Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πείτε μου πως είναι φωτό από την πάπια κούνια της παιδικής χαράς της πλατείας Δαβάκη;Αν ναι είναι εύκολο να την έχω;( Δεν ανοίγει η συγκεκριμένη φωτό) το υπέθεσα από την συζήτηση ότι ίσως είναι από αυτές τις κουνιες τις παλιές της πλατείας ΔαβάκηΕδώ καταθέτουμε τις αναμνήσεις μας από παιδικές-χαρές, κούνιες κλπ που συχνάζαμε.
Με την ευκαιρία παραθέτω και ένα ρετρό παιχνίδι από παιδική χαρά.
Προσωπικά, "σκιάζομαι" και μόνο που το βλέπω !
![]()
Αυτή την φώκια με το καπέλο την θυμάμαι κι εγώ … θα ήταν υπέροχο αν κάποιος την είχε σε φωτό!!!Σαν αυτη τη παπια ειχε πολλες στη Καλλιθεα! Και απο οτι θυμαμαι οι κουνιες υπηρχαν σχεδον σε ολα τα ζωα! Ακομα θυμαμαι την κουνια με τη φωκια που φοραγε ναυτικο καπελο!!!!
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ολες οι τωρινες παιδικες χαρες δεν εχουν την χαρακτηριστικη πανυψηλη στρυφογυριστη τσουληθρα που κυριαρχουσε στα 80's! Γιατι αραγε?!
Καπως σαν και αυτην
![]()
Θυμάμαι τις κουνιες πυραύλους… πω πω τι μου θυμίσατε!! Μακάρι να υπήρχε κάποια σχετική φωτό με αυτές !!Θυμάμαι μια παιδική χαρά απέναντι από το Λούνα Παρκ του Ν. Φαλήρου. Ήταν πολύ μεγάλη με πάρα πολλές δραστηριότητες. Είχε και καφέ για τους μεγάλους μέσα... Είχε τσουλήθρες διαφόρων ειδών που δεν είχα δει στις παιδικές χαρές της γειτονιάς μου. Είχε και εκείνα τα τρομερά ζωάκια με το ελατήριο που κουνάς με το βάρος σου. Οι γονείς μου μας πήγαιναν σπάνια εκεί γιατί έπρεπε να πάρουμε λεωφορείο για να φτάσουμε εκεί. Δε θυμάμαι αν είχε κάποιο συμβολικό εισητήριο... Θυμάται κάποιος αυτή την παιδική χαρά;
Άμα θυμάσαι τις κούνιες σε σχήμα πάπιας στην Καλλιθέα, είσαι πολύ νέος!
Οι κούνιες στην πλατεία Δαβάκη ήταν όλες πύραυλοι, στα νεώτερα χρόνια αντικαταστάθηκαν με ζωάκια.
Στη Χαροκόπου ήταν οι κλασικές με το ξύλινο απλό κάθισμα για τα μεγάλα παιδιά και για τα μικρότερα με καθισματάκι.