Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.991
Υπάρχουν συζητήσεις για το τί πιστέυαμε για τον κόσμο γύρω μας, για το τί πιστεύαμε τότε για τους υπολογιστές, και φυσικά για τις ρετρο ραδιοαρβύλες.
Ας μιλησουμε εδω περα για πραγματα τα οποια τα βλεπαμε μικροι, δεν τα καταλαβαιναμε, αλλα παρολαυτα τα αναπλαθαμε, γεμιζοντας τα κενα με τη φαντασια μας.
Προσωπικα ειχα ακουσει πολλα φουμαρα ειτε απο φιλους, ειτε απο μεγαλυτερα ξαδελφια που με ειχαν στο δουλεμα. Τωρα που μεγαλωσα και τα θυμαμαι, καταλαβαινω οτι καποια απο αυτα που ακουγα ισως ηταν πραγματα που δεν καταλαβαιναμε καλα αλλα και πολλα ηταν για ψαρωμα. Μερικα ομως απορω ακομα πως τους ηρθε να μου τα πουν
Προσωπικα δεν ημουν πολύ του αθλήματος, αλλά... μια φορα προτεινα σε ένα συμμαθητή να κοιταξει στο βιντεοκλαμπ για μια φανταστική ταινία. Του ελεγα διηγησεις και φασεις της "ταινιας", τις οποιες τις ειχα εμπνευστει απο κομικς :tease:
Ας μιλησουμε εδω περα για πραγματα τα οποια τα βλεπαμε μικροι, δεν τα καταλαβαιναμε, αλλα παρολαυτα τα αναπλαθαμε, γεμιζοντας τα κενα με τη φαντασια μας.
Προσωπικα ειχα ακουσει πολλα φουμαρα ειτε απο φιλους, ειτε απο μεγαλυτερα ξαδελφια που με ειχαν στο δουλεμα. Τωρα που μεγαλωσα και τα θυμαμαι, καταλαβαινω οτι καποια απο αυτα που ακουγα ισως ηταν πραγματα που δεν καταλαβαιναμε καλα αλλα και πολλα ηταν για ψαρωμα. Μερικα ομως απορω ακομα πως τους ηρθε να μου τα πουν
- Ενας φιλος ελεγε οτι τα επεισοδια του Πολεμου των Αστρων 1, 2 και 3 ειχαν γυριστει πολυ παλια και ηταν κακογυρισμενα και γι' αυτο δεν τα θυμάται κανένας. Το επεισοδιο 4 του 1977 ηταν το πρωτο που εκανε επιτυχια, αλλα ειχε δει ενα αποσπασμα απο ενα απο τα πρωτα. Απο την περιγραφη που μου εκανε, σημερα υποψιαζομαι οτι ειχε δει το Star Wars Holiday Special, και το περασε για ταινια της σειρας.
- Αλλος φιλος ελεγε να μη παρω το πρωτο τευχος της Φρουτοπιας γιατι ειναι βλακεια: πρωταγωνιστει ο διευθυντης του Πικου Απικου ο οποιος προσπαθει να παει στη Φρουτοπια, δεν τα καταφερνει και για αυτο στελνει τον Πικο Απικο. Φυσικα οταν αγορασα το τευχος δε συνεβαινε τιποτα τετοιο 8) και απορω τι σκεφτοταν οταν μου το ειπε
- Στο σχολειο κυκλοφορουσε η φημη οτι η Τσιταρα "εχει πεθάνει". Πιθανότατα σε καποιο μελλοντικο επεισοδιο που εχει ηδη προβληθει στην Αμερικη, ή σε καποιο επεισοδιο που ειχα χασει. Φυσικα ενιωσα ευχαριστη εκπληξη οταν στο επομενο επεισοδιο ηταν ολοζωντανη. Υποψιαζομαι οτι καποιο παιδι ειδε αποσπασμα απο ενα επεισοδιο οπου η Τσιταρα να ηταν ίσως πχ σε κώμα, ή σε stasis field.
- Στο σχολειο ηταν ενα παιδι που επειδη ηταν σχετικα δυνατο, του ειχαν βγαλει το παρατσουκλι "Ρομποτάκι". Φυσικά ο κολητος μου επεμενε οτι ηταν πραγματικο ρομποτ, και οταν του ανοιξε η μυτη το εξηγησε πως εσπασε ενα σωληνακι. Φυσικα εγω τον πιστευα. :xm:
- Ενας μισητος ξαδελφος μου επεμενε για μια "παλια ταινια" του Τζωρτζ Λουκας με πρωταγωνιστή τον Βαλ Κίλμερ ο οποιος ταξιδεύει στο μέλλον και βλέπει τα ζώα να κανουν πολεμο μεταξυ τους. Μεχρι και προσφατα εψαχνα στο imdb για καποια τετοια ταινια
- Μη ξεχασουμε καποια αλλα αθωα ψεμματακια. Ενας φιλος μου εδειχνε ενα παιχνιδι στον Αμστραντ και ελεγε οτι ο προγραμμάτισε ο ίδιος
- Και φυσικα οι συμμαθητες μου προτειναν να μη ανοιξουμε τον υπολογιστη οταν ειναι Παρασκευη και 13 γιατι ο ομώνυμος ιος θα τον καταστρέψει
Προσωπικα δεν ημουν πολύ του αθλήματος, αλλά... μια φορα προτεινα σε ένα συμμαθητή να κοιταξει στο βιντεοκλαμπ για μια φανταστική ταινία. Του ελεγα διηγησεις και φασεις της "ταινιας", τις οποιες τις ειχα εμπνευστει απο κομικς :tease:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: