘ.ΛΑΡΙΣΗΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ νέος αριθμός 405 ΣΤΑΘ.ΛΑΡΙΣΗΣ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

182 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ νέος αριθμός 103 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

183 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ νέος αριθμός 404 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

185 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Ν.ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ νέος αριθμός 101 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Ν.ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ

186 ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΡΑΣ.ΛΟΦΟΣ νέος αριθμός 607 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α΄

187 ΠΛ.ΚΟΥΜ/ΔΟΥΡΟΥ-ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ νέος αριθμός 805 ΑΘΗΝΑ-ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΑ

188 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΦΝΙ νέος αριθμός 804 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΦΝΙ

189 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ νέος αριθμός 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΣΟΣ Β΄

190 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Μπογιάτι) νέος αριθμός 519 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ

191 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑ & ΠΑΛ.ΠΕΝΤΕΛΗ νέος αριθμός 413 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑ & ΠΑΛ.ΠΕΝΤΕΛΗ Α΄

193 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ νέος αριθμός 703 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Α΄

194 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ "ΠΑΛΑΣΚΑΣ" νέος αριθμός 801 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΛΑΣΚΑ

195 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ νέος αριθμός 702 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

196 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ νέος αριθμός 701 ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Τέλος ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στη γραμμή 31/58 Ν.ΣΜΥΡΝΗ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ(Εργατ.Κατοικίες) που ενώ αρχικά επρόκειτο να λάβει τον αριθμό 127 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ, τελικά διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη με τη γραμμή της Ν.Σμύρνης(31) να γίνεται το τρόλεϊ 10 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ και τη γραμμή της Ν.Φιλαδέλφειας(58) να λαμβάνει τον αριθμό 619 ΑΘΗΝΑ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Επίσης, η γραμμή 2Β/Β ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ, ενώ αρχικά επρόκειτο να πάρει την αρίθμηση 037: ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ, τελικά έγινε το τρόλεϊ 9 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ. Ίδια πορεία είχε και η γραμμή 15 ΠΛΑΤ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, που το 1980 επεκτάθηκε μέχρι τα Πατήσια κι έγινε το τρόλεϊ 13 ΠΑΤΗΣΙΑ-ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, που αρχικά είχε παράλληλη δρομολόγηση με το 3 και τελικά το 1986 επεκτάθηκε στη Λαμπρινή ως 13 ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ για να καταργηθεί πρόσφατα, με το κομμάτι του Ν.Ψυχικού να προσαρτάται στο 3 και το τμήμα της Λαμπρινής στο 14.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pvuccino είπε:
Η γραμμή στην οποία αναφέρεσαι είναι η 848 και αντικαταστάθηκε το 1987 από το τρόλεϊ 17.
Οχι αναφερομαι στο μπλε λεωφορειο της ΕΑΣ

με αριθμο 828 και λειτουργουσαν ταυτοχρονα με το τρολει 17. Το ξερω γιατι οποιο ερχοταν πρωτο το επερνα για Πειραια
 
Πίσω
Μπλουζα