Ρετρό επιδείξεις «Υπερανθρώπων»

Είναι ντροπή να μην έχει πάρει ο Σαμψων τιμητική σύνταξη, όταν έχει πάρει και η κουτσή Μαρία με απιθανες προφάσεις.

Τον είχα πετύχει κάποιες φορές στο τραίνο, πάντα σεμνός...

Μηπως θα πρέπει να δηλώσει αντιστασιακός;

Ντροπή!
 
Εδώ λαδώνουν τους υπαλλήλους στις δημόσιες υπηρεσίες και παίρνουν δικαιολογητικά για συντάξεις από το πουθενά. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ και παίρνουν σύνταξη. Λίγη ντροπή ρε γμτ! :xm:
 
Αφου η πολιτεια εχει αλλα θεματα να ασχοληθει (μιζες, ρεμουλες κτλ) καλο θα ηταν το Σπιτι του Ηθοποιου να τους αγκαλιασει ως ανθρωπους που στο κατω κατω προσεφεραν επισης θεαμα. Τοσοι και τοσοι παιρνουν συνταξεις ή στιφη ολοκληρα ανασφαλιστων απολαμβανουν ιατροφαρμακευτικης καλυψης, 4-5 ανθρωποι που εχουν προσφερει στο λαικο θεαμα και ποτε μα ποτε δεν πλουτισαν απο αυτο, δεν θα μας ριξουν εξω.

Αυτοι οι ανθρωποι εβγαζαν ενα ταπεινο μεροκαματο με χιλιους κινδυνους για την υγεια τους. Δεν ηταν ποτε μεσα στα σπιτια, τα λεφτα και τις γκομενες οπως πολλοι ηθοποιοι που αφου ροκανισαν τα παντα, ερχονται κλαιγοντας για βοηθεια.
 
Τζίμης Αρμάο και ξερό ψωμί...στο σταθμό Ηλεκτρικού στο Θησείο
 
«Εχω σπάσει εννιακόσια εκατομμύρια πέτρες στο κεφάλι μου, άντεξα φορτηγό 3,5 τόνων πάνω στο σώμα μου, έχω τραβήξει εκατοντάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και τρακτέρ με τα δόντια μου και βέβαια το πλήρωσα ακριβά...» τονίζει και αναφέρεται στα προβλήματα υγείας που σήμερα αντιμετωπίζει.  


«
Εχω σπάσει πλευρά, άνοιξα το κεφάλι μου πάμπολλες φορές και τώρα πληρώνω για τα κατορθώματά μου. Εχω συχνά ζαλάδες, ενώ έχασα και ύψος. Από 1,65 κατέληξα 1,58. Αυτά έχει όμως η ζωή. Το κάθε πράγμα έχει και το τίμημά του...»

http://stavrochoros.pblogs.gr/2008/09/sampswn-poios-ton-thymatai-.html

 


 
Δεν θυμάμαι ποιανού ο γιός στον σεισμό του 99 είχε πλακωθεί στα ερείπια του σπιτιού του..θα το ψάξω και θα επανέλθω.
 
Εχω δει κι εγώ τουλάχιστον μια φορά τέτοιου είδους παράσταση σε πλατεία εδώ στο Αγρίνιο. Εχω την εντύπωση ότι ήταν ο Σαμψών, αν και ο Τρομάρας έχει καταγωγή από εδώ κοντά...
 
leykh είπε:
Δεν θυμάμαι ποιανού ο γιός στον σεισμό του 99 είχε πλακωθεί στα ερείπια του σπιτιού του..θα το ψάξω και θα επανέλθω.



Σύμφωνα με το αρχείο μου:

Παναγιώτης Πολυκανδριώτης, Βαλκανιονίκης της πυγμαχίας, βρήκε τραγικό θάνατο στην επιτυχημένη προσπάθειά του να σώσει τα τρία του παιδιά από τα συντρίμμια του σπιτιού του μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Αθήνα.

Θωμάς Σπυράκος, 16, αθλητής της πάλης, που είχε αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής παίδων και πρώτος στο σχολικό πρωτάθλημα, ανασύρεται νεκρός από τον θείο και προπονητή του, μέλος της ΕΜΑΚ, Ν. Αποστόλου από τα ερείπια του σπιτιού του μετά τον σεισμό που έπληξε την Αθήνα. Ο νεαρός παλαιστής θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο με προοπτική να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα .

Προφανώς αναφέρθηκες στον δεύτερο.
 
στον πρωτο αναφέρομαι! Να είσαι καλά!
 
Στο πρόσωπο του βρήκε τον Αλκιβιάδη
43F1C5225ED275E851B4D714A3CAC9DB.jpg


Ο πρωτοπαλαιστής Ελλάδας και Ευρώπης πάει Χόλιγουντ και συγκεκριμένα θα περάσει από κάστινγκ για τον Κλιντ Ίστγουντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso ο βοηθός του μεγάλου σκηνοθέτη ο Mr Τρόφι είδε στην Πλάκα τον Τρομάρα. Τον πλησίασε και του είπε ότι μοιάζει εκπληκτικά με τον Αλκιβιάδη τον πολιτικό και στρατιωτικό ηγέτη της Αθήνας του 5ου π.Χ. αιώνα.

Συμπλήρωσε ότι αυτό το πρόσωπο θα απασχολήσει τον Κλιντ Ίστγουντ στην επόμενη ταινία του, που σημαίνει ότι έχει στα σκαριά ταινία με θέμα την αρχαία Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Τρομάρας περιμένει να του κλείσουν ραντεβού για να πάει για δοκιμαστικό. Καλή επιτυχία!

Πηγή: newsbeast.gr

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/104362/o-giorgos-tromaras-tha-sunergastei-me-ton-klid-istgoud-/
Με καθε επιφυλαξη μηπως προκειται για καποιου ειδους ???? πλακα??? στον <<αγαθο>> γιγαντα ...

Τι εννοω ????

Υπαρχει ενα Videaki-αποσπασμα, οπου ο Σακης Μπουλας αφηγειται ενα στιγμιοτυπο με ενα δοκιμαστικο που εκανε για -τον- οποιο μιμειται συγχρονως απιθανα- Μανο Χατζηδακι, και οπου ο Χατζηδακης φερεται να του αποκριθηκε οτι φωνητικα ανταποκριθηκε ναι μεν περιφημα αλλα "ξερεται θα πρεπει να κανετε τον Αλκιβιαδη" υπονοωντας οτι το φυσικ του δεν .........τον βοηθουσε .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν όντως ισχύει το δοκιμαστικό, μάλλον δάσκαλο Παγκρατίου τον βλέπω να παίζει :) Μακάρι να τον δούμε να αποκεφαλίζει και Ερμές πάντως...
 
Πρόσφατα (Οκτ. 2010) σε γνωστή εκπομπή της τηλεόρασης παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον αθλητή Γιώργο Τρομάρα και εκεί μίλησε μάλιστα και παρουσίασε πρόγραμμα επιδείξεων δύναμης ο γιος του, Κώστας. Μεταξύ άλλων πρόβαλαν αποσπάσματα από το βίντεο που γύρισα ο ίδιος.


Και ούτε μία αναφορά στην πηγή!

Να και η απόδειξη: δείτε το σβησμένο λογότυπο.

logotypo svismeno.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σήμερα, η ET1 έδειξε ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στον Τρομάρα στα πλαίσια αυτής της σειράς, παραγωγής 2011.

Δυστυχώς το πέτυχα προς το τέλος. Ο γίγαντας πάντως φαινόταν μια χαρά, τα έχωνε μέσα στο γυμναστήριο του (σωστή εκκλησία μιλάμε) , και τα έσπαγε στον Μαργαρίτη. Επικό αφιέρωμα, που ελπίζω να ξαναπροβληθεί...
 
οσοι μπορειτε βαλτε ετ1 τωρα ....

-Update-

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ (E)

( ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ )

"Η παλαίστρα του δρόμου"

Η εκπομπή μας μεταφέρει στην εποχή που ο παλαιστής ήταν ένας επαγγελματίας διασκεδαστής, ο οποίος με διάφορα δυναμικά και τεχνικά κόλπα διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους στις πλατείες, στα παζάρια και στα πανηγύρια. Ο ΤΖΙΜ ΑΡΜΑΟΥ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ, γνωστός και ως ΣΑΜΨΩΝ, ανδρώθηκαν στους δρόμους και δημιούργησαν τον δικό τους μύθο γύρω από το όνομά τους. Μασούσαν σίδερα, σήκωναν βάρη που ζύγιζαν τόνους, έσπαζαν πέτρες πάνω στο σώμα τους, τραβούσαν με τα δόντια κάρα και λύγιζαν βέργες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
Αφιερωμα στους παραπανω συγχρονους Ηρακλη-δες

σχετικα προσφατα ειχε και στην εκπομπη της Νετ" Σαν απο παραμύθι" τον Νοεμβριο.

Υ.Γ. Στο μυαλο μου υπαρχει και ενα αποσπασμα απο εκπομπη του Φρεντυ Γερμανου με το ιδιο θεμα και συνεντευξη, καποιου απο τους παλαιοτερους μασιστες που δεν αναφερθηκε ποιο πανω ,και το οξυμωρο στα ορια του κωμικου -στην ομορφη αθωα του διασταση βεβαια - ενας ανθρωπος ως εκι απανω, να μιλαει στον πληθυντικο "με το σεις και το σας" με ενα δειγμα δεους και ντροπαλοσυνης και απεναντι στον δημοσιαγραφο που αποτελουσε μερος του νεοεισελθωντος -στα τοτε πραγματα - τερας-θαυματος

το οποιο λεγοταν τηλεοραση ,που και τους κατασπαραξε τελικα.

exetlaios είπε:
Κατά τις δεκαετίες 60-70-80 (με φθίνουσα τάση) ήταν πολύ προσφιλές θέαμαοι υπαίθριες "επιδείξης δύναμης" από "υπερ-ανθρώπους" όπως οι :

Τζίμης ο Τίγρης, Τζίμυ Αρμάος, Τρομάρας, Σαμψών κ.α.

Για το θέμα, έχει γυριστεί ένα υπέροχο ντοκυμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης,

ως επεισόδιο της σειράς "Σαν παραμύθι".




και και για του λογου τ'αληθες .... :D

http://www.ert-archives.gr/V3/public/main/page-assetview.aspx?tid=68717&autostart=0
 
Βαλτε Ετ3 (Αληθινα Σεναρια) τωρα ....

και μια και το ξεθαψα το τοπικ

ALITHIA FM ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 18-2-2012

Kώστας Tρομάραs - Leg Press 505kg εργαστήριο μυϊκής ενδυνάμωσης τou T.E.F.A.A. του πανεπιστημίου Αθηνών.

http://www.youtube.com/watch?v=zbvGnRSr9JU&feature=related
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιώργος Πεφάνης - Η ζωή και η πορεία του

 
Τον Τρομάρα είχα την τύχη να τον δω από κοντά. Είχε έρθει στο γυμνάσιο μας γύρω στο 1994 να μας κάνει επίδειξη, φοβερό επίτευγμα για επαρχία. Θυμάμαι είχε σκίσει (κλασσικά) ένα παχύ κατάλογο του ΟΤΕ και είχε τραβήξει με τα δόντια του το βανάκι του ένα παλιό Ford Transit χρώματος μπλε. Είχε κάνει κι άλλα που δεν τα θυμάμαι αλλά γενικά μου άρεσε το σόου του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και στο δικό μας χωριό είχε έρθει στα μέσα της δεκαετίας του 90 ο Τρομάρας. Ειδικά για τους μικρότερους ήταν εμπειρία, την επόμενη βδομάδα όλα τα αγόρια δεν είχαμε άλλο θέμα συζήτησης :)
 
Μια φορα εχω δει κατι τετοιο και μαλιστα στο χωριο μου η πρωτη φορα ηταν τελη της δεκαετιας του 80 αρχες 90.Ποιος ηταν δεν ξερω αλλα ειχε σκισει εναν τηλεφωνικο καταλογο στην αρχη και στη συνεχεια ειχε τραβηξει με το στομα ενα αγροτικο και με τον λαιμο ειχε τραβηξει ενα τρακτερ.Αυτο ομως που με ειχε αρεσει πιο πολυ ηταν που εκατσε στην κεντρικη βρυση του χωριου μια μεγαλη μαρμαρινη και διαλεξε τυχαια εναν απο το χωριο μου που ηταν στο πληθος και του εδωσε μια βαριοπουλα και του ειπε να ανεβει πανω στην βρυση.Στη συνεχεια εβαλε αυτος στο κεφαλι του μια μεγαλη και χοντρη μαρμαρινη πετρα και του ειπε να την χτυπηση με την βαριοπολα με ολη του την δυναμη.Φυσικα εβλεπες τον φοβο στα ματια του συγχωριανου μου μη γιννει καμια στραβη αλλα τελικα το εκανε εσπασε η πετρα και τα χειροκροτηματα επεφταν βροχη.Φαινοταν οτι γουσταρε την ολη φαση παντως γιατι πραγματικα ολο το χωριο πηγε να τον δει και στη συνεχεια ειχε παρει δυο παιδακια και τα σηκωνε σαν βαρακια μιλαμε για πολυ γελιο.Στο τελος που ηταν να φυγει του ειπαν οτι δεν θα παει πουθενα και ειναι καλεσμενος για σουβλακια κλπ τζαμπανταν φυσικα και ο θρυλος λεει πως εφαγε 60 σουβλακια 3 ψωμια και 2 ολοκληρα κοτοπουλα συν σαλατες πατατες ρετσινεσ κλπ.Τελικα πολλα χρονια μετα αυτος που ειχε το σουβλατζιδικο 75 χρονων τωρα με επιβεβεωσε οτι οντως τα ειχε φαει αυτα.Πραγματικα φοβερη εμπειρια παντως που το παρακολουθησα αυτο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα