Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εντάξει, οκ...Τουλάχιστον επειδή το εγραψα πριν κατι χρονια, κι ειχα μαζεψει ολες μου τις αποριες, μπορεις να μου στειλεις τι ελεγα? Γιατι ημουν σιγουρος οτι ειχα δει κι αλλου γκρικλις και "κοσμητικα" οπως πολυ χαριτωμενα το ειπες, αλλα εκεινα εμειναν στη θεση τους.Paspartoo είπε:Καλως ηρθες - ριξε μια ματια στους Κανονισμους λειτουργιας του φορουμ.
Δεν γραφουμε greeklish - και αποφευγουμε καποια κοσμητικα που χρησιμοποιησες ;-)
Καλη συνεχεια.
Εννοουσα μηπως εσενα στο δειχνει το κομμεντ, που σαι admin...δεν εννοουσα να μου πεις τι θυμασαι...τεσπαPaspartoo είπε:Που να θυμαμαι, ηταν και πριν κατι χρονια![]()
Οπου αλλου δεις greeklish - πες μου να τα σβησουμε.
Βεβαίως και τα θυμάμαι, αρχές δεκαετίας 1990. Υπήρχαν σε κλασικά επαρχιακά ψιλικατζίδικα - μίνι μάρκετ όπου δεν έφταναν τα πιο γνωστά δρακουλίνια.nickkos είπε:Υπήρχαν για κάποια εποχή κάτι ανταγωνιστικά των δρακουλινιών ονόματι δαγκώνια. Το χαρακτηριστικό τους ήταν ότι είχαν στη σακούλα απέξω πλήθος απο ποιηματάκια σχετικά με το προιόν, συνοδευόμενα απο σκιτσάκι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα "Στα μπαλκόνια ρητορίες, όλο θα και θα και αηδίες. Για μεγάλους παραμύθια, τα δαγκώνια είναι αλήθεια". Τα θυμάται κανείς, γιατι σε όσους τα αναφέρω δέν τα έχουν ακούσει κάν. :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Ναι, "Χελμός".krios είπε:Έφαγα φλασιά και θυμήθηκα ότι κυκλοφορούσε πορτοκαλάδα και λεμονάδα μέσα σε στρογγυλές ανάγλυφες μπαλίτσες. Τις πουλούσαν συνηθως έξω από τα γήπεδα. Μήπως κάποιος θυμάται τι μάρκα ήταν;
Παστάκι "yes"... Κυκλοφορεί ακόμα...neueregel είπε:btw θυμάται κανείς πώς λεγόντουσαν (μέσα δεκαετίας 90) κάτι γλυκά τα οποία ήταν κομμάτια παντεσπάνι καλυμμένα με σοκολάτα και το χαρακτηριστικό ήταν στη συσκευασία τους, ότι περικλείοταν από τις τρεις πλευρές από χαρτόνι, προφανώς για να μην ζουλιούνται στη μεταφορά?
Τι λες τώρα! Δεν το έχω πετύχει πουθενά...DINO είπε:Παστάκι "yes"... Κυκλοφορεί ακόμα...