Νομίζω ήταν οι Slush Puppie, τουλάχιστον αυτές θυμάμαι με σήμα το σκυλάκι, και είναι κοντά στην ονομασία που ψάχνεις.Nikolai78 είπε:β) Γρανίτες "Σλούρπ" (έτσι λεγόντουσαν νομίζω) και είχαν για λόγκο, ένα σκυλοκούταβο καρτουνίστικο. Στην ουσία ήταν τριμμένος πάγος σε πολύ ψιλές μπίλιες που έβγαινε από παγομηχανή & του τσοντάριζαν κάποιο σιρόπι της αρεσκείας σου. Θυμάμαι ότι έπαιζε και μπλέ σιρόπι! Τις έβρισκες στις πλάζ του ΕΟΤ στο Σαρωνικό προς τα τέλη των 80s....
Το Floreal ήταν της ΔΕΛΤΑ, και τώρα θα το βρεις "στα πράσινα ψυγεία" της NESTLE.mhtsaina είπε:Θυμάται κανείς το παγωτό ξυλάκι Φλορεάλ; Κάποιας από τις δύο μεγάλες εταιρείες, ΔΕΛΤΑ ή ΕΒΓΑ, μου διαφεύγει τώρα. Ήταν βανίλιας, με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και αν και απλό, η γεύση του ήταν θεϊκή, η ωραιότερη βανίλια που έχω δοκιμάσει. Αργότερα νομίζω το ξαναλάνσαραν, μόνο που η γεύση του πια δε μου φαινόταν η ίδια ...
Γι αυτά εδώ λες?mhtsaina είπε:Μόλις θυμήθηκα ότι η Κουκουρούκου κάποια περίοδο κυκλοφόρησε επίσης με αυτοκόλλητα με θέμα ζώα που έκαναν σπορ, με τα ανάλογα δίστιχα. Ακόμη έχω κολλημένο ένα τέτοιο αυτοκόλλητο στην παιδική μου βιβλιοθήκη, είναι δύο αλεπούδες - καρτούν που παίζουν μπάσκετ, και το σλόγκαν ήταν "Ρίξ' την μπάλα στο καλάθι, ο αντίπαλος να πάθει"
Ευχαριστώ manos, νομίζω ότι έχεις δίκιο και μάλλον εκεί το ξαναβρήκα, αλλά η γεύση του δε μου θύμισε εκείνο που έτρωγα παλιά ... Ίσως φταίει και η νοσταλγία βέβαια που το θεώρησα υποδεέστερο ....manos311 είπε:Το Floreal ήταν της ΔΕΛΤΑ, και τώρα θα το βρεις "στα πράσινα ψυγεία" της NESTLE.
and1, ναιιιι, για αυτά λέω, και τώρα που τα έβαλες, θυμήθηκα ότι είχα κι ένα δύο από εκείνα με τα ζευγάρια. Χαχαχαχα, τι ωραία που ήταν! Τα είχα κολλήσει σε όλη τη βιβλιοθήκη που ήταν από το κλασικό τότε σουηδικό ξύλο. Τσαντίλα η μάνα μου, γιατί με τα χρόνια η κόλλα τους γινόταν ένα με το ξύλο και δεν έβγαιναν με τίποτα! Ωραία χρόνια ...and1 είπε:Γι αυτά εδώ λες?
Μήπως εννοείς τα After School?nwntas είπε:Καλημέρα παιδιά!
Θυμήθηκα σήμερα στο άσχετο κάτι παιδικά γιαούρτια της ΦΑΓΕ.
Ήταν στην ουσία κρέμα, με γεύση σοκολάτα ή φράουλα (φραμπουάζ το έλεγε) και η συσκευασία τους ήταν μια καρτέλα. Δηλαδή τα κύπελα ήταν ενωμένα σε καρτέλα, καθώς ήταν τετράγωνα στο πάνω μέρος (αλλά με στρογγυλεμένες άκρες) και ενώνονταν στις πλευρές του καπακιού, κι από πάνω το πλαστικό "αλουμινόχαρτο" που τα έκλεινε.
Νομίζω ότι το όνομά τους είχε να κάνει με τη λέξη "school", ή μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Βγήκαν γύρω στο 1993-1994 και πρέπει να έβγαιναν για κάποια χρόνια σερί. Είχαν, πάντως, φανταστική γεύση, και σε μια δόση μας είχε φέρει ένα κάρο καρτέλες ένας θείος μου, γιατί είχαν ξεμείνει από μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο που δούλευε. Εκεί τα είχαμε γονατίσει... Σας θυμίζουν τίποτα;
Μπορεί, ναι! Το γκούγκλαρα, αλλά δε βρήκα μια φωτό να το διπλοτσεκάρω.johnny19818 είπε:Μήπως εννοείς τα After School?
Κι εγώ το ίδιο έκανα μόλις το ανήρτησα .nwntas είπε:Μπορεί, ναι! Το γκούγκλαρα, αλλά δε βρήκα μια φωτό να το διπλοτσεκάρω.
Δεν κάνει τίποτα. Βασικό ήταν η λέξη school που είπες. Πιστεύω (και ελπίζω)ότι κάπου θα τη βρούμε τη διαφήμιση.nwntas είπε:Όπως και να 'χει, ευχαριστώ που βρήκες τουλάχιστον το όνομα! Νομίζω ότι υπήρχε και διαφήμιση, γιατί κάπως έτσι τα πήραμε για πρώτη φορά σπίτι.
Πώς δεν μου θυμίζουν!!! After school, επιδόρπια γιαουρτιού από τη ΦΑΓΕ. Πωλούνταν ανά τετράδες τα κυπελάκια.nwntas είπε:Καλημέρα παιδιά!
Θυμήθηκα σήμερα στο άσχετο κάτι παιδικά γιαούρτια της ΦΑΓΕ.
Ήταν στην ουσία κρέμα, με γεύση σοκολάτα ή φράουλα (φραμπουάζ το έλεγε) και η συσκευασία τους ήταν μια καρτέλα. Δηλαδή τα κύπελα ήταν ενωμένα σε καρτέλα, καθώς ήταν τετράγωνα στο πάνω μέρος (αλλά με στρογγυλεμένες άκρες) και ενώνονταν στις πλευρές του καπακιού, κι από πάνω το πλαστικό "αλουμινόχαρτο" που τα έκλεινε.
Νομίζω ότι το όνομά τους είχε να κάνει με τη λέξη "school", ή μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Βγήκαν γύρω στο 1993-1994 και πρέπει να έβγαιναν για κάποια χρόνια σερί. Είχαν, πάντως, φανταστική γεύση, και σε μια δόση μας είχε φέρει ένα κάρο καρτέλες ένας θείος μου, γιατί είχαν ξεμείνει από μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο που δούλευε. Εκεί τα είχαμε γονατίσει... Σας θυμίζουν τίποτα;