Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Μπορώ να το αντιγράψω κι να το βάλω κι στο ρετρό καρφίτσες. Αλλά μετά θα πρέπει οι admins να κανουν διαγραφή.Αυτή η φωτο είναι κατάλληλη για το thread ρετρο καρφίτσες και pins! Πως μπορεί να μεταφερθεί;
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Μπορώ να το αντιγράψω κι να το βάλω κι στο ρετρό καρφίτσες. Αλλά μετά θα πρέπει οι admins να κανουν διαγραφή.Αυτή η φωτο είναι κατάλληλη για το thread ρετρο καρφίτσες και pins! Πως μπορεί να μεταφερθεί;
Αν σου είναι εύκολο πόσταρε το κ εκεί διότι κολλάει γάντι. Κ γω συχνά ποστάρω ίδιες φωτο που αντιστοιχούν σε διαφορετικά θρεντ. Κάποιον άλλον τρόπο δεν γνωρίζω..Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Μπορώ να το αντιγράψω κι να το βάλω κι στο ρετρό καρφίτσες. Αλλά μετά θα πρέπει οι admins να κανουν διαγραφή.
Η 3η φωτο μου θύμισε τη μόδα στα τέλη 80ς να κρεμάμε ένα μάτσο γλυκούτσικα και αστεία μπρελόκ στα κλειδιά μας. Κυρίως τα κορίτσια του σχολείου.
Είχα φτιάξει ένα περιδέραιο από δαύτα αλλά ο αδερφός μου τα πέταξε στα σκουπίδια ενώ έκανα τη στρατιωτική μου θητεία στην Ορεστιάδα.Από παγωτά τύπου καραμπόλα, Λάκι καπ, κτλ είχα πολλά μπρελόκ θυμάμαι. Δυστυχώς ούτε για δείγμα ένα
συλλεκτικά όποιος τα έχει κρατήσει . Ήταν και πολλά κάθε καλοκαίριΕίχα φτιάξει ένα περιδέραιο από δαύτα αλλά ο αδερφός μου τα πέταξε στα σκουπίδια ενώ έκανα τη στρατιωτική μου θητεία στην Ορεστιάδα.
Φουλ συλλεκτικά!Ρετρό μπρελόκ (από προσωπική συλλογή)
στην πρώτη εικόνα από το σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, από τη μαρκα παπουτσιών boxer και μπρελόκ ΗΛΠΑΠ
στην δεύτερη εικόνα φακός-μπρελόκ
στην τρίτη εικονα το πρώτο μπρελόκ είναι ο super Mario
στην τέταρτη εικόνα το μπρελόκ ήταν από τη σχολική μου τσάντα στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού