Το χειρότερο ίσως πράγμα: Όταν ήμουνα μικρή, οι θείες μου είχαν το απίστευτα ενοχλητικό ελάττωμα (συγχωρέστε μου την ορθογραφία! είναι από την ψυχική φόρτιση!!!) να μου τσιμπάνε τα μάγουλα!
Μιλάμε, όχι τσίμπημα, Ζούπηγμα!!!!... Μια, δυο, τρεις, κάποια στιγμή τα κρανιοπήρα εγκεφαλικά και δάγκωσα το χέρι της μιας μου θείας (αυτής που δε χωνεύω ακόμα και σήμερα!)....
Να δεις τι καλά που λούφαξαν οι υπόλοιποι! Όταν πηγαίναμε επίσκεψη και πήγαιναν να μου τσιμπήσουν τα μάγουλα, πεταγόταν η μάνα μου κι έλεγε: "Προσοχή! Δαγκώνει"!....
Τελευταία φορά, το έκανε ένας φίλος μου που γνώριζε το "κόλλημά" μου... Επανέλαβε την χαρακτηριστική κίνηση, χωρίς όμως να προλάβει να τραβήξει το χέρι του (πριν κανένα μήνα, υπολογίστε!).... Μέγα λάθος!!! Τα "δοντάκια" μου είναι ακόμα στις αρθρώσεις του (και μάλλον δε θα φύγουν ποτέ!

)
Άλλο highlight (που απλά προέβλεψε το μέλλον) ήταν η φαϊνή μου ιδέα να βάψω το σαλόνι μας με μαρκαδόρους (μιλάμε, ΌΛΟ το σαλόνι! Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρία, τοίχους, χαλιά κ.τ.λ.!)... Το άπειρο κυνηγητό και μόλις με τσάκωσε η μάνα μου, το άπειρο ξύλο!

Ήμουν τότε 5 χρονών!
Στα 6 μου επαναλαμβάνω εκ νέου το εγχείρημα με δαχτυλομπογιές!!! Ίδια κατάληξη!
Στα 16 μου επαναλαμβάνω πάλι το εγχείρημα, με σπρέι στον τοίχο του σχολείου! Πολύ ωραίο το graffiti! Πολύ χάλια η αποβολή! Το άπειρο ξύλο! (πλέον τραβάω φωτογραφίες ή κάνω graffiti σε sketchbooks!

)
Άλλο: Δε μπορώ την αδικία, σαν άνθρωπος! Πώς το λένε! Μου τη δίνει, να βλέπω ψευτόμαγκες να τα βάζουν με ανθρώπους που απλά δεν stand up for themselves. (συγνώμη για τα αγγλικά, αλλά γενικά τα ελληνικά μου είναι λίγο χάλια!)....
Η αιώνια ατάκα μου (ακόμα και τώρα -όσοι με είδατε από κοντά, γελάστε!) είναι το "Βρες κάποιον στο μέγεθός σου, ρε!" (και συνήθως το αμολάω σε νταγλάρια!).... Άπειρες φορές που γυρνούσα γδαρμένη από το σχολείο γιατί κάποιος κορόιδευε τον Κωστάκη (π.χ.), που φορούσε γυαλιά & έσπευδα προς υπεράσπιση! (rangers to the rescue aka ξυλοφορτωμένη D@redevil!)
Έχω κι άλλες κακές συνήθειες από παιδί, που δεν τις θυμάμαι! Θα μου έρθουν εν καιρώ!!!