Τελικά υπήρξε ο κινέζικος δρακοςΑπολίθωμα του «κινέζικου δράκου» 240 εκατομμυρίων ετών ανακάλυψαν επιστήμονες στη Σκωτία
Κόσμος - Το Dinocephalosaurus orientalis μήκους 5 μέτρων με 32 ξεχωριστούς σπονδύλουςwww.athensvoice.gr
Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί;;Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια everΤα 5 παιδιά της οικογένειας Σόντερ που εξαφανίστηκαν υπό σκοτεινές συνθήκες και δεν γύρισαν ποτέ
Τι συνέβη στην οικογένεια Σόντερ το 1945; Ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια στην ιστορία της αμερικανικής εγκληματολογίας.www.womantoc.gr
Από που να το πιάσεις πολύ περίεργη υπόθεση, μου θυμίζει τα πέντε χαμένα παιδιά του Καναδά που είπαν πως πνίγηκαν στην λίμνη ( τελευταία φορα εκει τα ειδαν)αλλά ποτέ δεν βρεθηκε τίποτα από σωρό και μετά λέγανε ότι τους βλέπανε γύρω, γύρωΤι θα μπορούσε να έχει συμβεί;;
Κάτι δεν μου "στέκει" καλά με το σενάριο της απαγωγής από τη σικελική μαφία ως αντίποινα για την στάση του πατέρα ενάντια στο Μουσολίνι. Για ποιο λόγο να τον εκδικηθούν το 1945, όταν ο πόλεμος είχε ήδη τελειώσει από το 1944;; Κι πως τα παιδιά δεν βρήκαν τρόπο, όταν μεγάλωσαν, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, αφου υποτίθεται οτι υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις πως είναι εν ζωή κι μάλιστα τα έβλεπαν διάφοροι στην ευρύτερη περιοχή;;;
ΕνδιαφέρονΜια παρόμοια ιστορία είδα ένα βράδυ σε ένα επεισόδιο του Deadly Woman, αφορούσε την οικογένεια Bender.
Kate Bender helped her family members kill and rob lodgers. It is unknown what happened to the Bender family.
Προβολή συνημμένου 273150
Ε είπα μην είναι κάτι σε αρτα - αγρινιο η απόσταση από κει που σαι συ και ξέρεις τα μέρη Βρε θα έντυνα εγώ κάποιον ψηλό για μεγαλοποδαρο αλλά και να το ανέβαζα σε βίντεο ποιος θα με πιστέψει; θα έρθουν με ζουρλομανδύα να με παραλαβουνΕδώ μόλις που έχω ακουστά το Όρεγκον (κάπου δυτικά είναι αλλά πού ακριβώς θα σε γελάσω) θέλεις να ξέρω τα χωριά του?
Το κομμάτι της απαγωγής μου ακούγεται ακραίο. Πρακτικά, δεν γίνεται να αρπάξεις 5 παιδιά απο μια σοφίτα χωρίς να σε δει κανείς. Οι γείτονες παρατηρούσαν τα πάντα. Μέχρι κι έναν που έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι. Κι όμως δεν είδαν μια ολόκληρη (υποτίθεται) σπείρα, να αρπάζει τα 5 παιδιά, βγάζοντας τα από τα παραθυρα της σοφίτας;;; είναι δυνατόν;;;Από που να το πιάσεις πολύ περίεργη υπόθεση...
Θα καθίσω να το δω και από ξένα κανάλια να δω τι θεωρίες άλλες υπάρχουνΤο κομμάτι της απαγωγής μου ακούγεται ακραίο. Πρακτικά, δεν γίνεται να αρπάξεις 5 παιδιά απο μια σοφίτα χωρίς να σε δει κανείς. Οι γείτονες παρατηρούσαν τα πάντα. Μέχρι κι έναν που έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι. Κι όμως δεν είδαν μια ολόκληρη (υποτίθεται) σπείρα, να αρπάζει τα 5 παιδιά, βγάζοντας τα από τα παραθυρα της σοφίτας;;; είναι δυνατόν;;;
Ή εξαυλώθηκαν ή δεν έγινε καλή έρευνα στα συντρίμια (το λένε αυτό, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπήρχαν υπολείμματα οστών τα οποία δεν πρόσεξαν). Εκτός κι αν πάμε σε ένα ακραίο σενάριο, όπου η λύση του μυστηρίου βρίσκεται μέσα στην ίδια την οικογένεια ...είχαν πέσει κι σε αντιφάσεις από ότι είχα διαβάσει..