Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.150
Μια χαρα είσαι! Μπουμπούκι! Αντίθετα, εμείς πάμε κατα διαόλουcultilas είπε:μαλλον ειμαι παρα πολυ μικρος.

Παρεπιπτόντως αυτό είναι το μηνυμα 2.600
Μια χαρα είσαι! Μπουμπούκι! Αντίθετα, εμείς πάμε κατα διαόλουcultilas είπε:μαλλον ειμαι παρα πολυ μικρος.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Αν ήταν έτσι, για εμένα δε θα τους έφταναν τα δάχτυλα των χεριών για να με δείξουν.......Rygar είπε:Οι αποβεβλημένοι ήταν δαχτυλοδειχτούμενοι....
είδες... έχουν και τα καλά τους οι αποβολές. εγώ πάλι στη διήμερη που είχα φάει πρώτη λυκείου ξημεροβραδιάστηκα σε ένα κοντινό ουφάδικο παίζοντας midnight resistance...teflon είπε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Αν ήταν έτσι, για εμένα δε θα τους έφταναν τα δάχτυλα των χεριών για να με δείξουν.......
Η μεγαλύτερη αποβολή που έφαγα ήταν 3μερη, γιατί πλακώθηκα μ'έναν συμμαθητή μου στο ξύλο την ώρα του μαθήματος....Δεν θυμάμαι το λόγο, αλλά είχε πλάκα που εκείνες τις μέρες κατάφεραμε με τον ίδιο συμμαθητή (έφαγε και αυτός την 3ήμερη του) να τερματίσουμε το Bubble bobble...:loco:
Εχω φαει μονο μια μονοημερη μονο -αν θυμαμαι καλα -(αν και εχω πλακωθει 2 φορες σε ωρα μαθηματος ).teflon είπε:Η μεγαλύτερη αποβολή που έφαγα ήταν 3μερη, γιατί πλακώθηκα μ'έναν συμμαθητή μου στο ξύλο την ώρα του μαθήματος....
Γίνεται μεν, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Δεν πατάνε όλη τη χρονιά ( ξέρεις, απεργίες, καταλήψεις για σπασμένες τουαλέτες) και ξαναπατάνε μετά το Πάσχα.Omenforever είπε:Μιλώντας για απουσίες… Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που δεν κάναμε καμία όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσουμε μετά το Πάσχα και να αφοσιωθούμε στο διάβασμα. :nerd:
Δεν ξέρω αν γίνεται από τα σημερινά παιδιά αυτό.
Φυσικά και γίνεται ακόμα!!Omenforever είπε:Μιλώντας για απουσίες… Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που δεν κάναμε καμία όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσουμε μετά το Πάσχα και να αφοσιωθούμε στο διάβασμα. :nerd:
Και είδαμε προκοπή ε;Omenforever είπε:Μιλώντας για απουσίες… Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που δεν κάναμε καμία όλη τη χρονιά, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσουμε μετά το Πάσχα και να αφοσιωθούμε στο διάβασμα. :nerd:
Ουυυυυ ναι!pooky είπε:Και είδαμε προκοπή ε;![]()
![]()
Έτσι είναι akmaka! Ούτε εγώ όμως τα έχω κρατήσει όλα, δυστυχώς...nessie...Μπα...δεν τα θυμάμαι δεν ξέρω αν τα είχαμε και εμείς.....Πάντως το ότι τα κρατάς αυτό είναι ότι καλύτερο...αχ να είχα και εγώ τα τετράδια του δημοτικού!!!!
:animeek::animeek:nessie είπε:Θυμάμαι ότι στους κίτρινους ελέγχους του δημοτικού, υπήρχε χώρος για σχόλια γονέων και ο πατέρας μου είχε γράψει: "Μερικές φορές στενοχωρεί τους γονείς της"Όταν το είδα παραλίγο να εκραγώ! Σήμερα όμως, τι δε θα έδινα να το έχω!
Χαχα!electricchurch είπε:ρε παιδια δεν ξερω αν υπαρχει κανενας απο εσας που καταφερε να μηνει ΚΑΙ στην γυμναστικη στην 3η λυκειου (ο κολητος μου τα ειχε καταφερει!!!!)