Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εκείνη την μοιραία νύχτα η γυναίκα μου είχε κλείσει εισιτήριο για να κατέβει στη Σάμο. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο πατέρας της την πήρε τηλέφωνο και τις βρήκε εισιτήριο με αεροπλάνο (πιο φτηνά και μετάβαση πιο γρήγορα). Έτσι η γυναίκα μου τότε (ακόμη δεν είχαμε γνωριστεί) επέλεξε το αεροπλάνο. Αργά το βράδυ που έγινε το μοιραίο, κατάλαβε πως αν είχε επιλέξει το καράβι ίσως να μην ήταν ζωντανή.

Εκείνη την μοιραία νύχτα η γυναίκα μου είχε κλείσει εισιτήριο για να κατέβει στη Σάμο. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο πατέρας της την πήρε τηλέφωνο και τις βρήκε εισιτήριο με αεροπλάνο (πιο φτηνά και μετάβαση πιο γρήγορα). Έτσι η γυναίκα μου τότε (ακόμη δεν είχαμε γνωριστεί) επέλεξε το αεροπλάνο. Αργά το βράδυ που έγινε το μοιραίο, κατάλαβε πως αν είχε επιλέξει το καράβι ίσως να μην ήταν ζωντανή.
Άγιο είχε πραγματικά

Απάντηση απο το AI.

Η πιο πιθανή και λογική εξήγηση για τις φιγούρες που εμφανίζονται στην οθόνη του οχήματος (εκεί που συνήθως απεικονίζονται τα εμπόδια, οι πεζοί, ή τα άλλα οχήματα) είναι η εξής:

1. Σφάλματα του AI (Τεχνητή Νοημοσύνη): Το σύστημα Autopilot της Tesla χρησιμοποιεί κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) για να αναγνωρίζει αντικείμενα γύρω από το αυτοκίνητο (π.χ., ανθρώπους, κώνους, αυτοκίνητα, ποδήλατα).
  2. Λανθασμένη Αναγνώριση Αντικειμένων: Η ΑΙ, η οποία έχει εκπαιδευτεί να αναγνωρίζει σχήματα, μπορεί μερικές φορές να μπερδεύεται και να παρερμηνεύει ορισμένα αντικείμενα του περιβάλλοντος ως ανθρώπινες φιγούρες (πεζούς) ή άλλα αντικείμενα. Για παράδειγμα:
    • Ταφόπλακες ή μνημεία σε ένα νεκροταφείο μπορεί να αναγνωριστούν λανθασμένα ως όρθιοι άνθρωποι.
    • Θάμνοι, δέντρα, λουλούδια, σκιές, ή ακόμα και ανωμαλίες στην εικόνα (ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού) μπορεί να εκληφθούν από το λογισμικό ως πεζοί ή ζώα, και να εμφανιστούν ως εικονίδια στην οθόνη του οχήματος.
    • Έντομα που πετούν μπροστά από τους αισθητήρες ή τις κάμερες μπορούν επίσης να προκαλέσουν την ενεργοποίηση του συστήματος.
Στην ουσία, το φαινόμενο αυτό αποτελεί μια αδυναμία του λογισμικού αναγνώρισης εικόνων της Tesla να ερμηνεύσει σωστά ορισμένα μη τυπικά αντικείμενα ή συνθήκες. Οι φιγούρες αυτές είναι απλά γραφικές αναπαραστάσεις στην οθόνη και όχι άμεση απεικόνιση εικόνας ή απόδειξη κάποιου μεταφυσικού φαινομένου.

Ψάχνουν ακόμα άνθρωποι το 2025 για λίρες αυτά γινόντουσαν το 60' το 70'

Ψάχνουν ακόμα άνθρωποι το 2025 για λίρες αυτά γινόντουσαν το 60' το 70'
Μου έχει τύχει πριν από πολλά χρόνια το εξής.

Στην περιοχή του Έβρου, μας είχαν καλέσει (την ομάδα σπηλαιoλογίας) για να επισκεφθούμε μερικά σπήλαια (για τυχόν αξιοποίηση). Ένα απόγευμα λοιπόν, αυτός που μας φιλοξενούσε μας πήγε σε ένα κοντινό σπήλαιο (εγώ και άλλοι δύο). Φτάνοντας εκεί, ένιωσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένα όπλο. Ήταν δύο άτομα οπλισμένα και ο ένας σημάδευε εμένα και ο άλλος τον ένα φίλο μου. Ευτυχώς που αυτός που μας πήγε εκεί τους γνώριζε λίγο και τον γνώριζαν και αυτοί. Διαφορετικά μάλλον δεν θα έγραφα τώρα. Οι τύποι είχαν έναν χάρτη θησαυρού και το αστείο ήταν πως έσκαβαν σε συμπαγή βράχο για 20 χρόνια και συνέχιζαν. Πιστεύω ακόμη θα σκάβουν.

Με την σπηλαιολογία τόσα χρόνια έχω βιώσει μερικές έκτακτες καταστάσεις, αλλά αυτή ήταν σίγουρα από τις πιο επικίνδυνες.

Πίσω
Μπλουζα