Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Από εδώ και πέρα μόνο ρετρο θέματα, ξεφευγωΣυγγνώμη, βρε αριαδνη, αλλά είναι υπόθεση του 2019 - 2020. Είναι ρετρό;;; Το λέει και ο τίτλος του νήματος αλλά και του φόρουμ μας, γενικά. ΡΕΤΡΟ!
Πω πω φοβερή ιστοριαΜία θλιβερή ιστορία...
![]()
Ο Έλληνας serial killer που κυνηγούσε τα θύματα με το ταξί του
Όταν Βακρινός του ζήτησε τον λόγο, εκείνος τον έβρισε λέγοντάς του «τι θα μου κάνεις ρε;». Αργότερα θα ανακαλύψει ότι Γαγλίας του είχε κλέψει κι ένα κυνηγετικό όπλο.www.oneman.gr
Από σχιζότυπη διαταραχή έπασχε ο Σεχίδης και όχι από σχιζοφρένεια. Παρόμοιες ασθένειες με τη διαφορά ότι στη σχιζότυπη διαταραχή ο παθών έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του, εν αντιθέσει με τη σχιζοφρένεια που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Γι' αυτό δικάστηκε και φυλακίστηκε κανονικότατα, διότι ό,τι έκανε το έκανε εν γνώσει και συνειδήσει του.H σχιζοφρένεια ναι ήταν σχιζοφρενής χωρίς αμφιβολία
Εμένα ακόμα και στην φώτο δεν μου φαίνεται καλά χαμένος κυριολεκτικάΑπό σχιζότυπη διαταραχή έπασχε ο Σεχίδης και όχι από σχιζοφρένεια. Παρόμοιες ασθένειες με τη διαφορά ότι στη σχιζότυπη διαταραχή ο παθών έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του, εν αντιθέσει με τη σχιζοφρένεια που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Γι' αυτό δικάστηκε και φυλακίστηκε κανονικότατα, διότι ό,τι έκανε το έκανε εν γνώσει και συνειδήσει του.
Δεν είπε κανένας ότι ήταν στα καλά του τελείως. Απλώς, οι άνθρωποι με ψυχικές ασθένειες στις περισσότερες περιπτώσεις εξωτερικά μοιάζουν "νορμάλ", όπως ο καθείς εξ υμών. Εσωτερικά είναι το πρόβλημα.Εμένα ακόμα και στην φώτο δεν μου φαίνεται καλά χαμένος κυριολεκτικά
Ξέρω γω να κάνει αυτά που έκανε τα απεχθη με μουσική υπόκρουση Τσαϊκόφσκι όχι ότι αν είχε Γιώργο βελισσαρη θα άλλαζε κάτι αλλά κάτι δειχνει και αυτοΔεν είπε κανένας ότι ήταν στα καλά του τελείως. Απλώς, οι άνθρωποι με ψυχικές ασθένειες στις περισσότερες περιπτώσεις εξωτερικά μοιάζουν "νορμάλ", όπως ο καθείς εξ υμών. Εσωτερικά είναι το πρόβλημα.