maxouli
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 154
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑOmenforever είπε:Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε το επιφώνημα «ΜΠΟΥΦ» πριν την έναρξη του κάθε τραγουδακίου…
Το καλύτερο είχαμε ξεχάσει
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑOmenforever είπε:Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε το επιφώνημα «ΜΠΟΥΦ» πριν την έναρξη του κάθε τραγουδακίου…
Κατι παρομοιο λεγαμε κ'εμειςKambia είπε:Και μεις διαφορετικα το λεγαμε. Μετα την πρωτη στροφη λεγαμε:
Ποιος την κανει την μπουγαδα
με νερο και σαπουναδα
και μια κουπα γαλαταδα.
Εδω, εκει, στη βορειο Αμερικη
που ειναι ο Ερμης και παιζει μουσικη.
Λορένα είπε:χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ, κλαπ κλαπχαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπώ, κλαπ κλαπ
μια και ειμαι εγω παιδι, ξέρω πάντα να γελώ
χαρωπά τα δυο μου χερια τα χτυπώ κλαπ κλαπ
χαπωπά τα δυο μου δάχτυλα κουνω τιπ τιπ
χαρωπα τα δυο μου δαχτυλα κουνω τιπ τιπ
μια και ειμαι εγώ παιδι, ξέρω πάντα να γελώ
χαρωπά τα δυο μου δάχτυλα κουνώ τιπ τιπ
κτλ κτλ κτλ
Λορένα είπε:χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ, κλαπ κλαπχαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπώ, κλαπ κλαπ
μια και ειμαι εγω παιδι, ξέρω πάντα να γελώ
χαρωπά τα δυο μου χερια τα χτυπώ κλαπ κλαπ
χαπωπά τα δυο μου δάχτυλα κουνω τιπ τιπ
χαρωπα τα δυο μου δαχτυλα κουνω τιπ τιπ
μια και ειμαι εγώ παιδι, ξέρω πάντα να γελώ
χαρωπά τα δυο μου δάχτυλα κουνώ τιπ τιπ
κτλ κτλ κτλ
Αχ! Domniki! Το ποδαράκι που λες χρησίμευε για το χωρισμό των ομάδων. Οι δυο αρχηγοί απομακρύνονταν 1,5-2 μέτρα και άρχιζαν τα βηματάκια. Όποιος πατούσε πρώτος τον άλλο, είχε το δικαίωμα να επιλέξει πρώτος και παίκτη για την ομάδα του! Πράγμα που σήμαινε ότι είχε την ευκαιρία να διαλέξει τον πιο "ικανό" ή "δυνατό" (αναλόγως το παιχνίδι).domniki είπε:Επισης ποδαρακι παιζατε? Οι δυο παικτες στεκονται ο ενας απεναντι στον αλλο και κανουν βηματακια, κολλητα το ενα ποδι με το αλλο...αχου, δεν μπορω να το εξηγησω καλα. Η τεχνικες ηταν (1) ενα βηματακι τη φορα και (2) τρια βηματακια της φορά.
Εμεις το λεγαμε "πουλακι"nessie είπε:Θυμάμαι και το εξής: Πολλές φορές -και αφότου οι δυο αρχηγοί είχαν διαλέξει τους παίκτες τους- συνέβαινε να περισσεύει ένα παιδί (συχνά το πιο αδύναμο) το οποίο δεν μπορούσε να μπει σε κάποια από τις ομάδες γιατί τότε θα υπήρχε αριθμητική διαφορά. Αυτό το παιδί λοιπόν δεν αποκλειόταν από το παιχνίδι, αλλά έπαιζε και με τις δυο ομάδες και τον λέγαμε ... "λουκουμά" !!!
Τι καλά παιδάκια που ήμασταν τότε... :baby2:
Ένα λεπτό κρεμμύδι γκέο βαγκέοJuanita είπε:Ένα λεπτό γαρύφαλο
Γκέο βαγκέο
Ενα λεπτό γαρύφαλο
Σκάσε βαγκέο...
(έχει και συνέχεια... θα τη θυμηθώ... )
Το πρωτο το θυμαμαι σιγουρα .... σαν τραγουδακι,η συνεχεια ηταν "προσοχη ιππικο το'να χερι αρχινω....(επαναληψη) τα'λλο χερι αρχινω".little_p1nk είπε:εγω λυσαγα με το εξης...ειμαστε το το το ιππικο κο κο
και αν δεν καθήσουμε καλα δεν θα μας δωσουνε νερο...
και ενα αλλο που ηταν μεταφρασμενο και πηγαινε ως εξης...
ειμαστε οι καουμπουδες απο το Μεξικο(ακυρο..)
κανέναν δεν φοβόμαστε μονο τον αρχηγο...
Ω..Σουζάννα.. κτλ κτλ