cloud
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 122
Πιο παλιά νομίζω ότι ήταν στον Top FM..VAGBITH είπε:Άνοιξη-Καλοκαίρι 1988, ΔΙΑΥΛΟΣ 10, εκπομπή "Χωρίς Ανάσα" με τον Κώστα Μυλωνά!!! Την άκουγα φανατικά κάθε απόγευμα...
Πιο παλιά νομίζω ότι ήταν στον Top FM..VAGBITH είπε:Άνοιξη-Καλοκαίρι 1988, ΔΙΑΥΛΟΣ 10, εκπομπή "Χωρίς Ανάσα" με τον Κώστα Μυλωνά!!! Την άκουγα φανατικά κάθε απόγευμα...
Πολύ χαρακτηριστικό το σήμα του όντως...το θυμάμαι πολύ καλά και πράγματι θύμιζε του 984. Από αυτόν το σταθμό μάλιστα μου έχει μείνει έντονα και μια κόντρα γύρω στο 1990 με τον Jeronymo Groovy ο οποίος εξέπεμπε σε διπλανή συχνότητα. Πολύ συχνά οι δύο σταθμοί αντάλασσαν κατηγορίες ότι ο ένας "έριχνε παράσιτα" ή παρέμβαινε στη συχνότητα του άλλου...αλησμόνητες εποχέςpanp είπε:Kαι το σήμα (για όσους ξέρουν νότες) πήγαινε κάπως έτσι : Sol-Do-Re-Fa-Mi-Re-Do-La / La-Re-Mi-Fa-Do-Si (*)/ Sol-Do-Re-Fa-Mi-Re-Do-La / La-Sol-Do-Re-Do (*), στις φράσεις με τα αστεράκια, τραγουδιστά "Ελλάδα - Ελλάδα", "Ελλάδα FM". Θύμιζε αρκετά το σήμα του 984.
H Ρουλα Κορομηλα πρεπει να ηταν διευθυντρια προγραμματος.Μια εποχη εκανε εκπομπη και ο Βαλεντινο του SFERA.Mitch Bucannon είπε:¨οχι τόσο ρετρό, κάπου στα μέσα- τέλη 90 ο eva 98.6. Νομίζω είχε κάποια ανάμιξη στο σταθμό η Ρ.Κορομηλά. Μετά ονομάστηκε σούπερ σταρ, έπειτα άλλαξε πάλι δυο τρια ονόματα και μουσικά στυλ και τώρα είναι ο ντέρτι.
Τις τελευταιες ημερες στο γιουτουμπ κυκλοφορουν ηχητικα αποσπασματα απο τον Jeronimo Groovy και απο τον Pop fmHaros είπε:Jeronymo Groovy
Toν ATLANTIS 105,2 εννοείς; Μα, δεν έχει κλείσει...Shakti είπε:Ατλαντίς στις μεγάλες του δόξες μέσα δεκαετίας 90 πριν τον κλείσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους στην μεγάλη σφαγή του ραδιοφώνου απο τις σαύρες.*
*κωδικοποιημένο όνομα προς αποφυγή κομματικών [edit] dead pic [edit]
Αρχές δεκαετίας 90 περνούσα άπειρες ώρες να μαγνητοφωνώ ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχω τις κασέτες αλλά έχω πάρα πολλά χρόνια να βάλω οτιδήποτε να ακούσω. Έχω ακόμα και ηχητικά ντοκουμέντα απο την εποχή που έκλεισαν μαζικά τους σταθμούς και τις τελευταίες εκπομπές διαμαρτυρίας. Θα αποτελούσε πιστεύω ένα ωραιότατο ηχητικό αρχείο αλλά δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να τις περάσω σε ψηφιακή μορφή. Έχω δει ένα μηχάνημα στο τελεμάρκετινγκ που είναι ένα σε όλα και αυτόματα κάνει την μετατροπή και ψηφιακή αποθήκευση. Όταν με το καλό μπορέσω θα το πάρω και θα τα ψηφιοποιήσω.
Tα "Φασολια για 2" νομιζώ οτι την εκανε ο Κώστας Μανωλόπουλος. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του καποια εποχη σε εναν αλλο σταθμό.Vag είπε:Jeronymo Groovy: ήμουν φανατικός ακροατής, είχα κερδίσει μπλουζάκι Jeronymo Groovy, είχα αγοράσει δίσκο Jeronymo Groovy (τον έχω ακόμα νομίζω και έχει και το μουσικό σήμα του σταθμού) και πήγαινα πολύ συχνά στα beach party και τις εκδηλώσεις και συναυλίες του.Αρχικά ήταν κάτω από το σχολείο μου, στην Ηλιούπολη, αλλά έφυγε λόγω ενοικίου. Ένα βράδυ των καταλήψεων, το έβγαλα εκεί με δύο φίλους, κρατώντας παρέα στους παραγωγούς.
Θυμάμαι που αναβλήθηκε για μια βδομάδα το beach party όπου θα τραγουδούσε η Camilla (Suzanne και 50 ways to leave your lover, για όσους δεν την θυμούνται). Το πρώτο Σάββατο έβρεξε - το δεύτερο ανέβηκε ένας παχουλούλης στη σκηνή και τη φίλησε, ενώ αμέσως μετά έβρεξε χαλίκια και πέτρες, επειδή φάνηκε ότι ήταν play back.
Η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν τα "Φασόλια για δύο". Είχα ηχογραφήσει μία δίωρη εκπομπή μάλιστα, ίσως η δεύτερη ώρα/κασέτα να έχει επιζήσει κάπου, την πρώτη την δάνεισα/έχασα (και θυμάμαι πού).
Ο Jeronymo Groovy για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει κλείσει δύο φορές. Η πρώτη ήταν επί χούντας.
Jazz FM: προφανώς στα ελληνικά FM κάποιοι σταθμοί δεν μπορούν να σταθούν, εκτός κι αν το γυρίσουν σε σκυλάδικα.
τοτε ημουν μικρος και εκτος απο ερα 1 και ερα 2 δεν ειχε κατι αλλο να ακουσεις. αντε καμια φορα αν ειχε κεφια κανας πειρατης την βολευες καπως μεχρι το φθινοπωρο του 1987 που ξεκινησαν τα ιδιωτικα.Τυχεροι οσοι ηταν κοντα σε περιοχες οπου υπηρχαν εκπομπές του AFΝ μεσα στην Ελλαδα.CostasGR είπε:Νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον εκπομπή. Από Κρήτη δεν ξέρω.
Αισθάνομαι όμως τυχερός που μεγάλωσα με τη μουσική αυτού του σταθμού, ξέρεις εκείνη την εποχή της σοβαροφάνειας και του "Δώστα όλα".