οκ, παμε απ την αρχη θα γραψω ο,τι θυμαμαι...
- οι certz οι καραμελες και μενα μου χουνε λειψει τρομερα, αυτες με γευση κερασι..αλλα να ξερετε οσοι ψαχνετε κατι να σας τη θυμησει, να παρετε trident κερασι, εχει ιδια γευση, αλλα σε τσιχλα...
- επισης μολις δοκιμασα σοκολατουχο απ το dia και ειναι ιδιο με carnation! Νοσταλγια κι ετσι..εγω προσφατα συνειδητοποιησα οτι καταργηθηκε το carnation, γιατι σ οποιο μαρκετ πηγαινα δεν υπηρχε πουθενα..
- καταρα στη Δελτα που καταργησε πριν πολλα χρονια το boss με τη λευκη σοκολατα απεξω και το κακαο απο μεσα...ηταν το καλυτεροτερο παγωτο ξερω γω..μετα για λιγο καιρο τα παγωτα κρι κρι ειχανε ενα παρομοιο αλλα μετα η δελτα την αγορασε τη κρι κρι και μαλλον το ακυρωσε κι απο κει..ποιο ηταν το προβλημα τους?
- πουθενα δε βρισκω πλεον τσιγαρα απο σοκολατα...που τανε σα τις τσιχλες σε σχημα τσιγαρα (asterix κλπ) αυτα ομως ηταν απο σοκολατα, κι ειχαν απιστευτη γευση..αλλα πουθενα πλεον
- θυμαται κανεις πως λεγονταν τα θεϊκα πακοτινια που παλια ειχανε μεσα στη συσκευασια κουτακι ketchup? και πατατακια ειχανε βγει κλπ...τρελες αναμνησεις! ειναι απο τις λιχουδιες που μου εχουνε λειψει περισσοτερο..ακομα καμια φορα αμα παρω πακοτινια, τα βαζω σε μπωλ και τους ριχνω ketchup απο πανω!
- θελουμε πισω τα after school!!! αν και το γιαουρτακι junior σοκολατα (που μονο σε σουπερ μαρκετ το βρισκεις πλεον) εχει πολυ παρομοια γευση
- ενω ειμαι λατρης των caprice παπαδοπουλου, μου εχουνε λειψει και τα cubaneros, που τα διαφημιζανε οι αδερφοι κατσαμπα
- το milko φραουλα ενω τοτε δε το παιρνα πολυ, τωρα θα ηθελα πολυ να το ξαναδοκιμασω
αυτα θυμαμαι για τωρα..οταν μου ρθουν κι αλλες αναλαμπες θα τις μοιραστω