Ρετρό βαθμολογίες σχολείου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στο δημοτικό τα είχα όλα Α και στις τελευταίες τάξεις 9 και 10. Στο γυμνάσιο άρχισα καλά αν και στα μαθηματικά ένας ... καθηγητής μου έβαλε σε ένα διαγώνισμα 11 και στο τρίμηνο 15. Ήρθε τότε ο πατέρας και καθάρισε (ήταν και συγχωριανός του γκουχ γκουχ). Το επόμενο τρίμηνο ο βαθμός έγινε 19 αλλα κι εγώ βελτιώθηκα πραγματικά. Επίσης στη γυμναστική στη Β γυμνασίου σε ένα τρίμηνο είχα 15 (ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή) και στο λύκειο στα θρησκευτικά 15. Αυτοί ήταν και οι χειρότεροι μου βαθμοί...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο σχολείο ο έλεγχος για το Νηπιαγωγείο ήταν μια λευκή καρτέλα διπλωμένη στη μέση με το όνομα του νηπίου στο εξώφυλλο και υπήρχε περιγραφική αξολόγηση.

Στην Α' τάξη πρασινωπή η καρτέλα διπλωμένη στη μέση με το όνομα του μαθητή απέξω με περιγραφική αξιολόγηση.

Στη Β' τάξη μπλε καρτέλα με Α, Β... (Άριστα, Πολύ καλά...)

Στη Γ' τάξη μπλε καρτέλα με τη βαθμολογία και το χαρακτηρισμό δηλαδή 9-10 ΑΡΙΣΤΑ, 7-8 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Στην Δ' τάξη βαθμολογία και χαρακτηρισμός δηλαδή 9-10 ΑΡΙΣΤΑ, 7-8 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Στην Ε' και ΣΤ' τάξη είχαμε αριθμητική και περιγραφική αξιολόγηση.

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο είχαμε αριθμητική αξιολόγηση.

Οι έλεγχοι μου στην Ε' Δημοτικού και στην Γ' Λυκείου

Φωτογραφία0687.jpg

Φωτογραφία0685.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από την καρτέλα πέρασαν στο εκτυπωμένο χαρτί?

και εγω ακριβως τα ιδια ειχα johnny σε ολο το δημοτικο ειχα την κλασσικη καρτελα και απο το γυμνασιο και μετα το τυπωμενο χαρτι :) .

Το 98-99 που ειναι το χαρτι σου πηρα τον αντιστοιχο χαρτι της 1ης Γυμνασιου :P .

johnny19818 είπε:
Οι έλεγχοι μου στην Ε' Δημοτικού και στην Γ' Λυκείου...
Ωραίος! Κλασσικό "κράτημα" απουσιών και ξεφτίλισμά τους όσο δεν παίρνει λίγο πριν το τέλος :)

Το 1998 που αποφοίτησα εγώ, ο έλεγχος ήταν σε χαρτόνι....

Κοίτα να δεις μέσα σ' ένα χρόνο πόσα αλλάζουν...

1991-1992 απολυτήριο σε χαρτόνι , με στοιχεία ταυτότητος , όταν βρω χρόνο θα το σκανάρω

Πίσω
Μπλουζα