Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 34.693
Kαι αφου λιγο παραπανω μιλησα για γυνακεια αρωματα, ας πω και για ενα αντρικο. Vetiver του οικου Guerlain. Το ωραιοτερο αρωμα που εχω μυρισει πανω σε αντρα!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αναστασια είπε:Στο τελος, παιδια, τι ελεγε γιατι ειναι κομμενη;
"Σημαινει την δροσια..."
και μετα;
Δυστυχως οχι, δεν κυκλοφορει πια. Τα τελευταια χρονια της κυκλοφοριας του αλλαξε αρωματα και εμφανιση, σε μια προσπαθεια να ανακαμψει.sunset89 είπε:Αυτό κάπου το είχε πάρει το μάτι μου να αναφέρεται (μπορεί να κάνω και λάθος) αλλά σας παραθέτω μια παλιά μάρκα (Δεν ξέρω άμα κυκλοφορεί ακόμα).![]()
bambinella ειναι αυτο που το εριχνε ολοκληρο στην φοδρα του φορεματος της?? και οπως χορευε μυριζε παντου...bambinella 100 είπε:Ειναι πασιγνωστο οτι το Miss Dior ηταν το αρωμα που φορουσε μονιμα η Αλικη, οπως ειναι γνωστο οτι η Ζωζω Σαπουντζακη προτιμουσε το Ma Griffe, του οικου Carven. Δεν ξερω ομως αν το φοραει ακομη...
![]()
Ακριβως, georgeikos. Aυτο ηταν το αρωμα που φοραγε....με το κιλο η Ζωζω! Και η Αλικη απο οσο ξερω, ξοδευε μια Miss Dior των 100ml καθε εβδομαδα!georgeikos είπε:bambinella ειναι αυτο που το εριχνε ολοκληρο στην φοδρα του φορεματος της?? και οπως χορευε μυριζε παντου...
Τυχαία η επιλογή του προσώπου; Καθόλου!bambinella 100 είπε: