Ρετρό βαθμολογίες σχολείου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
cultilas είπε:
μαλλον ειμαι παρα πολυ μικρος.
Μια χαρα είσαι! Μπουμπούκι! Αντίθετα, εμείς πάμε κατα διαόλου :D :D Βλέπεις κάτι νούμερα 33, 35,37,38, ΚΑΙ 39. Καπου προχτες ειδα και ενα 40!!!

Παρεπιπτόντως αυτό είναι το μηνυμα 2.600

Rygar είπε:
Οι αποβεβλημένοι ήταν δαχτυλοδειχτούμενοι....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Αν ήταν έτσι, για εμένα δε θα τους έφταναν τα δάχτυλα των χεριών για να με δείξουν....... :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Η μεγαλύτερη αποβολή που έφαγα ήταν 3μερη, γιατί πλακώθηκα μ'έναν συμμαθητή μου στο ξύλο την ώρα του μαθήματος....:rolleyes: Δεν θυμάμαι το λόγο, αλλά είχε πλάκα που εκείνες τις μέρες κατάφεραμε με τον ίδιο συμμαθητή (έφαγε και αυτός την 3ήμερη του) να τερματίσουμε το Bubble bobble...:loco:

teflon είπε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Αν ήταν έτσι, για εμένα δε θα τους έφταναν τα δάχτυλα των χεριών για να με δείξουν....... :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Η μεγαλύτερη αποβολή που έφαγα ήταν 3μερη, γιατί πλακώθηκα μ'έναν συμμαθητή μου στο ξύλο την ώρα του μαθήματος....:rolleyes: Δεν θυμάμαι το λόγο, αλλά είχε πλάκα που εκείνες τις μέρες κατάφεραμε με τον ίδιο συμμαθητή (έφαγε και αυτός την 3ήμερη του) να τερματίσουμε το Bubble bobble...:loco:
είδες... έχουν και τα καλά τους οι αποβολές. εγώ πάλι στη διήμερη που είχα φάει πρώτη λυκείου ξημεροβραδιάστηκα σε ένα κοντινό ουφάδικο παίζοντας midnight resistance...

nessie...Μπα...δεν τα θυμάμαι δεν ξέρω αν τα είχαμε και εμείς.....Πάντως το ότι τα κρατάς αυτό είναι ότι καλύτερο...αχ να είχα και εγώ τα τετράδια του δημοτικού!!!!

Ποπο τι μου θυμησατε τωρα με τις πρασινες καρτελες..Στη β' γυμνασιου β' τριμηνο ειχα βαθμο στη γεωγραφια 09 (παραμενω ακομα τρομερα αγεωγραφητο πλασμα!!) ..Εντρομη να μην το δουν οι γονεις μου,παιρνω την καρτελα και το 09 το ειχα κανει με αριστοτεχνικο τροπο 19(!!!!!!!!)..Ετσι γλιτωσα την κατσαδα απο τους δικους μου αλλα προεκυψε ενα αλλο προβλημα..Πως θα παρουσιαζα την καρτελα με τον αλλαγμενο βαθμο στην υπευθυνη καθηγητρια?ΟΕΟ?Για καλη μου τυχη το πρωι που θα υπεγραφε ο πατερας μου την καρτελα για να την επιστρεψω στο σχολειο,η αδερφη μου εχυσε τον καφε του και την λερωσε,οποτε ουτε γατα ουτε ζημια γιατι η παραποιηση του βαθμου ειχε λερωθει πληρως!!!!!!!!!

Υ.Γ. Την κατσαδα τελικα δεν τη γλιτωσα γιατι στο επομενο τριμηνο το υποτιθεμενο 19 (στην ουσια το 09) ειχε γινει 14, και για τους τους γονεις μου δεν υπηρξε ανοδος αλλα πτωση..!!Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σ'αυτη τη ζωη... :)

teflon είπε:
Η μεγαλύτερη αποβολή που έφαγα ήταν 3μερη, γιατί πλακώθηκα μ'έναν συμμαθητή μου στο ξύλο την ώρα του μαθήματος....
Εχω φαει μονο μια μονοημερη μονο -αν θυμαμαι καλα -(αν και εχω πλακωθει 2 φορες σε ωρα μαθηματος ).

Με ξελασπωνε μαλλον το γεγονος ,οτι ημουν καλος μαθητης και

γενικα- σχετικα μαλλον καλο παιδι κατα τ αλλα

,απλα λιγο καυγατζης ωρες ωρες.

Nemo, κι εσύ στην έκθεση χωλαινες....Ολοι εκεί χωλαίναμε, η έκθεση συνήθως κατακρεουργούσε τις προσπάθειες των παιδιών στις πανελλήνιες. Εκεί που είχες 19 Ιστορια, 19 αρχαία, 20 Λατινικά, νάσου ένα ξεγυρισμένο 12 στην έκθεση. Γιατί; Γιατί ήσουν νευρικός και δεν "έπιασες" το θέμα, το περίεργο και γεμάτο παγίδες θέμα :mad:

Φυσική αγωγή 17;; Λουφαδόρε! :D

Μιλώντας για απουσίες… Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που δεν κάναμε καμία όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσουμε μετά το Πάσχα και να αφοσιωθούμε στο διάβασμα. :nerd:

Δεν ξέρω αν γίνεται από τα σημερινά παιδιά αυτό.

Omenforever είπε:
Μιλώντας για απουσίες… Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που δεν κάναμε καμία όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσουμε μετά το Πάσχα και να αφοσιωθούμε στο διάβασμα. :nerd:
Γίνεται μεν, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Δεν πατάνε όλη τη χρονιά ( ξέρεις, απεργίες, καταλήψεις για σπασμένες τουαλέτες) και ξαναπατάνε μετά το Πάσχα. :D :D:D

Omenforever είπε:
Φυσικά και γίνεται ακόμα!!

Εγώ όταν ήμουν Γ' Λυκείου, μετά το Πάσχα πήγαινα σχολείο μόνο άμα βαριόμουνα να κάτσω σπίτι ή ήθελα να "ξεσκάσω" (λέμε τώρα..) από το διάβασμα.

Omenforever είπε:
Και είδαμε προκοπή ε; :diablotin: :diablotin:

Και τώρα από δουλειά ε;

Είμαστε πασάδες. Έχουμε εξαιρετική ασφάλιση, σιγουριά για το μέλλον, εργαζόμαστε σε εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, κάνουμε δημιουργικά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα, μαθαίνουμε κάθε μέρα από όλο και κάτι νέο, βγάζουμε έναν μισθό που μας φτάνει και με το παραπάνω να ζήσουμε αξιοπρεπώς τη ζωή μας, δουλεύουμε σε περιβάλλον χωρίς ψυχολογική πίεση........

Να πω κι άλλα; Άσε θα μας πάρει από κάτω βραδυάτικα!!!!!

Commando Omen, ευτυχώς έχεις πιάσει την αλήθεια. Ελπίζω να την έχω βρει κι εγώ φιλάρα.

Τα παραπάνω δε θα τα σχολιάσω, γιατί το θέμα αυτό είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία... :mad:

nessie...Μπα...δεν τα θυμάμαι δεν ξέρω αν τα είχαμε και εμείς.....Πάντως το ότι τα κρατάς αυτό είναι ότι καλύτερο...αχ να είχα και εγώ τα τετράδια του δημοτικού!!!!
Έτσι είναι akmaka! Ούτε εγώ όμως τα έχω κρατήσει όλα, δυστυχώς...

Θυμάμαι ότι στους κίτρινους ελέγχους του δημοτικού, υπήρχε χώρος για σχόλια γονέων και ο πατέρας μου είχε γράψει: "Μερικές φορές στενοχωρεί τους γονείς της" :cool:

Όταν το είδα παραλίγο να εκραγώ! Σήμερα όμως, τι δε θα έδινα να το έχω!

@ Teflon, miko63: Όπως έλεγαν και οι Beastie Boys, you got to fight for your right to party! :biglaugh:

ρε παιδια δεν ξερω αν υπαρχει κανενας απο εσας που καταφερε να μηνει ΚΑΙ στην γυμναστικη στην 3η λυκειου (ο κολητος μου τα ειχε καταφερει!!!!)

nessie είπε:
Θυμάμαι ότι στους κίτρινους ελέγχους του δημοτικού, υπήρχε χώρος για σχόλια γονέων και ο πατέρας μου είχε γράψει: "Μερικές φορές στενοχωρεί τους γονείς της" :cool: Όταν το είδα παραλίγο να εκραγώ! Σήμερα όμως, τι δε θα έδινα να το έχω!
:animeek::animeek:

electricchurch είπε:
ρε παιδια δεν ξερω αν υπαρχει κανενας απο εσας που καταφερε να μηνει ΚΑΙ στην γυμναστικη στην 3η λυκειου (ο κολητος μου τα ειχε καταφερει!!!!)
Χαχα! :D Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο ρέκορντμαν σ' αυτό το άθλημα! Όποιος ακούει ότι είχα μείνει μετεξεταστέος στην Αγωγή του Πολίτη της 3ης Γυμνασίου, καραφλιάζει (και με το δίκιο του). :eek: Τί να κάνω ρε παιδιά, ήμουν και είμαι αντιδραστικός σε μερικά πράγματα. Όταν δεν χώνευα καθόλου έναν καθηγητή, από αντίδραση δεν διάβαζα καθόλου για το μάθημά του, όσο ενδιαφέρον κι αν ήταν.

Γενικότερα πάντως οι βαθμοί μου στο Γυμνάσιο-Λύκειο ήταν για κλάματα... Τότε ζούσα για τη μουσική και είχα ξεχάσει όλα τα άλλα. Οι χειρότεροι βαθμοί που είχα ποτέ ήταν στη Γεωμετρία της Β' Λυκείου: 1ο τρίμηνο: 7, 2ο τρίμηνο: 9, 3ο τρίμηνο: 11. Μετά βίας το πέρασα, χάρη στις τελικές εξετάσεις...

Έφαγα μια φλασιά τώρα και θυμήθηκα ότι εμείς γράφαμε στην τελευταία σελίδα του «βιβλίου ύλης». Θυμάστε, εκείνο το μεγάλο γκρίζο τετράδιο που ο καθηγητής έγραφε τα κεφάλαια που είχε διδάξει(και καλά...). Συνθήματα, ατάκες της εποχής κλπ. Σαν λεύκωμα το είχαμε κάνει. :D

Άραγε να υπάρχουν και σήμερα τα «βιβλία ύλης» και σε αυτή τη μορφή;

Τι μου θυμησατε τωρα?

Στο Γυμνασιο οι καρτελες ηταν πρασινες και στο Λυκειο ανοιχτο καφε. Νομιζα οτι τις ειχα πεταξει αλλα τις βρηκα τυχαια μια φορα που ειχα παει στο πατρικο μου (τις ειχε κρατησει η μαμα μου). Ημουν πολυ καλη μαθητρια και δεν ποσταρω καρτελα γιατι θα με δουλευετε :nervous: Απουσιες εκανα απειρες στην Γ' Λυκειου, μετα το Πασχα, κλασικα. Μπορει να ειχα καμια 100αρια, δεν θυμαμαι, αλλα το νουμερο ηταν μεγαλο.

Να αναφέρουμε και τα "Λυσάρια" (εκ του "λύνω", όχι εκ του "λυσσάω" ! ) ΠΑΤΤΑΚΗ !

Πίσω
Μπλουζα