Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
την αποψη μου λεω.....η απαγορευεται να εκφραζομαστε χωρις βωμολοχιες?telamonas.stokos είπε:Θα το συνεχισεις για πολυ ακομα ?
ας μεινουμε σε ενα ηρεμο σταδιο χωρις παρεκτροπες
giorgos_1,δυστυχώς πάλι με κάνεις να ασχολούμαι μαζί σου...giorgos_1 είπε:βρε μανο θα με τρελανεις
κατι για το οποιο βοα ολος ο τοπος και ο κοσμακης, γιατι εσυ το θεωρεις ταμπου?
ετσι δεν λενε την κοινωνια, οι γονεις σου? οι φιλοι σου? οι συγγενεις σου?
η οντως δεν εχεις θεση στο κοινωνικο συνολο που τα βλεπει και τα βιωνει ολα αυτα? και νομιζεις οτι ολα βαινουν καλως?
η λεξη που ειπα δεχεσαι η δεν δεχεσαι, δυστυχως αντικατροπτιζει την σημερινη κοινωνια μας
η εσυ εγγρινεις τα οσα γινονται στην tv και στην κοινωνια μας?
μετροσέξουαλ; δεν ήξερα πως υπήρχε όνομα γι' αυτήν την νέα κάστα που πολύ σωστά μας περιέγραψες! (αποτριχόνουν και το στήθος).. οπότε στα πλαίσια της ρετρο αναζήτησης δεν μπορώ παρά να ρωτήσω τι απέγινε εκείνος ο ρετρό έλληνας με το παχύ μουστάκι που διαφήμιζε την μπίρα που "έξι έξι βολεύει"..Vagelis είπε:Μα αυτά που λες (και εγώ το λέω χιουμοριστικά), πέρασε, ήταν τη δεκαετία του '90. Τώρα περάσαμε στους metrosexuals, είδος ανδρών που έχουν πολλά χαρακτηριστικά των gay, όπως το να ακολουθούν τη μόδα, να καλλωπίζονται, να βλέπουν ταινίες που προτιμούν οι γυναίκες, παρ' όλ' αυτά να είναι άντρες. Υποτίθεται ότι τους προτιμούν οι γυναίκες μάλιστα.Εγώ από την άλλη, έμεινα στο '80...
η μεγαλύτερη υπερβολή είναι πως το πιο σκληρό (και διεστραμένο) πορνό έφτασε να παρέχεται δωρεάν με την εφημερίδα.. αυτό πραγματικά ποιος το φανταζότανε;exetlaios είπε:Τώρα τα κανάλια κατακλύζονται από "πορνό" (εντώς ή εκτός εισαγωγικών)αλλά ο κόσμος είναι τόσο κορεσμένος που δεν σταματάει καν να τα δει
και αλλάζει κανάλι !
Πως αλλάξανε οι εποχές !