Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ήμουν 24 ετών όταν ξεκίνησα σπηλαιολογία. Βάραθρα κάθετα 50 και 70 μέτρων αλλά πάντα με ασφάλεια. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο (εφόσον μιλάμε πάντα για ενήλικες που καταλαβαίνουν τον κίνδυνο). Υποτίθεται πως ένας ενήλικας καταλαβαίνει τι είναι λάθος και τι όχι σε αυτές τις περιπτώσεις.
E μην το λες αυτό δεν συμβαίνει σε ενηλίκους, μια κοπέλα πχ 23 ετών από Αμερική τι δουλειά έχει να πάει μόνη τελείως για ορειβασία στο Νεπάλ και να της λένε μην πας παρακάτω από εδω πολλές γυναίκες έχουν εξαφανιστεί. Και να πηγαίνει τελικά και να εξαφανιζεται. Και δεν μιλάμε για μια περίπτωση η δύο πολλες τέτοιες περιπτώσεις. Όπως λες και εσύ ήσουν πάντα με ασφάλεια όχι στον αέρα. Αν πας στον αέρα θα υποστείς και συνέπειες. Όπως και αν δεν κάνεις κάτι λογικό θα υποστείς συνέπειες δεν πας στο Κάθισμα να βγάλεις σελφι όταν σου λένε βγες έξω μπορεί να πνιγείς .

Τελευταία επεξεργασία:
Στην εποχή που ζούμε όλα είναι πιθανά και υπάρχει σε όλους αυτή η υποψία ότι μπορεί να έγινε σκόπιμα αυτό όλο αυτό..
Ήδη έχουν αρχίσει οι θεωρίες συνωμοσίας ότι τάχα το σκηνοθέτησαν για να κάνουν μια νέα ζωή, το θεωρώ παρατραβηγμενο. Και ο ceo της εταιρείας και αυτός αποκλείεται. Και ο Γάλλος εξερευνητής γιατί να θέλει να αλλάξει ζωή; Δεν στέκει η θεωρία.

Τελευταία επεξεργασία:
κι εγώ που είμαι στον ορειβατικό υπογράφεις ένα χαρτί όταν είναι να γίνεις μέλος ότι γνωρίζεις τους κινδύνους του βουνού και αν πάθεις κάτι δεν θα κυνηγάς μετά τον σύλλογο. παιδιά με την ασφάλεια δεν παίζουμε στο βουνό ποτέ μόνος και ποτέ χωρίς τα απαραίτητα (πολύ νερό φαγητό κινητό εννοείται πάντα καλό ντύσιμο γερά άρβυλα μπατόν καπέλο αντιηλιακό). πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον βυθό του ατλαντικού. και να κάνω μια διόρθωση το σκάφος δεν έσκασε αλλά έπαθε ενδόρρηξη δηλ. σαν έκρηξη προς τα μέσα από την τεράστια πίεση που υπάρχει εκεί.

κι εγώ που είμαι στον ορειβατικό υπογράφεις ένα χαρτί όταν είναι να γίνεις μέλος ότι γνωρίζεις τους κινδύνους του βουνού και αν πάθεις κάτι δεν θα κυνηγάς μετά τον σύλλογο. παιδιά με την ασφάλεια δεν παίζουμε στο βουνό ποτέ μόνος και ποτέ χωρίς τα απαραίτητα (πολύ νερό φαγητό κινητό εννοείται πάντα καλό ντύσιμο γερά άρβυλα μπατόν καπέλο αντιηλιακό). πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον βυθό του ατλαντικού. και να κάνω μια διόρθωση το σκάφος δεν έσκασε αλλά έπαθε ενδόρρηξη δηλ. σαν έκρηξη προς τα μέσα από την τεράστια πίεση που υπάρχει εκεί.

Ήδη έχουν αρχίσει οι θεωρίες συνωμοσίας ότι τάχα το σκηνοθέτησαν για να κάνουν μια νέα ζωή, το θεωρώ παρατραβηγμενο. Και ο ceo της εταιρείας και αυτός αποκλείεται. Και ο Γάλλος εξερευνητής γιατί να θέλει να αλλάξει ζωή; Δεν στέκει η θεωρία.
Πάντως το 99% από τις θεωρίες συνωμοσίας σε γενικές γραμμές είναι ψέματα. Ειδικά με τα θέματα εξαφανίσεων. Να σας γράψω σε πόσα βάραθρα έχω κατέβει που και καλά έχουν χαθεί πολλοί στο παρελθόν να τραβάτε τα μαλλιά σας.

Πάντως το 99% από τις θεωρίες συνωμοσίας σε γενικές γραμμές είναι ψέματα. Ειδικά με τα θέματα εξαφανίσεων. Να σας γράψω σε πόσα βάραθρα έχω κατέβει που και καλά έχουν χαθεί πολλοί στο παρελθόν να τραβάτε τα μαλλιά σας.
Ε ναι τώρα άφησε ο ceo την εταιρεία του για να πάρει νέα ταυτότητα. Το παιδάκι τώρα 19 χρόνων το οποίο πήγε μόνο και μόνο να κάνει το χατίρι του πατέρα του, ήθελε να αλλάξει και αυτό ζωή; Δεν στέκει στην λογική.

Η εξαφάνιση του Μάικλ Ροκφέλερ που αποτελεί μέχρι σήμερα άλυτο μυστήριο.
Δεν νομίζω πως είναι και τόσο άλυτο μυστήριο. Όπως αναφέρει το άρθρο που παρέθεσες, είτε οι κροκόδειλοι πέρασαν καλά μαζί του, είτε τον σκότωσαν οι κανίβαλοι που υπήρχαν εκεί τότε. Μπορεί κάποιος να τον σκότωσε για τον x λόγο. Με κάποιο τρόπο έχασε την ζωή του τέλος πάντων. Τον τρόπο που έχασε την ζωή του δεν γνωρίζουμε όχι πως είναι γενικά η περίπτωση άλυτο μυστήριο. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Δεν νομίζω πως είναι και τόσο άλυτο μυστήριο. Όπως αναφέρει το άρθρο που παρέθεσες, είτε οι κροκόδειλοι πέρασαν καλά μαζί του, είτε τον σκότωσαν οι κανίβαλοι που υπήρχαν εκεί τότε. Μπορεί κάποιος να τον σκότωσε για τον x λόγο. Με κάποιο τρόπο έχασε την ζωή του τέλος πάντων. Τον τρόπο που έχασε την ζωή του δεν γνωρίζουμε όχι πως είναι γενικά η περίπτωση άλυτο μυστήριο. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Υπάρχει λέει φωτό που τον δείχνει δηλ.δειχνει έναν λευκό άνδρα μαζί με την φυλή σε ένα αυτοσχέδιο κανό . Ένας ερευνητής που το έψαξε και έγινε μέλος της φυλής εκεί για να μάθει πληροφορίες είναι σίγουρος πως τον σκότωσαν οι κανίβαλοι
images (53).jpegp11380532_p_v8_aa.jpg

2009 και ένας νεαρός Ρώσος πηγαίνει βόλτα τον σκύλο του Ταρζάν σε ένα χιονισμένο βουνό ώσπου καταγράφει αυτό με την κάμερα του, αλήθεια η ψέματα;

Δεν πετάνε τα παιδάκια! :D .

Όπως λέει και κάποιος στα σχόλια του βίντεο :

If you look very closely at the jacket, you will see a bulge around her back where there is a harness that is being blurred by a post-editing program like After Effects. This is corroborated by the forest area above this bulge, where you see some movement that looks like more shoddy blur-out/cut-paste movement to hide wires.

What makes it authentic is the very "organic" nature of it. The blurriness, the "serendipity," the anonymous mother and daughter. But it's not believable to have "no reaction" from the camera holder, and of course it "cuts" to the scene where she's taken down from the harness by a sudden camera movement.

It's quite well done, however—but still doesn't pass the eyes of a video editor. ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν πετάνε τα παιδάκια! :D .

Όπως λέει και κάποιος στα σχόλια του βίντεο :

If you look very closely at the jacket, you will see a bulge around her back where there is a harness that is being blurred by a post-editing program like After Effects. This is corroborated by the forest area above this bulge, where you see some movement that looks like more shoddy blur-out/cut-paste movement to hide wires.

What makes it authentic is the very "organic" nature of it. The blurriness, the "serendipity," the anonymous mother and daughter. But it's not believable to have "no reaction" from the camera holder, and of course it "cuts" to the scene where she's taken down from the harness by a sudden camera movement.

It's quite well done, however—but still doesn't pass the eyes of a video editor. ;)
Τώρα με την al τέλος αυτές οι απάτες ήδη αρχίζουν και λύνουν υποθέσεις εξαφάνισης πριν εικοσαετίας και τριακονταεντιας με την τεχνική νοημοσύνη.

Η εξαφάνιση δεν είναι ρετρό αλλά ο ηθοποιός είναι παλιός μας γνώριμος από το δωμάτιο με θέα και το boxing elena και από άλλες ρετρό ταινιες . Είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο σήμερα βρήκαν έναν σκελετό που μπορεί να ναι δικός του

Ε αφού έχει βουλιάξει λογικό είναι να είναι γεμάτη η πισίνα στον βυθό της θάλασσας! :fafoutis:

Δεν υπάρχει στεγανό μέρος στον Τιτανικό.. μην πάει το μυαλό σου ότι έχει κανονικό νερό.

Δύσκολη εξερεύνηση πως την βλέπεις;

Πίσω
Μπλουζα