Ρετρό βαθμολογίες σχολείου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Omenforever

RetroMasteR
Αντιδράσεις
1.516
Και αναφέρομαι φυσικά στις βαθμολογίες τριμήνου(τώρα είναι ανά εξάμηνο ή κάνω λάθος; ) γυμνασίων και λυκείων. Αξέχαστη θα είναι πάντα η καρτέλα(τώρα έχει αντικατασταθεί με εκτύπωση) από σκληρό χαρτί σε αποχρώσεις του πράσινου…

Θα σκάναρα κάποιες... αν τις είχα ακόμα! :diablotin:

Η γκρίνια που ακολουθεί στο σπίτι δεν είναι ρετρό πάντως :D

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό θρεντάκι.........

Αφιερωμένη σε όλους του 30άρηδες+ του GRM με όλη μου τη λοβ.....

H υπογράφουσα καθηγήτρια ήταν 35άρα εκείνη τη χρονιά και καρακουκλάρα!!!!!:heart: :mpazo:

Κι άλλη μία βαθμολογία από την 1η Δημοτικού το 1980. Τότε το λέγαμε Ενδεικτικό....επίσης ρετρό λέξη για το συγκεκριμένο σκοπό.

Το πιστεύετε ή όχι στο πάνω μέρος της καρτέλας (εκεί που υπήρχαν οι τρύπες για τα ντοσιέ) στο 2ο τρίμηνο της Τρίτης Γυμνασίου, είχα γράψει τη λέξη Manowar :) και τα γράμματα δεν ήταν τα πιο μικρά.

Τις καρτέλες αυτές τις επιστρέφαμε πίσω στο σχολείο κάθε τρίμηνο. Ποιος ξέρει τι θα σκεφτόντουσαν ή τι θα έλεγαν αν οι βαθμοί δεν ήταν και καλοί.

H καρτελα ηταν πρασινη στο γυμνασιο.στο λυκειο ηταν μπεζ.αυτο ισχυε τουλαχιστον στα σχολεια της περιοχης μου.

Ολα αυτα,απο το νηπιαγωγειο μεχρι στο λυκειο,ευτυχως σωζωνται ολα!!!

Το ξερω, δεν εχει να κανει με βαθμολογια,αλλα παραθετω το αναμνηστικο μου απο το νηπιαγωγειο...

000o1ab6.jpg

Δεν έχει σημασία ρε. Ενα σχεδόν ίδιο έχω κι εγώ.

Rygar είπε:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό θρεντάκι.........

Αφιερωμένη σε όλους του 30άρηδες+ του GRM με όλη μου τη λοβ.....

H υπογράφουσα καθηγήτρια ήταν 35άρα εκείνη τη χρονιά και καρακουκλάρα!!!!!:heart: :mpazo:
καλά μόνο μια απουσιά είχες;;;;

Ναι. Ημουν καλό παιδί γενικά. Εψαξα και βρήκα και τα υπόλοιπα έτη μέχρι το 91, και είδα ότι είχα γενικώς ελάχιστες απουσίες. Του 92 δεν βρίσκω και ανησυχώ. Νομίζω ότι εκεί το έτος είχα κάνει αρκετές απουσίες. ισως γι΄αυτό δεν το έχω :D . Ε, ξέρεις, πιο μεγάλος, ξεψάρωτος, δίπλα ηταν το Confusio του οποίου ήμουν συχνός θαμώνας για κανά Toki ή Snow bros, τέτοια ωραία....

Τις πράσινες καρτέλες τις έχω προλάβει και εγώ!

Θυμάμαι αν δεν είχα καλούς βαθμούς, (παραδόξως) δεν υπήρχε μουρμούρα στο σπίτι, αλλά τσαντιζόμουν τόσο πολύ που δίναν μάχη οι γονείς μου να με ηρεμήσουν!! :rolleyes:

Νικόλα,ήσουν "φύτουλο" (ρετρό άραγε κι αυτή η λέξη...;; ) βλέπω,λέμε...!!!! :biglaugh: :biglaugh: :diablotin: :diablotin:

Rygar σε παρακαλώ για τις εικόνες μην χρησιμοποιείς συνημμένα αρχεία, αλλά το imageshack (αλλιώς ο χώρος του server θα γεμίσει στο πι και φι).

Ε μα σε ρώτησα κι εγώ εχθες πόσο χώρο έχει, και δε μου'πες. Τις αντικατέστησα με thumbs...

manos426f είπε:
Νικόλα,ήσουν "φύτουλο" (ρετρό άραγε κι αυτή η λέξη...;; ) βλέπω,λέμε...!!!! :biglaugh: :biglaugh: :diablotin: :diablotin:
Φυτουλας όχι, πάντως προσπαθούσα.....

@rygar πάντως κι εγώ στο γυμνάσιο δεν ειχα πολλές απουσίες (καμιά δεκαρία το πολύ) αλλά στο λύκειο και ειδικά πρώτη και δευτέρα το είχα σκίσει το θέμα. στην α' λυκείου μάλιστα επειδή είχα πάρει και δύο ολοήμερες αποβολές είχα και πολλές αδικαιόλόγητες..

Οι αποβεβλημένοι ήταν δαχτυλοδειχτούμενοι....

Ασε! ΕΙΔΙΚΑ εάν ο αποβεβλημένος ήταν γιος καθηγητή του ίδιου σχολείου (είχε τύχει κανα 2 φορές), ήταν μεγάλη ξεφτίλα. Εγώ πρόσεχα πολύ ώστε να μην αποβληθώ ακόμα και για μια ώρα από το μάθημα από σεβασμό στους γονείς μου που ηταν και οι 2 στο ιδιο σχολείο. Δεν ήμουν άτακτος, απλά καμια φορά κάναμε καζούρα και το φοβουμουν.

Δυστυχώς τις πράσινες καρτέλες δεν τις πρόλαβα στο Γυμνάσιο-Λύκειο ,αλλά τις είχα δεί από τις ξαδέρφες μου. Πάντως είχα τους κίτρινους ελέγχους του δημοτικού.

οι καρτέλες ήταν πράσινες στο γυμνάσιο και αν θυμάμαι καλά καφε-μπεζ ανοικτό στο λύκειο...

Αυτούς τους ελέγχους- σπαζοκεφαλιά τους θυμάστε;

Έχω της Β' και Γ' Δημοτικού, δηλαδή του '87 και '88.

Μη σας ξεγελούν τα γ και δ, πρόκειται για τα δίμηνα... :D

Οι έλεγχοι αυτοί αργότερα αντικαταστάθηκαν από τους κίτρινους χαρτονένιους, με τους οποίους έμπαινες στο νόημα ευκολότερα...:rolleyes:

dsc00692bs8.jpg

Χαρακτηριστικό το σκίτσο με τα παιδιά που χορεύουν γύρω από τη Γη και το υπέροχο ποιηματάκι του Ρίτσου :)

Εγω παλι αυτα δεν τα προλαβα αφου για τα δεδομενα του GRM μαλλον ειμαι παρα πολυ μικρος. Ωστοσο θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι πριν απο 3 χρονια που πηγαινα Γ' Λυκειου, σε ενα διαγωνισμα στα Θρησκευτικα ειχα γραψει ολοστρογγυλο 0/20.

Ουτε καν 0,1...

Πίσω
Μπλουζα