Πού τα θυμήθηκες τα αλμυρά Θα προσέθετα και την εγκυκλοπαίδεια 2002 (κυκλοφόρησε το 1983).johnny19818 είπε:Το 2010 δεν είναι απαραίτητο ότι παραπέμπει σε χρονολογία. Νομίζω ότι η γραμματοσειρά και μόνο καθώς και η εξωτερική εμφάνιση του μαγαζιού προδίδουν την ηλικία του.
Επίσης, κρίνοντας από τα αλμυρά 2001 μάλλον έχουμε την ίδια ιστορία κι εδώ.
Φυσικά και τη θυμάμαι. Το βενζινάδικο λειτουργεί;Αμφιβάλλω.PT8 είπε:Ποιός την θυμάται; Μεσουράνησε στα mid 80s.
Προβολή συνημμένου 126139
Πραγματικά έτσι είναι. Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά!PT8 είπε:χαχα! Έβγαλες μ'ενα σμπάρο 2 τρυγώνια, δεν το είχα προσέξει αυτό το θρεντ των συμπτυγμένων.
Καθόλου δε μας ζάλισες. Ίσα ίσα.PT8 είπε:Και κάτι τελευταίο (σας ζάλισα σήμερα)
Το αυτοκόλλητο αναψυκτικού το βλέπω αλλά με μπέρδεψε το "οι περισσότεροι δε γνωρίσαμε" :xm: Βέβαια εγώ μιλάω για αυτό στο παράθυρο...PT8 είπε:Τραβηγμένη σε ένα χωριό κοντα στη Βοϊδοκοιλιά - Μεσσηνία μου είχε τραβήξει το μάτι αυτό το παλαιό και κλειστό παντοπωλείο.
Δεν υπήρχε επιγραφή, προσέξτε όμως το γνήσιο αυτοκόλλητο στην πόρτα από ένα αναψυκτικό πολυδιαφημισμένο που ωστόσο οι περισσότεροι δεν γνωρίσαμε.
Προβολή συνημμένου 126142
Μάλιστα. Δεν το πρόλαβα φυσικά. Ευχαριστώ και πάλι.PT8 είπε:Χαρά μου Γιάννη
Στην τελευταία φωτό αναφέρομαι στο αναψυκτικό Ταμ-Ταμ το οποίο πρέπει να σταμάτησε κάπου στα 70ς.
Χαχαχαχα, σε αυτό που φαντάζεσαι...Kambia είπε:Είμαι περίεργη να μάθω σε ποιο κτήριο τη βρήκες.
Μπήκες μέσα? Ω, ρε φίλε!!! Αυτά είναι τα καλά της θέσης Περιγραφή και λεπτομέρειες στην επόμενη συνάντηση.ARETARA είπε:Χαχαχαχα, σε αυτό που φαντάζεσαι...
Kambia είπε:Είμαι περίεργη να μάθω σε ποιο κτήριο τη βρήκες.
ARETARA είπε:Χαχαχαχα, σε αυτό που φαντάζεσαι...
Πειτε και σε μας καλε να μαθαινουμε.... lease:Kambia είπε:Μπήκες μέσα? Ω, ρε φίλε!!! Αυτά είναι τα καλά της θέσης Περιγραφή και λεπτομέρειες στην επόμενη συνάντηση.