Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καμιά παραπάνω πληροφορία; Με συναρπάζουν αυτά...joe είπε:Πριν κατι ''αιωνες'' ειχα μια συναντηση με μεταφυσικες υπαρξεις, οπως συμφωνουσαν και οι αλλοι 2 που ειμασταν μαζι. Δυο φορες στο ιδιο σημειο. Περιττο να αναφερω οτι κλασαμε μεντες και καναμε ολυμπιακο ρεκορ στο σπριντ....
Ναι!!!!!Εγω μια φορά ενδιαφέρομαι τρομερά για κάτι τέτοια..DINO είπε:Λέτε να οργανώσουμε quests σε "στοιχειωμένα μέρη", μετά τις συνεντεύξεις;
Οι RetroBusters (ΤΜ) σε δράση!!!![]()
Ωραίοςexetlaios είπε:CNN BREAKING NEWS !
"Κλιμάκιο" του GRM, οργανώνει ήδη "φωτο-τσάρκα" με στόχο ακόμα περισσότερα "στoιχειωμένα" σπίτια από το Νέο Φάληρο.
Stay tuned ...
Έχω στηθεί έξω και από τα δύο σπίτια (και όχι μόνο σε αυτά) άπειρα βράδια με φωτογραφικές μηχανές εξοπλισμένες με υπέρυθρο φίλμ. Τζίφος... τίποτα... zip.... Θα ψάξω στο αρχείο μου για φωτογραφίες και θα ανεβάσω μερικέςleykh είπε:Η Θεσσαλονίκη είναι η κατ'εξοχίν πόλη του μεταφυσικού...όταν μετακόμισα εδώ άρχισα τις μελέτες για τα φαινόμενα και φυσικά τα στοιχειωμένα σπίτια της πόλης!Στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 263 υπάρχει το λεγόμενο σπίτι του Εβραίου που το ακολουθεί ο μύθος πως όποιος το κατοικεί ή προσπαθεί θα το κατεδαφίσει πεθαίνει.Σήμερα στο ισόγειο υπάρχει μάντρα οικοδομικών υλικών που στο κεφάλι του όποιος εργάζεται από κάτω έχει ένα ετοιμόρροπο οίκημα.
Στην Αρετσού υπάρχει η βίλα Φιξ.Οι κάτοικοι είναι τόσο πεπεισμένοι πως είναι στοιχειωμένη που στα πορτοπαράθυρα έχουν κρεμάσει εικόνες αγίων για να ξορκίσουν το κακό.
Ναι ! Έχω εξολοθρεύσει δεκάδες φαντάσματα, με τα ίδια μου τα χέρια !DINO είπε:Χωρίς τον αρχηγό, δεν πάμε πουθενά!Είναι πολύτιμες οι γνώσεις και η εμπειρία σου, boss...![]()
Πολλοί γνωρίζουν ότι υπάρχει.αριαδνη είπε:ποιος όμως ειναι το αφεντικό(o moderator) στα μεταφυσικά θέματα;