"Ρετρό προϊόντα γυναικείας υγιεινής"

manos426f είπε:
Κοίταξε να δεις,ούτε και τα προφυλακτικά είναι αηδιαστικό αντικείμενο,ούτε και οι αναμνήσεις από τις επισκέψεις στα μπορντέλα (που ήταν και καρα-retro όσον αφορά τη διαρρύθμιση-διακόσμησή τους),ούτε και οι γυναίκες που ήταν εκεί και τελούσαν το λειτούργημά τους ήταν στο παραμικρό αηδιαστικές.
Αλλά κατανοείς νομίζω ότι δε μπορούμε να ανοίξουμε threads γι' αυτά.Μ' άλλα λόγια,το να βάλουμε μπροστά και αρχικά τη λέξη "retro" δε μας "επιτρέπει" να δημιουργήσουμε thread οποιασδήποτε θεματολογίας.

Για να καταλήξω λοιπόν,το thread σου και το αντικείμενό του δε με αηδιάζουν προσωπικά,απλά το θεωρώ μακράν το πιο κακόγουστο που έχω δει εδώ μέσα,από καταβολής του forum αυτού.Γνώμες είναι αυτές φυσικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο... :)
δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τί θεωρείς προσωπικά κακογουστιά. Ίσως να μην είναι μέσα στον ορισμό της καλής συμπεριφοράς και ο τόνος σου, λίγο διδακτικός (''κατανοείς'') και το γεγονός ότι ότι είσαι λίγο απόλυτος (όταν λες ''δε μπορούμε''). Ένα φόρουμ αφορά το συλλογικό. Άν είχα μπει σε μια άσχετη ενότητα για να κάνω άσχετα σχόλια, αυτό θα ήταν κακή συμπεριφορά. Απ΄τη στιγμή που το θέμα είχε έστω κάποιες απαντήσεις, και αυτές δεν ήταν μελών που ένοιωσαν να τους θίγει με οποιονδήποτε τρόπο, θεωρώ πως το να επανέρχεσαι είναι κακόγουστο.

τα παραπάνω χωρίς καμιά διάθεση προσβολής. ειλικρινά. και φιλικότατα.
 
Πάντως στην οικογένεια είχαμε ρετρό σκυλάδικο.

Μακράν η καλύτερη εμπειρία που είχα στην εφηβεία.

Μανούλια, ιερόδουλες, εκπληκτικοί κάγκουρες, μεθυσμένοι θαμώνες, όλοι ΚΑΡΑΡΕΤΡΟ, έχουν παρελάσει από το ιερό, αυτό, ναό της νύχτας.

Οι προσωπικές γνώμες διαφέρουν γιατί είναι προσωπικές, αλλά οφείλουν να γίνονται σεβαστές από όλους.

Κάποτε, θα σας ανοίξω thread (αν έχω την άδεια των τωρινών ιδιοκτητών γιατί δεν είναι και για πολλά πολλά αυτοί οι τύποι) να δείτε πραγματικά ρετρό νύχτα και καταστάσεις από αμέτρητες φωτό που έχω από τότε.
 
εεε..να μιλας για παρτη σου

pooky(1) είπε:
Ε, είμαστε ρετρό, αλλά όχι τόοοοσο ρετρό!!!!!!!!!!!!!!
εκτος λεκανοπεδιου αττικης,μεσογεια κλπ και σε ολη την ελληνικη υπαιθρο..WC εκτος οικιας,τσιμεντολιθος,ασοβατιστος,μεγαλη προκα και πανω καρφιτσωμενα κομμενα φυλλα-επιμελως-χρυσου οδηγου..

ΥΓ. οπως λεει κ ο Τζιμακος,"[edit].....................[/edit]"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Clemence είπε:
δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τί θεωρείς προσωπικά κακογουστιά. Ίσως να μην είναι μέσα στον ορισμό της καλής συμπεριφοράς και ο τόνος σου, λίγο διδακτικός (''κατανοείς'') και το γεγονός ότι ότι είσαι λίγο απόλυτος (όταν λες ''δε μπορούμε''). Ένα φόρουμ αφορά το συλλογικό. Άν είχα μπει σε μια άσχετη ενότητα για να κάνω άσχετα σχόλια, αυτό θα ήταν κακή συμπεριφορά. Απ΄τη στιγμή που το θέμα είχε έστω κάποιες απαντήσεις, και αυτές δεν ήταν μελών που ένοιωσαν να τους θίγει με οποιονδήποτε τρόπο, θεωρώ πως το να επανέρχεσαι είναι κακόγουστο.
τα παραπάνω χωρίς καμιά διάθεση προσβολής. ειλικρινά. και φιλικότατα.
Ξεκινάω ν' απαντήσω στο post σου ανάποδα,από το τελευταίο που έγραψες προς το πρώτο,καθότι αυτό το θεωρώ σαφώς πιο σημαντικό.

Λοιπόν,αναμφισβήτητα η κουβέντα γίνεται δίχως διάθεση προσβολής,δεν υπάρχει άλλωστε λόγος να ισχύει κάτι τέτοιο.

Από 'κει και πέρα,δε ξέρω αν κατάλαβα καλά το νόημα των γραπτών σου στο τέλος,αλλά προσωπικά δεν επανήλθα στο θέμα,διότι απλούστατα δεν είχα ξανασυμμετάσχει.Ίσως μπέρδεψες το post μου με αυτό κάποιου άλλου μέλους..

Για το θέμα κακής συμπεριφοράς δε διαφωνώ,αλλά και πάλι,εγώ δε μίλησα για κακή συμπεριφορά καθόλου στο post μου,ούτε σε κατηγόρησα για κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας,θα πρέπει να πω ότι ο τόνος μου φυσικά και δεν είναι διδακτικός,καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω,αλλά και θεωρώ ότι δεν είμαι απόλυτος,όταν περιγράφω μια κατάσταση,κι εν προκειμένω απλά κάτι που -δεν είπα κάνα ψέμα δηλαδή- όντως δε μπορούμε/δε πρέπει (αν προτιμάς) να κάνουμε... :)

Τέλος,το τι θεωρεί κακογουστιά ο καθένας μας,δε νομίζω ότι είναι λόγος να προβληματίζει κάποιον άλλο,αυτό είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο.Εγώ απλά τη γνώμη μου έγραψα,προσπαθώντας να την αιτιολογήσω έτσι,ώστε να κατανοήσεις καλύτερα γιατί λέω ό,τι λέω...
 
Σωστα τα λετε - αλλα εχουμε βγει πολυ offtopic ;)

Θα στρωσουμε αυριο το thread και αν βρεθει καμια σχετικη διαφημιση την προσθετουμε :)
 
[editd by paspartoo]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε vp74 , το κειμενο αυτο μονο σχεση με διαφημιστικα σποτς του ειδους που αναφερει το thread ειχε.
 
Oops... Δεκτό, δεν είδα που ήταν γραμμένο. Μπήκα απευθείας στο post από το portal.
 
Πράγματι η DONNA MOD ήταν αυτή που αντικατέστησε τον χαρτοβάμβακα. Οι δικοί μου τότε είχαν μπακάλικο και έχω ιδία πείρα. Βέβαια παρ' όλο που ήταν κάτι επαναστατικό για τότε δεν είχε την ανάλογη αντιμετώπιση μια κατά 80% περίπου έπαιρναν οι γυναίκες τον κλασικό χαρτοβάμβακα της softex η diana, όσον αφορά το πρώτο διάστημα τουλάχιστον
 
audiodee είπε:
1. Το γνωρίζετε ότι η λέξη "περίοδος" σε διαφήμιση σερβιέτας εθεωρήτω ταμπού και δεν την ανέφεραν μέχρι πριν από 1 χρόνο; (Το αντικαθιστούσαν τα τελευταία χ΄ρονια με τις "δύσκολες μέρες")
2. Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι servilleta ("σερβιγιέτα") στα ισπανικά (αγγλικά: serviette) σημαίνει πετσέτα φαγητού!

Aξιο αναφορας επισης ειναι οτι σε περιοδικο δεκαετιας '60 που κοιταζα στις διαφημισεις αναφεροταν σαν "Πετσετες υγειας".
 
Το βιντεακι με την κοπελα που προσπαθει να βαλει "διακριτικα" το τεραστιο πακετο στην τσαντα της εχει πολυ πλακα!!!

Την κοιταω λες και ειναι ειναι τρομοκρατης που προσπαθει να κρυψει την βομβα!!! 8)

Αλλα μαλλον αυτη ειναι πιο τρομοκρατημενη... :xm: της χρειαζοταν μαλλον η τσαντα του Σπορτ Μπιλυ...
 
Εγ παλι προσεξα, τα μαλλια και τα ρουχα των υπαλληλων του γραφειου.

Επισης.. γιατι ολες οι διαφημισεις εκεινη την εποχη( οπως και αυτη τωρα), εχουν μια τσιριχτη-λεπτη φωνη?

Μου φαινεται παραξενο τωρα που το ακουω
 
H donna mod ήταν σαν στρώμα θαλάσσης πάντως. Θεωρώ τα φτερά μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες. Μας έσωσαν....
 
Έως πότε θα συνεχίζεται αυτή η πλάκα αναρωτιέμαι εγώ πλέον....
 
Αδερφια,μπορουμε καλιστα και να το αγνοησουμε το θεμα αν δεν μας καθεται καλα.

Υπαρχουν αλλα 8.956 ακομα.
 
Ή μπορεί να μετονομαστεί σε "Ρετρό προϊόντα γυναικείας υγιεινής"... ;)
 
Aardvark είπε:
Αδερφια,μπορουμε καλιστα και να το αγνοησουμε το θεμα αν δεν μας καθεται καλα.Υπαρχουν αλλα 8.956 ακομα.
Νικόλα,με όλο το σεβασμό που ξέρεις ότι έχω στον -δύσκολο- ρόλο σου,επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου,ίσως για πρώτη φορά στα 3 χρόνια που τα λέμε εδώ μέσα.

Δεν είναι σωστή,κατά τη γνώμη μου,η νοοτροπία αυτή που λέει "αν δε σου αρέσει το θέμα,αγνόησέ το".

Και το "retro προφυλακτικά" thread -που ήρθε απολύτως φυσιολογικά βέβαια εδώ που τα λέμε,όσο υπάρχει αυτό εδώ το παρόμοιο σκουπίδι- δε μου άρεσε και τα "retro χαρτί υγείας,retro ζώνες αγνότητος,retro ταμπόν,retro τρόποι εξακρίβωσης της γυναικείας παρθενιάς" κτλ κτλ που μπορεί να δούμε αύριο μεθαύριο δε θα μου αρέσουν,αλλά με τη λογική αυτή απλά θα πρέπει και πάλι να μην ασχοληθώ με αυτά.

Το πρόβλημα είναι ότι για να μην ασχολούμαι με όλα αυτά,θα σημαίνει ότι απλά δε θα πρέπει να με απασχολεί ο παρών χώρος και θα κάθομαι απαθέστατος να τον βλέπω να γεμίζει σκουπίδια.

Υπάρχει και κάτι που λέγεται αισθητική και όλοι ξέρουμε πόσο πολύ φροντίσαμε και φροντίζουμε όλοι μας για τη διατήρησή της εδώ μέσα.Το παρόν thread είναι απίστευτα κακόγουστο και δε μπορεί να φιγουράρει κάθε τρεις και λίγο στην κορυφή των θεμάτων που έχουν ανανεωθεί.Είναι τουλάχιστον τραγελαφική αυτή η εικόνα και νομίζω ότι δεν είναι κακό να λέει κάποιος ότι έτσι του φαίνεται κι ότι το forum δεν αξίζει κάτι τέτοιο.

Προσοχή,μην πει κανείς εξυπνάκιας ότι υποτιμώ το ρόλο του mod/admin team,διότι πολύ απλά δε θα ξέρει τι του γίνεται.Τονίζω όμως ότι κάτι που πιθανόν έχει εκληφθεί ελαφρά ίσως από μεριάς σας,ίσως θα πρέπει να επανεξεταστεί.Όλοι όσοι "γκρινιάξαμε" για το πόσο κακής εικόνας και αισθητικής thread είναι αυτό,δε μπορεί να ήμασταν όλοι παράξενοι και ανάποδοι άλλωστε.Ούτε νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι ψάχνουμε να γκρινιάξουμε.Χώρια του ότι υπάρχουν και πολλοί που απλά δε γράφουν κάτι επ' αυτού,απλά για να μη γίνουν οι...στριφνοί της υπόθεσης

Anyway,σας αρέσει,κρατήστε το και κλειδώστε το στην τελική,αλλά μην αφήνετε αυτή την αστειότητα να παίρνει διαστάσεις.Εδώ και κάποιο καιρό,όλο το "retro σερβιέτες" βλέπουμε μπροστά μας ρε παιδιά...

Η γνώμη μου είναι αυτή,χωρίς την παραμικρή διάθεση κόντρας με τον οποιοδήποτε και το τονίζω αυτό για μία ακόμη φορά...
 
Συνεχιζω να λεω οτι αν το παρον θρεντ μας ενοχλει μπορουμε καλιστα να το αγνοησουμε,υπαρχουν ατομα που εχουν γραψει σε αυτο και το εχουν δει με την αναλογη σοβαροτητα και ρετρο διαθεση,κλειδωνοντας το θιγουμε αυτους.

Γνωριζουμε τα ορια της κακογουστιας και της χυδαιοτητας και αν χρειαστει στις περιπτωσεις που αναφερεις θα επεμβουμε.

Επετρεψε μου Μano να εχω τις επιφυλαξεις μου για το ποιος ηταν αυτος που εκανε πρωτο ποστ με μια φωτο και θεμα "ρετρο προφυλακτικα".
 
Αυτο το ερμο το Vbulletin εχει προβλεψει και για αυτες τις περιπτωσεις.

Υπαρχει η ωραιοτατη επιλογη Αναφορα Μηνυματος με την οποια οι παρατηρησεις καθε φιλου επι του/των posts φτανουν στους admins οι οποιοι συνηθως λυνουν το θεμα ενιοτε συζητωντας το κιολας με τον εκαστοτε φιλο.

Ετσι δεν οδηγουμε ενα λαθος - κατα την αποψη μας παντα - προσανατολισμενο νημα σε ακομα πιο ξενα μονοπατια.

Χωρις να θελω να προκαταβαλω διαθεσεις να πω οτι imho εδω μεσα κρατιεται το μετρο. Nα μην αμελουμε ομως να λαμβανουμε υποψιν οτι το μετρο δεν ειναι παντα μια διαρκης σχοινοβασια αλλα και μια συνισταμενη.

Για να μιλησω και πιο επι του προκειμενου παντως να πω οτι δεν αμφισβητω τα υγιη κινητρα του Μανου σε καμια περιπτωση.

Τωρα επιτρεψτε μου, παω να δω Χαρδαβελα διοτι εχτες με πηρε (εγκληματικα) ο υπνος και εδω ειμαστε να λυσουμε το οποιοδηποτε προβλημα.
 
Aardvark είπε:
Συνεχιζω να λεω οτι αν το παρον θρεντ μας ενοχλει μπορουμε καλιστα να το αγνοησουμε,υπαρχουν ατομα που εχουν γραψει σε αυτο και το εχουν δει με την αναλογη σοβαροτητα και ρετρο διαθεση,κλειδωνοντας το θιγουμε αυτους.Γνωριζουμε τα ορια της κακογουστιας και της χυδαιοτητας και αν χρειαστει στις περιπτωσεις που αναφερεις θα επεμβουμε.
OK,διαφωνούμε πλήρως.Σέβομαι την άποψή σου όμως,εξακολουθώντας να έχω τις τεράστιες διαφωνίες μου σχετικά με την ορθότητα της αποφάσεως..

Aardvark είπε:
[Επετρεψε μου Μano να εχω τις επιφυλαξεις μου για το ποιος ηταν αυτος που εκανε πρωτο ποστ με μια φωτο και θεμα "ρετρο προφυλακτικα".
Τελικά θα διαφωνήσω διπλά με σένα Νίκο,καθότι θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλό να αφήνουμε τέτοιου είδους υπονοούμενα.

Wally είπε:
Υπαρχει η ωραιοτατη επιλογη Αναφορα Μηνυματος με την οποια οι παρατηρησεις καθε φιλου επι του/των posts φτανουν στους admins οι οποιοι συνηθως λυνουν το θεμα ενιοτε συζητωντας το κιολας με τον εκαστοτε φιλο.
Δεκτόν,εφ' εξής αυτό θα πράττω.

Wally είπε:
Για να μιλησω και πιο επι του προκειμενου παντως να πω οτι δεν αμφισβητω τα υγιη κινητρα του Μανου σε καμια περιπτωση.
Πραγματικά δεν είχα καμία αμφιβολία για σένα επ' αυτού...
 
Πίσω
Μπλουζα