Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και βέβαια έχει αξία η συνεισφορά σου foutixfoutix είπε:πάντα είμαι της γνώμης οτι όταν παίρνεις πρέπει και να δίνεις. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω πάρει πάααααααααααααρα πολλά και δεν ξέρω αν η συνεισφορά μου έχει κάποια αξία. [Βέβαια συν το χρόνω θα παρουσίασω και γω περισσότερο υλικό.] ...
Για την ελληνική κολώνια "Αγιακάτσικα" έχω γράψει σε κάποια άλλα σκόρπια τόπικς !!! Εκεί έχω γράψει το ίδιο με αυτό που αναφέρεις : Ότι η κολώνια αυτή πιθανότατα μάς ερχόταν από τη Ρόδο, καθόσον το επίθετο "Αγιακάτσικας" είναι σύνηθες στο "σμαραγδένιο νησί" !!! Την εν λόγω retro κολώνια τη θυμάμαι μόνο από από το διαφημιστικό σποτάκι της, ελπίζω κάποιος συμφορουμίτης να θυμάται περισσότερα [τι άρωμα είχε, πώς ήταν η συσκευασία της, το μπουκάλι της κλπ, αν κυκλοφορεί ακόμη κλπ κλπ :flower: :floweryiannisdj είπε:θυμαμε και μια κολωνια με αρωμα λεμονι που καποια στιγμη συναγωνιζοταν την ΜΥΡΤΟ,η κολωνια λεγοταν ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ αν την θυματε καποιος,νομιζω οτι ηταν παραγωγη της ΡΟΔΟΥ.
Φυσικα κυκλοφορουσε και εδω η Captain και ηταν πολυ αγαπημενη, ειδικα στα 70ς. Στα μεσα των 80ς αλλαξε λιγο το αρωμα της και ψιλοχαθηκε απο την αγορα.αυτή σας λέει κάτι;την έφερε ο αδερφός μου από ένα κατάστημα από Θεσσαλονίκη που κάνει εισαγωγές!!!
μόλις τη μύρισα μου θύμισε πολύ '80s αν και το '85 μόλις γεννήθηκα !!!
κυκλοφόρησε Ελλάδα;