Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και οι δύο δημοσιεύσεις έγιναν τον Νοέμβριο 2024..

Αμερικανικοί πύραυλοι χτυπούν άγνωστα εναέρια αντικείμενα (ΑΤΙΑ) στο Αφγανιστάν και δεν παθαίνουν ούτε «γρατζουνιά»! (βίντεο)

Η CIA έδωσε στη δημοσιότητα επίσημα έγγραφά της στα οποία αναφέρει ότι βρέθηκε… εξωγήινη φυλή στον Άρη το 1984

Γενικά τα τελευταία χρόνια όλο βγαίνουν πράγματα και καλά καταλάθος... Βιάζονται να μας πείσουν σε αυτό το ψέμα των εξωγήινων! Το γιατί θα το δούμε στο μέλλον..

Τελευταία επεξεργασία:
Eγω παιδια, εχω μια αλλη οπτικη για το θεμα να εκθεσω. Αν υπαρχουν ΟΥΦΗΔΕΣ, απο τους αρχαιους αιωνες, που ζουν μαζυ μας, τι ναπω? Μονο οτι υποκλεινομαι και θαυμαζω την υπομονη και το κουραγιο τους.
Με απλη λογικη, θεορω πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε οι μοναδικοι μαγγες (χωρις τραγιασκα ΟΚ) σε αυτο το απεραντο συμπαν. Λογικα θα υπαρχουν αρκετοι πλανητες, με παρομοιες συνθηκες με τον δικο μας, οπου θα εχει αναπτυχθει ενα ειδος ζωης, πιο εξεληγμενο η πιο καθυστεριμενο απο το δικο μας. Παντως αν ψαχνει κανεις για τον θεο σε τουτο τον πλανητη, ας το ξεχασει, μας σιχαθηκε, καταλαβε το λαθος του, και την εχει κανει για αλλους κοσμους. Γι αυτο θαυμαζω τους εξωγηινους!

Και ποιός μας λέει, φίλτατε, ότι οι ΑΤΙΑίοι (δική μου ελληνοποίηση των ΟΥΦΗΔΩΝ) θα είναι καλύτεροι από μας, για να τους θαυμάζουμε? Μπορεί να έχουν τα ίδια χάλια ή να είναι και λίγο χειρότεροι Πολύ χειρότεροι δεν μπορεί να είναι, διότι θα είχαν αυτοκαταστραφεί, εκτός αν είναι ακόμη πρωτόγονοι οπότε δεν θα μπορούσαν να ήταν οι καθ' έξιν απαγωγείς της κας Ναπολιτάνο και δεν μας ενδιαφέρουν.

Μόλις αντικρίζουν πλανήτη Γη με τα ουφα τους κάνουν ένα βζζζζιν και όπου φύγει φύγει που λένε!!!! Παλαβοί είναι οι εξωγήινοι να μπλέξουν με τους τρελούς που σκοτώνονται απο την εποχή που δημιουργήθηκαν!

Εγώ πάντως γελάω με αυτό που έκανε η ΣΙΑ και είδαν μπάμιες!! :icon_lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Εμένα ρε παιδιά είμαι ωραία γυναίκα ( λ
Λέμε τωρα) δεν θα με απαγάγει κανένα ουφο να ούμε

Aυτοι παιδιά που βλέπουν πως τους απαγάγουν ουφο πρέπει να παίρνουν βαριά ναρκωτικά, lsd κτλ.ειδαλλως δεν γίνεται η δουλειά

Και ποιός μας λέει, φίλτατε, ότι οι ΑΤΙΑίοι (δική μου ελληνοποίηση των ΟΥΦΗΔΩΝ) θα είναι καλύτεροι από μας, για να τους θαυμάζουμε? Μπορεί να έχουν τα ίδια χάλια ή να είναι και λίγο χειρότεροι Πολύ χειρότεροι δεν μπορεί να είναι, διότι θα είχαν αυτοκαταστραφεί, εκτός αν είναι ακόμη πρωτόγονοι οπότε δεν θα μπορούσαν να ήταν οι καθ' έξιν απαγωγείς της κας Ναπολιτάνο και δεν μας ενδιαφέρουν.
Εννοω οτι θαυμαζω την υπομονη τους, που μας αντεχουν τοσους αιωνες

Εμένα ρε παιδιά είμαι ωραία γυναίκα ( λ
Λέμε τωρα) δεν θα με απαγάγει κανένα ουφο να ούμε
Υποθετω, βαση λογικης παντα (Ε γυμνασιου αν θυμαστε) οτι τις ωραιες γυναικες, δεν τις απαγαγουν, για πειραματα και ερευνες, απλα για να εχει και κατι ωραιο ετουτος ο κοσμος

Υποθετω, βαση λογικης παντα (Ε γυμνασιου αν θυμαστε) οτι τις ωραιες γυναικες, δεν τις απαγαγουν, για πειραματα και ερευνες, απλα για να εχει και κατι ωραιο ετουτος ο κοσμος
Α χα χα εγώ δεν κινδυνεύω ποτέ των ποτών δηλ.μπραβο μου

Έχει πολύ ενδιαφέρον το παρακάτω βίντεο μιας και μιλάμε για εξωγήινους.

Το παράδοξο του Fermi: Γιατί δεν έχουμε βρει εξωγήινους;

Αυτά παθαίνει όποιος δεν γνωρίζει και πάει να κάνει πεζοπορία σε υψόμετερο με πιθανή περίπτωση άσχημου καιρού. Για αυτό τον λόγο τα ατυχήματα έμπειρων είναι υπερβολικά σπάνια.

Αυτά παθαίνει όποιος δεν γνωρίζει και πάει να κάνει πεζοπορία σε υψόμετερο με πιθανή περίπτωση άσχημου καιρού. Για αυτό τον λόγο τα ατυχήματα έμπειρων είναι υπερβολικά σπάνια.
Τους τρώνε τα σοσιαλ οπότε αστα

Άινταχο: Μυστήριο με τους δυνατούς θορύβους – Η Αστυνομία ζητά να κατέβουν τα βίντεο που τους καταγράφουν

Πως σχετίζεται με την υπόθεση θάνατος γεωλόγου;

Δείτε το παρακάτω βίντεο..

Και διαβάστε εδώ :nervous:

Τελευταία επεξεργασία:
Μήπως περιμένουν πυρηνικό πόλεμο και φτιάχνουν καταφυγια; και υπογιες κατασκευές

Εμείς δεν έχουμε καταφύγια. Και αυτά του 1940 που υπάρχουν δεν τα έχουν συντηρήσει. Επιπλέον, αυτά τα παλιά καταφύγιο άντεχαν τα όπλα εκείνης της εποχής. Δεν αντέχουν τα σημερινά και πόσο μάλλον πυρηνικά όπλα.

Μα και καταφύγια καινούργια να είχαμε χρειάζεται εκπαίδευση πολιτών. Ο μεταξάς το 1939 που έδωσε εντολή να φτιάξουν καταφύγια, υπήρχε και εκπαίδευση στους πολίτες και όταν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν, ο καθένας γνώριζε τι να κάνει με απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Φανταστείτε σήμερα τι θα γίνει.

Εμείς δεν έχουμε καταφύγια. Και αυτά του 1940 που υπάρχουν δεν τα έχουν συντηρήσει. Επιπλέον, αυτά τα παλιά καταφύγιο άντεχαν τα όπλα εκείνης της εποχής. Δεν αντέχουν τα σημερινά και πόσο μάλλον πυρηνικά όπλα.

Μα και καταφύγια καινούργια να είχαμε χρειάζεται εκπαίδευση πολιτών. Ο μεταξάς το 1939 που έδωσε εντολή να φτιάξουν καταφύγια, υπήρχε και εκπαίδευση στους πολίτες και όταν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν, ο καθένας γνώριζε τι να κάνει με απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Αν υπάρξει πυρηνικός πόλεμος άστα λίγοι και εκλεκτοί θα επιβιωσουν

Απλά θα πάρουμε τα βουνά (για άλλη μια φορά) σαν τους αντάρτες! :fafoutis:

Αν υπάρξει πυρηνικός πόλεμος άστα λίγοι και εκλεκτοί θα επιβιωσουν

Ούτε αυτοί έχουν τύχη! :)

Πίσω
Μπλουζα