laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.126
Λοιπόν η κολώνια hesperia μου θύμισε πολλές θαμμένες αναμνήσεις. Είναι χάρτινο κουτί "πολυτελείας", με την έννοια ότι είναι κάρντμποορντ κουτί και απεξω έχει κολλημένη μια πλαστική ροζέτα βαμμένη χρυσή. Οι κολώνιες hesperia πρέπει να κυκλοφορούσαν σε 3-4 διαφορετικά αρώματα. Θυμάμαι ότι ήταν "δωράκι" για γενέθλια φιλενάδων της μαμάς άνευ επισκέψεων οικογενειών.(εκεί έπαιζε ουίσκι αν γιόρταζε ο άντρας και τούρτα αν γιόρταζε η γυναίκα). Ήταν ένα φθηνό δώρο της αξιοπρέπειας το οποίο το αγοράζαμε από το καλλυντικάδικο της οδού Κυψέλης το οποίο πούλαγε από σαπούνια και βαφές μέχρι ακριβά αρώματα. Αυτά μεχρι το 80-82.
Μετά άνοιξε ένα σουπερμάρκετ το οποίο είχε και αφτερσέιβ και αρώματα φθηνά βέβαια. Οπότε σταδιακά κόπηκε το δώρο hesperia. Το βρίσκαμε στο σουπερμάρκετ οπότε έχασε πολύ από την αίγλη του. Παρόλα ταύτα το πέρναμε ως δώρο οταν πηγαϊναμε τα καλοκαίρια στην επαρχία. Εκεί δε ξέρανε ότι τους πέρναμε δώρο από σούπερμάρκετ! Θυμάμαι στη γιαγιά μου πέρναμε μια βυσσινί ενώ πρέπει να υπήρχε και μια αντρική νομίζω καφε με μπεζ.
Η κολωνια πρέπει να κυκλοφορούσε μέχρι το 92-93.
Μετά άνοιξε ένα σουπερμάρκετ το οποίο είχε και αφτερσέιβ και αρώματα φθηνά βέβαια. Οπότε σταδιακά κόπηκε το δώρο hesperia. Το βρίσκαμε στο σουπερμάρκετ οπότε έχασε πολύ από την αίγλη του. Παρόλα ταύτα το πέρναμε ως δώρο οταν πηγαϊναμε τα καλοκαίρια στην επαρχία. Εκεί δε ξέρανε ότι τους πέρναμε δώρο από σούπερμάρκετ! Θυμάμαι στη γιαγιά μου πέρναμε μια βυσσινί ενώ πρέπει να υπήρχε και μια αντρική νομίζω καφε με μπεζ.
Η κολωνια πρέπει να κυκλοφορούσε μέχρι το 92-93.