katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.102
Thank you!foutix είπε:Tasty, περιπου την περιοδο του 95+-2
Από την ιστοσελίδα της ΙΟΝ. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αλλά είναι λίγο διαφορετικά σε εμφάνιση τουλάχιστον.Kate OldSkool είπε:Θυμάστε κάτι σοκολατάκια που είχε η ΙΟΝ τη δεκαετία του 80,τα λεγόμενα σήμερα assorties προφανώς,ήταν σε κασετίνα(δεν θυμάμαι αν κυκλοφορούσαν και σε σακουλάκι,αλλά δεν νομίζω),οι γεύσεις ήταν πραλίνα,νουγκατίνα,μόκα και bitter,όσο για το περιτύλιγμα 4 χρώματα θυμάμαι,πράσινο,κόκκινο,φούξια,μπλέ και είχαν ζωγραφισμένα κάτι λουλουδάκια.. Έχω φάει τον τόπο και φωτογραφία δεν έχω βρεί πουθενά
Ναι,το γνωρίζω,πήγα και πήρα να φάω κιόλας φέτος,μετά απο ατελείωτα χρόνια,εαν βρεί κανείς φωτογραφία απο τότε ας βάλει εδω...manos311 είπε:Από την ιστοσελίδα της ΙΟΝ. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αλλά είναι λίγο διαφορετικά σε εμφάνιση τουλάχιστον.
Προβολή συνημμένου 143563
http://www.ion.gr/assorties/item/158-assorties.html
τα γαριδακια-καβουρακια δεν τα θυμαμαι, ήταν ''προγονος'' των Δρακουλινιων...ουτε και το παγωτο βανιλια σε συσκευασια μπαλακι τεννις...takero είπε:Γαριδάκια ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ.
Παγωτό βανίλια σε πλαστικό μπαλάκι τέννις!
Φαγητό μοντερνιά 80s: ρολό κιμάς με τυριά!
Κυριλέ σερβιρισμένο παγωτό CHICAGO σε ζαχαροπλαστείο-καφετέρια (ποτήρι γόνδολα, 2 πουράκια caprice, ομπρελίνο, πυροτέχνημα!).
Σοκολατάκια χύμα με σχήμα μαργαρίτα!
Λικέρ ΑΙΟΛΙΚΗ με άρωμα parfait d' amour!
πότε χρονολογειται η συσκευασια αυτη;katerinak είπε:μπουκαλι με πορτοκαλαδα ΗΒΗΠροβολή συνημμένου 133478Προβολή συνημμένου 133479
φωτογραφιες που ανεβασε ο Konstantinos Tsirakis