Εγώ θυμάμαι μιά φάση που έπαιζα Street Fighter με ένα φιλαράκο στην Καλλιθέα, και ξαφνικά απο πίσω σκάει μύτη ένα μόμολο γυφτάκι με σκουλαρίκι και τσιγάρο στο στόμα που ήταν μεγαλύτερο απο το κεφάλι του. Μας λέει "Σηκωθείτε ρε να παίξω!" Γελάμε. Μετα ξαναλέει "Ρε σηκωθείτε να παίξω είπα, κουφοί είστε ?" Εκεί γυρίζω και του λέω "Μπέμπη, κάνε στην άκρη και μη μιλάς" Με το που του το λέω, ρίχνει μιά κλωτσιά στο σκαμπώ για να πέσω. Εγώ δέν έπεσα αλλα τα πήρα κρανίο, και του έριξα μιά σφαλιάρα (light). Παίζουμε κανα 2λεπτο ακόμα αμέριμνοι, μέχρι που ακούω φασαρία απο πίσω μου, και τί βλέπω. 4-5 μαντράχαλους (μάλλον αδέρφια του μπέμπη) με κρίκους στα χέρια, και τον μπέμπη να με δείχνει με το δάκτυλο ! Με συνοπτικές διαδικασίες εκσφενδονιστήκαμε απο το μαγαζί, οι τύποι μας πήραν στο κυνήγι, και εμένα τελικά με τσάκωσαν. Έφαγα αρκετό ξύλο, έριξα και μερικές ξόσφαλτσες, αλλα στο τέλος βγήκε ένας μαραγκός απο το μαγαζί με ένα παλούκι !!! και τους έδιωξε ! Δέν ξαναπήγα σε εκείνο το ουφάδικο, ευτυχώς όμως, μετά άνοιξαν δύο καινούργια (+άλλο ένα που ήδη υπήρχε, αλλα απαιτούσαν ταυτότητα) οπότε δέν με χάλασε !