- Ρε το
&&&000@@@88@@@$$ [ :sealed: :sealed
το φάντασμα, πάλι μού έφαγε τον Πάκμαν !!!
- Μού λείπει το αυτοκόλλητο χαρτάκι με τον Βένο του Άρη για να συμπληρώσω το άλμπουμ Πανίνι - Ελληνικό Πρωτάθλημα 1982 !!! Πού θα το βρω ???
- Εκείνο το παιδάκι έχει το χαρτάκι με τον Βένο !!! Αν του προσφέρω 20 χαρτάκια, από αυτά που έχω διπλά, θα μού το δώσει ???
- Οι Manowar μήπως είναι καλύτεροι από τους Iron Maiden ???
Τα παρακάτω "προβλήματα" δεν είναι ευχάριστα
:
- Όχι ρε συυυ !!! Γιατί να φύγει τόσο νέος, και μάλιστα μόλις αυτός και το συγκρότημά του έβγαλαν αυτόν τον φοβερό δίσκο Master Of Puppets, που τον έχουμε "λιώσει" στο πικάπ παίζοντάς τον δυνατά !!! [αυτό το 1986 μόλις διαβάσαμε στο περιοδικό ΑΓΟΡΙ το μικρό άρθρο του Γιάννη Κουτουβού με το οποίο μάς πληροφόρησε ότι ο μπασίστας των Metallica, o Cliff Burton, σκοτώθηκε ... ] ....
- Όχι ρε συυυυ !!! Και μόλις ανακάλυψα τα τραγούδια του, τα οποία έχω λατρέψει [κι αυτό το 1986, όταν διαβάσαμε στο τόοοτε τεύχος του περιοδικού Heavy Metal ότι ο Phil Lynott πέθανε ... ] ...
- Όχι, όχι, δεν είναι δυνατόν !!! Κύριε, πείτε μου ότι είναι ψέματα, ότι οι πληροφορίες σας είναι λάθος !!! [αυτό το Δεκέμβριο του 1990, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής στη θεσσαλονίκη : Βρισκόμουν στο Περίπτερο της Δ.Ε.Θ., όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία ο Jack Bruce, και στο διπλανό κάθισμα καθόταν ένας 40-45χρονος κύριος, με τον οποίο έπιασα κουβεντούλα !!! Και καθώς "ρουφούσα", ως εκστασιασμένος 18-19χρονος, τις ιστορίες του για τα στέκια των ροκάδων στη Σαλονίκη στα 70ς, για τις συναυλίες των Poll και των Πελόμα Μποκιού στο Παλέ Ντε Σπορ το 1972 κι άλλα συναφή, μού λέει : 'ξέρεις μικρέ, σήμερα πέθανε ο Παύλος Σιδηρόπουλος" .... ] ...