katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.124
Thank you!foutix είπε:Tasty, περιπου την περιοδο του 95+-2
Από την ιστοσελίδα της ΙΟΝ. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αλλά είναι λίγο διαφορετικά σε εμφάνιση τουλάχιστον.Kate OldSkool είπε:Θυμάστε κάτι σοκολατάκια που είχε η ΙΟΝ τη δεκαετία του 80,τα λεγόμενα σήμερα assorties προφανώς,ήταν σε κασετίνα(δεν θυμάμαι αν κυκλοφορούσαν και σε σακουλάκι,αλλά δεν νομίζω),οι γεύσεις ήταν πραλίνα,νουγκατίνα,μόκα και bitter,όσο για το περιτύλιγμα 4 χρώματα θυμάμαι,πράσινο,κόκκινο,φούξια,μπλέ και είχαν ζωγραφισμένα κάτι λουλουδάκια.. Έχω φάει τον τόπο και φωτογραφία δεν έχω βρεί πουθενά![]()
Ναι,το γνωρίζω,πήγα και πήρα να φάω κιόλας φέτος,μετά απο ατελείωτα χρόνια,εαν βρεί κανείς φωτογραφία απο τότε ας βάλει εδω...manos311 είπε:Από την ιστοσελίδα της ΙΟΝ. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αλλά είναι λίγο διαφορετικά σε εμφάνιση τουλάχιστον.
Προβολή συνημμένου 143563
http://www.ion.gr/assorties/item/158-assorties.html
τα γαριδακια-καβουρακια δεν τα θυμαμαι, ήταν ''προγονος'' των Δρακουλινιων...ουτε και το παγωτο βανιλια σε συσκευασια μπαλακι τεννις...takero είπε:Γαριδάκια ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ.
Παγωτό βανίλια σε πλαστικό μπαλάκι τέννις!
Φαγητό μοντερνιά 80s: ρολό κιμάς με τυριά!
Κυριλέ σερβιρισμένο παγωτό CHICAGO σε ζαχαροπλαστείο-καφετέρια (ποτήρι γόνδολα, 2 πουράκια caprice, ομπρελίνο, πυροτέχνημα!).
Σοκολατάκια χύμα με σχήμα μαργαρίτα!
Λικέρ ΑΙΟΛΙΚΗ με άρωμα parfait d' amour!
πότε χρονολογειται η συσκευασια αυτη;katerinak είπε:μπουκαλι με πορτοκαλαδα ΗΒΗΠροβολή συνημμένου 133478Προβολή συνημμένου 133479
φωτογραφιες που ανεβασε ο Konstantinos Tsirakis