Ρετρό δολοφονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Συγγνώμη, βρε αριαδνη, αλλά είναι υπόθεση του 2019 - 2020. Είναι ρετρό;;; Το λέει και ο τίτλος του νήματος αλλά και του φόρουμ μας, γενικά. ΡΕΤΡΟ!

Συγγνώμη, βρε αριαδνη, αλλά είναι υπόθεση του 2019 - 2020. Είναι ρετρό;;; Το λέει και ο τίτλος του νήματος αλλά και του φόρουμ μας, γενικά. ΡΕΤΡΟ!
Από εδώ και πέρα μόνο ρετρο θέματα, ξεφευγω

Είχε ταράξει την κοινή γνώμη το εγκλημα

Συνημμένα

• img_1_1759912429206.jpg
    img_1_1759912429206.jpg
    160,2 KB · Προβολές: 3
Τελευταία επεξεργασία:
Μία θλιβερή ιστορία...
Πω πω φοβερή ιστορια

H σχιζοφρένεια ναι ήταν σχιζοφρενής χωρίς αμφιβολία

Συνημμένα

• img_1_1760867669749.jpg
    img_1_1760867669749.jpg
    180,4 KB · Προβολές: 3
H σχιζοφρένεια ναι ήταν σχιζοφρενής χωρίς αμφιβολία
Από σχιζότυπη διαταραχή έπασχε ο Σεχίδης και όχι από σχιζοφρένεια. Παρόμοιες ασθένειες με τη διαφορά ότι στη σχιζότυπη διαταραχή ο παθών έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του, εν αντιθέσει με τη σχιζοφρένεια που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Γι' αυτό δικάστηκε και φυλακίστηκε κανονικότατα, διότι ό,τι έκανε το έκανε εν γνώσει και συνειδήσει του.

Τελευταία επεξεργασία:
Από σχιζότυπη διαταραχή έπασχε ο Σεχίδης και όχι από σχιζοφρένεια. Παρόμοιες ασθένειες με τη διαφορά ότι στη σχιζότυπη διαταραχή ο παθών έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του, εν αντιθέσει με τη σχιζοφρένεια που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Γι' αυτό δικάστηκε και φυλακίστηκε κανονικότατα, διότι ό,τι έκανε το έκανε εν γνώσει και συνειδήσει του.
Εμένα ακόμα και στην φώτο δεν μου φαίνεται καλά χαμένος κυριολεκτικά

Εμένα ακόμα και στην φώτο δεν μου φαίνεται καλά χαμένος κυριολεκτικά
Δεν είπε κανένας ότι ήταν στα καλά του τελείως. Απλώς, οι άνθρωποι με ψυχικές ασθένειες στις περισσότερες περιπτώσεις εξωτερικά μοιάζουν "νορμάλ", όπως ο καθείς εξ υμών. Εσωτερικά είναι το πρόβλημα.

Δεν είπε κανένας ότι ήταν στα καλά του τελείως. Απλώς, οι άνθρωποι με ψυχικές ασθένειες στις περισσότερες περιπτώσεις εξωτερικά μοιάζουν "νορμάλ", όπως ο καθείς εξ υμών. Εσωτερικά είναι το πρόβλημα.
Ξέρω γω να κάνει αυτά που έκανε τα απεχθη με μουσική υπόκρουση Τσαϊκόφσκι όχι ότι αν είχε Γιώργο βελισσαρη θα άλλαζε κάτι αλλά κάτι δειχνει και αυτο

Πίσω
Μπλουζα