Clemence
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 198
δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τί θεωρείς προσωπικά κακογουστιά. Ίσως να μην είναι μέσα στον ορισμό της καλής συμπεριφοράς και ο τόνος σου, λίγο διδακτικός (''κατανοείς'') και το γεγονός ότι ότι είσαι λίγο απόλυτος (όταν λες ''δε μπορούμε''). Ένα φόρουμ αφορά το συλλογικό. Άν είχα μπει σε μια άσχετη ενότητα για να κάνω άσχετα σχόλια, αυτό θα ήταν κακή συμπεριφορά. Απ΄τη στιγμή που το θέμα είχε έστω κάποιες απαντήσεις, και αυτές δεν ήταν μελών που ένοιωσαν να τους θίγει με οποιονδήποτε τρόπο, θεωρώ πως το να επανέρχεσαι είναι κακόγουστο.manos426f είπε:Κοίταξε να δεις,ούτε και τα προφυλακτικά είναι αηδιαστικό αντικείμενο,ούτε και οι αναμνήσεις από τις επισκέψεις στα μπορντέλα (που ήταν και καρα-retro όσον αφορά τη διαρρύθμιση-διακόσμησή τους),ούτε και οι γυναίκες που ήταν εκεί και τελούσαν το λειτούργημά τους ήταν στο παραμικρό αηδιαστικές.
Αλλά κατανοείς νομίζω ότι δε μπορούμε να ανοίξουμε threads γι' αυτά.Μ' άλλα λόγια,το να βάλουμε μπροστά και αρχικά τη λέξη "retro" δε μας "επιτρέπει" να δημιουργήσουμε thread οποιασδήποτε θεματολογίας.
Για να καταλήξω λοιπόν,το thread σου και το αντικείμενό του δε με αηδιάζουν προσωπικά,απλά το θεωρώ μακράν το πιο κακόγουστο που έχω δει εδώ μέσα,από καταβολής του forum αυτού.Γνώμες είναι αυτές φυσικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο...![]()
τα παραπάνω χωρίς καμιά διάθεση προσβολής. ειλικρινά. και φιλικότατα.