Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σε ένα ξεχασμένο-από-το-χρόνο χωριουδάκι (λέγετέ με και "Λάστα") στην Αρκαδία .Wally είπε:Που τις βρηκες Κωνσταντινε? Σε κανα στοιχειωμενο σχολειο, ξεχασμενο (ευτυχως) απο το χρονο? (τα συγ-χρονα σχολεια θεωρουν τις αφισες αυτες "πασε" και συνεχιζουν τον ποιοτικο τους κατηφορο).
Εγώ αυτές θυμάμαι στους τοίχους του σχολείου μου! Περιμένω να τις δω και πάλι exetlaieexetlaios είπε:Σκέφτηκα να ανεβάσω και αντίστοιχες αφισούλες με ήρωες του 21', αλλά φοβήθηκα με με πούνε "ακραίο" ! Χα χα !
Ανάλογα με την ηλικία, "φιλτράρεται" και η πληροφορία.Domenica είπε:Θυμαμαι τους ηρωες του ᾽21. Ευφημη μνεια στον Λόρδο Βύρωνα που μας τον παρουσιάζαν ως ξανθό άγγελο. Ούτε κουβέντα βέβαια για τα ποιήματα του (κλασσικά του ρομαντισμού) και φυσικά το γεγονός πως ήταν οπιομανης και συφιλιδικός συν το οτι ήρθε στην Ελλάδα για να γλιτώσει την κατακραυγή του οτι άφησε έγκυο την ετεροθαλή αδερφή του. Οχι πως τα παραπάνω μειώνουν το μέγεθος της θυσίας αλλά είχα περάσει τοοοσες ώρες θαυμάζοντας τα ξανθά μπουκλάκια και τα γαλάζια μάτια!
Μου κάνει πολύ εντύπωση που τιμήσανε και τον "Μπαρμπα-Γιάννη".Domenica είπε:Θυμαστε αυτη με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας που ειχε και τον Μεταξά? ξεκιναγε απο τον Καποδιστρια.Παντως εμεις ειχαμε τους ηρωες του ᾽21 και στο γυμνάσιο!