Ρετρό μανία με το 666

johnny19818 είπε:
Ακόμη και για τα βιντεοπαιχνίδια γίνεται λόγος

Οργανα του Σατανα ο Mario και η Nintendo.....Στην πυρα,στην πυρα γρηγορα!!!!!:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: :tease: :tease: :tease:
 
Η ταυτότητα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ήταν Η666974. Τουλάχιστον σατανικό...
 
Παντως αν καποιος εχει αριθμο ταυτοτητας ή τηλεφωνου που να περιλαμβανει το 888 (ο αριθμος του Χριστου) κανενας δε θα τον θεωρησει θεικο, αγιο, ιερο, ευλογημενο κλπ :p το Καλό δεν ειναι τοσο πιασαρικο :p
 
Θυμάμαι που ένα παιδί στο δημοτικό μας είχε τρομάξει επειδή μας είπε πως όσα νούμερα τηλεφώνων ξεκινάνε από το 6 είναι σατανικά. Όλα τα τηλεφωνικά νούμερα στην περιοχή μου έτσι ξεκινούσαν. Ο σατανικός δήμος....
 
...και όλα τα κινητά πλέον,τυχαίο; :p
 
Το 1997 η 98 δεν θυμαμαι πολυ καλα ο παπας του χωριου μου ειχε αγορασει νεο αμαξι που τα νουμερα της πινακιδας του τελειωναν σε 666.Μια μερα λοιπον που με εστειλε ο πατερας μου στην εκκλησια να παω κατι πραγματα για ενα μνημοσυνο πηρα το αγαπημενο μου ΧΤ600 που ειχα τοτε εβαλα και τον κολητο απο πισω και ξεκινησαμε για την εκκλησια.Φανατικοι μεταλαδες και οι δυο εκεινη την μερα φορουσα μια μπλουζα kreator και ο φιλος μου slayer και μολις φτασαμε ο παπας εβγαινε απο το αμαξι και βλεποντας την πινακιδα ο κολητος μου σηκωνει τα χερια με την γνωστη χειρονομια και λεει ''Ναι ρε μεγαλε παπα και συ δικος μας εισαι θα σε φερω αυριο μια κασσετα venom να εχεις να ακους στο νεο σου αμαξι''.Μολις το ακουει ο παπας και μας βλεπει και με της μπλουζες μας περνει στο κυνηγι να μας φωναζει τι αντιχριστους τι παιδια του σατανα και διαφορα τετοια και αφου ειδε πως μπηκαμε στην εκκλησια απο την πισω μερια για να παμε στην αιθουσα για το μνημοσυνο μας φωναζε εξω απο τον ναο του θεου και ειχε και κατι αλλους εκει που εβγαιναν απο τα νεκροταφεια και τους φωναζε να μας πιασουν και να μας βγαλουν εξω.Μιλαμε για τρελο γελιο εκεινη την ωρα και ηξερε σε ποιον τα ειπε αυτα αυτα ο κολητος μου γιατι ο συγκεκριμενος παπας ερχοταν την πρωτη μερα στο σχολειο για τον φωτισμο και ελεγε συνεχεια μην ακουτε heavy metal μην ακουτε marilyn manson Μην ακουτε slayer μεχρι και μην ακουτε mayhem και Immortal ειχε πει μια χρονια.Πραγματικα τρελη φαση εκεινη την μερα :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και πού τους ήξερε όλους αυτούς ο 666-ούχος Λευΐτης? Μήπως άκουγε κρυφά?
 
Σαν να ξεφεύγει λίγο η κουβέντα ή είναι η ιδέα μου.... :wait2:
 
Εμένα όλη αυτή η υστερία, την οποία υποδαύλιζαν και κάποιοι καθηγητές θρησκευτικών στα σχολεία, είχε ως αποτέλεσμα ένα δυνατό σοκ που κατέληξε σε απέχθεια (ναι, δεν ντρέπομαι να χρησιμοποιήσω τη λέξη, αυτό ήταν το συναίσθημα) για κάθε τι που σχετιζόταν με τη θρησκεία. Οι ουροβόροι όφεις κ οι (και καλά) μασονικές χειραψίες στα 500άρικα τότε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 80, το άλλο το κλασικό που αφορούσε τα δήθεν κρυμμένα σατανιστικά μυνήματα στο τραγούδι The House of the Rising Sun, τα barcode που κ αυτά υποτίθεται ότι απεικόνιζαν το 666 (κάτι που δεν ισχύει, όπως μου εξήγησαν αργότερα κάποιοι κομπιουτεράδες) με τρόμαξαν πολύ άσχημα, δεδομένου ότι η εφηβεία είναι μία περίοδος της ζωής που οι ορμόνες χτυπούν κόκκινο και οδηγούν στα πιο ακραία συναισθήματα. Την ίδια υστερία συνάντησα, αρκετά χρόνια αργότερα, το 2005 όταν εκδόθηκε στην Ελλάδα ο "Κώδικας ΝταΒίντσι" του (πραγματικά εμπορικού μυαλού, κατά τη γνώμη μου) Dan Brown. Η διαφορά ήταν όμως ότι πλέον, σαν ενήλικη ήξερα ότι είναι μυθοπλασία γεμάτη με αρκετές ιστορικές ανακρίβειες όσον αφορά τα σύμβολα, και έτσι δεν ξανάπαθα το ίδιο ταράκουλο δεύτερη φορά.
 
LadyNaty, επειδη ειχα κι εγω τα ιδια ερεθισματα (και τις ιδιες ευαισθησιες, προφανως) σε καταλαβαινω απολυτα :(

Για το Barcode ειπαμε δυο λογια στις προηγουμενες σελιδες.

Εντωμεταξυ αυτο που με τρελαινει ειναι οτι καποιες "προφητειες" σιγα σιγα επαληθευονται, ισως επειδη απο τοτε οι συνωμοσιολογοι ειχαν δει καποιες τασεις, ισως απο το εξωτερικο. Θυμαμαι το 95 ειχα δει ενα γκραφιτι που ελεγε "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ". Εντωμεταξυ το 95 δεν ειχα ακουσει ποτε τα αρχικα ΑΜΚΑ μεχρι που μου χτυπησε καμπανακι οταν καθιερωθηκε μολις πριν λιγα χρονια. Καλα, σιγουρα στην Αμερικη θα υπηρχε απο τοτε το social security number, αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι στην Ελλαδα πριν 20 χρονια υπηρχε ο ΑΜΚΑ εστω και σαν λεξη. :xm:

Οσον αφορα το ΕΚΑΜ (δεν αφορα τις Ειδικες Ομαδες Αμεσης Καταστολης) ειναι κατι που εβλεπα μονο στα θρησκευτικα γκραφιτι. Οπως εμαθα αργοτερα νομιζω οτι τα αρχικα σημανουν "Ειδικος Κωδικος Ασφαλιστικυο Μητρωου" και ηταν μαλλον μια προταση που συζητιοταν το 80-90 για ηλεκτρονικη ταυτοτητα αλλα δεν ευοδωθηκε, ισως λογω αντιδρασεων. Θυμαται κανενας τιποτα; Αυτο βεβαια απλα καθυστερησε αφου υπαρχει ο ΑΜΚΑ και σημερα πλεον συζητιεται συγχωνευση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ταυτοτητας σε ενα κωδικο.

Επισης τα ιδια ατομα ελεγαν απο τοτε οτι τα χρηματα καποτε θα αντικατασταθουν απο το πλαστικο χρημα (ως το πρωτο βημα πριν την υποτιθεμενη παγκοσμια διακυβερνηση) κατι που εδω εχει ερθει πιο κοντα απο καθε αλλη φορα (προφανως ηδη συμβαινει σε αλλες χωρες)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
είχα ακούσει για...την υστερία με το μαγικό νούμερο 666, σε σημείο που να εχω φοβηθεί...!!!
 
Γνωμη μου ειναι πως τιποτε δεν ειναι τυχαιο.

Δεν υφισταται ο παραγων τυχη/τυχαιο γεγονος και αυτο αποδεικνυεται ευκολα.

Τα 3 εξαρια ειναι υπαρκτα απο την αρχη της δημιουργιας , και υπαρχουν κατ`αρχας εντος του ανθρωπινου σωματος.

Επισης όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας,το 666 είναι απλώς ο αριθμός του ανθρωπου στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια : τον άνθρακα και ειδικοτερα τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας.

Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.

Οι βιολογοι γνωριζουν πολυ καλα οτι καθε τελειο ανθρωπινο κυτταρο εμπεριεχει ανθρακα 12 και αποτελειται απο 6 νετρονια-6 πρωτονια- και 6 ηλεκτρονια.

Η προσβολη λοιπον του ανθρωπου εκ των "δαιμονικων" αντιχριστων αορατων δυναμεων - στην προκειμενη συμφωνα παντα με τα θεολογικα/προφητικα κειμενα της Αποκαλυψης - εχει να κανει με τον πνευματικο/ψυχικο πολεμο των ημερων μας και των επερχομενων ημερων , και θα ειναι καθαρα θεμα συνειδησης και πιστης του καθενα.

Ο πολεμος αυτος θα προσβαλλει τα ανθρωπινα κυτταρα μεσω τεχνολογιας διοτι το εκτο ηλεκτρονιο του ανθρωπου ειναι αφηρεμενο και δεν εχουμε σε εγρηγορση τις ιδιαιτερες εγκεφαλικες μας λειτουργιες [ενοραση-διοραση-προοραση και αλλες]

Σκοπο θα εχει ολο αυτο την απολυτη υποταγη του πνευματος και τη σκλαβια της ψυχης με ενα remote control system που ηδη εχουν παρουσιασει στην εφηρμοσμενη φαρμακευτικη νανοτεχνολογια.

Κατι σημαντικο. Ουδεις μπορει να υπηρετει 2 κυριους - ουδεις μπορει να κρυβεται πισω απο δικαιολογιες του τυπου "δεν ηξερα" "δε βαριεσαι" "αυτα ειναι μεσαιωνικες δοξασιες" "ζουμε στον 21ο αιωνα" και αλλες τετοιου ειδους μπαρουφες.

Και ειναι μπαρουφες διοτι, οτι και να πει η γραψει ο οποιος εξερευνητης της πολυθρονας, οτι και να πιστευει η οχι, ολα εχουν μια ροη και τιποτε δεν ειναι ικανο να την ανατρεψει.

Ολα οδηγουν σε οσα κοροιδευαν πολλοι απο τη δεκαετια του `80 που ημουν εφηβος..

Και δεν υπαρχει καμμια συνομωσιολογια και φανατικοι οπαδοι , και αλλα τετοια χαζα των ΜΜΕ - οποιος δεν βλεπει τι συμβαινει σε παγκοσμιο επιπεδο εθελοτυφλει .




 

 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θέμα αυτό είναι από τα ευαίσθητα και φοβάμαι ότι άρχισε να ξεφεύγει πάλι. Άλλοι πιστεύουν στο 666 κι άλλοι όχι, γι'αυτό μαζευτείτε λίγο και μείνετε στις εμπειρίες που έχετε από την εποχή που θυμάστε αυτό το θέμα, όπως λέει ο τίτλος, χωρίς να επεκταθείτε σε προσωπικά πιστεύω. Πάρτε το κι αλλιώς, θα αρχίσετε να ξεδιπλώνετε σκέψεις μάταια, και θα κουραστείτε χωρίς λόγο, γιατί στο τέλος θα σας τα κόψω όλα, κι ίσως ήδη πρέπει να αρχίζω να κόβω... :p
 
perlastar είπε:
Το θέμα αυτό είναι από τα ευαίσθητα και φοβάμαι ότι άρχισε να ξεφεύγει πάλι. Άλλοι πιστεύουν στο 666 κι άλλοι όχι, γι'αυτό μαζευτείτε λίγο και μείνετε στις εμπειρίες που έχετε από την εποχή που θυμάστε αυτό το θέμα, όπως λέει ο τίτλος, χωρίς να επεκταθείτε σε προσωπικά πιστεύω. Πάρτε το κι αλλιώς, θα αρχίσετε να ξεδιπλώνετε σκέψεις μάταια, και θα κουραστείτε χωρίς λόγο, γιατί στο τέλος θα σας τα κόψω όλα, κι ίσως ήδη πρέπει να αρχίζω να κόβω... :p
Σεβαστη η αποψη σου .

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο περι της θεματικης αυτης ενοτητας, πιστευω οτι δικαιουμαι μεσα στη γενικολογια ασχετων με το θεμα - διαβασα ολες τις σελιδες προτου γραψω και ειναι γελοιο να θεωρουνται μεχρι πριν τη δικη μου αναρτηση "σοβαρες γνωμες" για παραδειγμα οι κατωθι :

"Και ο σταυρός στη σόλα των Doc Martens ήταν σημάδι οτι ο Ο Σατανάς ζει με ρόκ ..))"

 


η, "
Τι να πουν οι δύστυχοι οι Aphrodite's Child που θα πρέπει να μετωνομάσουν ολόκληρο άλμπουμ?"

 


η ακομη και "
Conspiracy theories FTW!!!!!!!

 


Μένω στο νούμερο 29, αν αντιστρέψεις το 9 γίνεται 6.

 


Επίσης το πρώτο αμάξι μου είχε σαν αριθμό κυκλοφορίας ΕΗ-6663. ήταν ρώσικο, και έπειτα έγινε το ατύχημα στο Τσερνομπιλ..........

 


Το κινητό μου είναι ΝΟΚΙΑ 6 κάτι και χτες το βράδυ φταρνίστηκα 6 φορές, άλλαξα 6 φορές κανάνι στην τηλεόραση και χασμουρήθηκα 6 φορές πριν κοιμηθώ......Τη γλυτώνω την κόλαση;"




Θεωρησα ορθοτερο να παραθεσω προσωπικα βιωματα επι του θεματος, ειδικα οταν ειναι ευαισθητο και επικαιρο τοσα χρονια και στις μερες μας δειχνει να μην εχει παλιωσει αλλα εξελισσεται.

Μονο οικτο προκαλουν μυαλα που αρεσκονται χαβαλες να γινεται με το οποιοδηποτε θεμα επειδη απλα "εχουν το δικαιωμα" διοτι αυτο δειχνει επιπεδα δαπεδου..

Οσοι καταπιανονται δηλαδη με πραγματα που δε γνωριζουν αλλα...ετυχε ν`ακουσουν η να δουν σε περιοδικα βιβλια του κιλου και στην τιβουλα , αλλα δεν κατεχουν εκ προσωπικων τους εμπειριων το τι εκπροσωπει, τι συμβολιζει , γενικα το τι ακριβως ειναι . Ορισμος της ημιμαθειας η ακομη και παντελους ασχετοσυνης που συναδει το απαιδευτο πνευματικα πληθος και δυστυχως επικρατει στις μερες μας παντου.

Κλεινω υπογραμμιζοντας οτι : πιστευεις κατι η οχι, αυτο δε σημαινει πως εξαρταται απο την αποψη σου και παυει να υπαρχει - και - οι περισσοτεροι ανθρωποι, νομιζουν, ο`τι νομιζουν θεωρητικα .

Παντα φιλικα ολ`αυτα φιλε, και να εισαι καλα.
 
Hardrocka δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα, αν δεις η παράκληση ήταν γενική, και φυσικά δεν είσαι ο μόνος που άρχισε να ξεφεύγει από το θέμα, από τη στιγμή που αυτό αναστήθηκε ξανά. Δεν πρόκειται καν για άποψή μου όπως λες, απλά αυτό το φόρουμ έχει κάποιους κανονισμούς, και σύμφωνα με αυτούς, δεν ανοίγουμε επίμαχες κουβέντες που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Και δεν παρέθεσες προσωπικά βιώματα, αλλά προσωπικές απόψεις, που όπως είπα μπορεί να δημιουργήσουν μπελάδες. Δεν κόβεται τίποτα προς το παρόν, αλλά θα παρακαλέσω κι εσένα και όλους να μην συνεχιστούν τα επίμαχα λόγια επί του θέματος. Όποιος διαφωνεί ή θέλει να μου πει οτιδήποτε πάνω σ'αυτό, ας στείλει πμ.

Υ.Γ. Την πάτησες κι εσύ όπως όλοι, δεν είμαι φίλος, αλλά φίλη :) Μα γιατί όλοι αρχικά νομίζουν ότι είμαι άντρας; :p
 
Ειρήνη, παιδιά.

Σας το λέει κάποιος που έχει καεί η γούνα του από αχρείαστες αντιπαραθέσεις.

Απόψεις ανταλλάσσουμε. Δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε τη δική μας.

Η ειρωνεία δεν είναι καλός σύμβουλος. Έχει την τάση να δημιουργεί αντιπάθειες.

Άσε που συχνά υποκρύπτει ένδεια επιχειρημάτων. Απ' όποια πλευρά κι αν προέρχεται.

Ας προσπαθεί ο καθένας να προβάλει τις θέσεις του, όχι να αποδομεί τις θέσεις του "εχθρού".

Μη γινόμαστε "δημοσιογράφοι" μεγάλων (κρατικοδίαιτων) ιδιωτικών καναλιών.

Αυτοί έχουν κίνητρο να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Εμείς; Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνω με την perlastar αλλα και με τον Αισυμνιτη περι των οριων και της λογικης που οφειλει να διεπει ενα τοσο ευαισθητο θεμα.Θα ειμαι περισσοτερο προσεκτικος στο μελλον.

Οπως εγραψα, δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο περα απο την - βιωματικη μου συμπερασματικη αποψη την οποια εγραψα , και που εμπλουτιζεται κατα τη διαρκεια των τελευταιων 25 ετων.
 
Hardrockas είπε:
Τα 3 εξαρια ειναι υπαρκτα απο την αρχη της δημιουργιας , και υπαρχουν κατ`αρχας εντος του ανθρωπινου σωματος.
Επισης όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας,το 666 είναι απλώς ο αριθμός του ανθρωπου στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια : τον άνθρακα και ειδικοτερα τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας.

Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.

Οι βιολογοι γνωριζουν πολυ καλα οτι καθε τελειο ανθρωπινο κυτταρο εμπεριεχει ανθρακα 12 και αποτελειται απο 6 νετρονια-6 πρωτονια- και 6 ηλεκτρονια.

Η προσβολη λοιπον του ανθρωπου εκ των "δαιμονικων" αντιχριστων αορατων δυναμεων - στην προκειμενη συμφωνα παντα με τα θεολογικα/προφητικα κειμενα της Αποκαλυψης - εχει να κανει με τον πνευματικο/ψυχικο πολεμο των ημερων μας και των επερχομενων ημερων , και θα ειναι καθαρα θεμα συνειδησης και πιστης του καθενα.

Ο πολεμος αυτος θα προσβαλλει τα ανθρωπινα κυτταρα μεσω τεχνολογιας διοτι το εκτο ηλεκτρονιο του ανθρωπου ειναι αφηρεμενο και δεν εχουμε σε εγρηγορση τις ιδιαιτερες εγκεφαλικες μας λειτουργιες [ενοραση-διοραση-προοραση και αλλες]
Θα παίξω το δικό σου παιχνίδι. Θα ήθελα λοιπόν να μου εξηγήσεις γιατί ο "ενσωματωμένος" αριθμός είναι το 666 και όχι το 888. Κατά δική σου παραδοχή το οξυγόνο είναι νούμερο 1. Και κοίτα να δείς, το βασικό ισότοπο (99,75%...) έχει 8 πρωτόνια, 8 νετρόνια και 8 ηλεκτρόνια...μήπως απλά διαλέγουμε ότι "βολεύει";

Τα περί "αφηρεμένου" ηλεκτρονίου δεν σηκώνουν ιδιαίτερη κουβέντα αφού αντιβαίνουν τα πάντα που γνωρίζουμε περί των αποδεδειγμένων νόμων φυσικής και χημείας.
 
Maddog είπε:
Θα παίξω το δικό σου παιχνίδι. Θα ήθελα λοιπόν να μου εξηγήσεις γιατί ο "ενσωματωμένος" αριθμός είναι το 666 και όχι το 888. Κατά δική σου παραδοχή το οξυγόνο είναι νούμερο 1. Και κοίτα να δείς, το βασικό ισότοπο (99,75%...) έχει 8 πρωτόνια, 8 νετρόνια και 8 ηλεκτρόνια...μήπως απλά διαλέγουμε ότι "βολεύει";Τα περί "αφηρεμένου" ηλεκτρονίου δεν σηκώνουν ιδιαίτερη κουβέντα αφού αντιβαίνουν τα πάντα που γνωρίζουμε περί των αποδεδειγμένων νόμων φυσικής και χημείας.
Θα τηρησω αυτο που εγραψα :


"
Συμφωνω με την perlastar αλλα και με τον Αισυμνιτη περι των οριων και της λογικης που οφειλει να διεπει ενα τοσο ευαισθητο θεμα.Θα ειμαι περισσοτερο προσεκτικος στο μελλον.


Οπως εγραψα, δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο περα απο την - βιωματικη μου συμπερασματικη αποψη την οποια εγραψα , και που εμπλουτιζεται κατα τη διαρκεια των τελευταιων 25 ετων."

 


Θα το τηρησω διοτι τετοια θεματα "ενοχλουν" και αρχιζουμε υστερα να ψαχνουμε στο τι ειπε ο ταδε η τι λεει η διαρκως εξελισσομενη επιστημη η οποια κυριολεκτικα αλλα λεει σημερα και αλλα αυριο.

Ας συνεχισουμε τον υπνο μας λοιπον φιλε στα υλιστικα εγκοσμια ..
 
Θυμαμαι πως σε δημοτικο και γυμνασιο, ειχαμε μαθηματα θρησκευτικων αφιερωμενα στα περι 666 και τα σημεια των τοτε καιρων. Φυσικα με πληροφοριες και γεγονοτα εκτος υλης. Αν θυμαμαι καλα, μας ειχαν πει πως για καποιο πολυ μικρο χρονικο διαστημα, το 666 ηταν ο αριθμος των ΕΚΑΒ, αλλα αυτο αλλαξε γρηγορα επειτα απο πολλες πιεσεις.

Και μια ακομα πληροφορια, ακομα τα videoclubs και λοιπες επιχειρησεις με αριθμους μητρωων, αποφευγουν να καταχωρουν στην εξακοσιαστη εξηκοστη εκτη θεση, καποιον πελατη και στοιχεια. "Μοδα" που κραταει απο το 80 ως σημερα!
 
Πίσω
Μπλουζα