Ξεχασα να αναφερω οτι το δικο μου Acer ειχε 2 χρονια εγγυηση.
Gryzor είπε:
Συμφωνώ 100%. Η κοπέλα μου έχει ένα Fujitsu Siemens εδώ και 3+ χρόνια το οποίο χρησιμοποιεί για τη δουλειά της και το έχει ξεσκίσει και είναι ακόμη άψογο παρ'ότι δεν του έχω κάνει ούτε καν ενα φορματάκι...
Eιπες την μαγικη λεξη
Fujitsu Siemens! Δεν ξερω αν θα δει το θεμα η Queen, για να γραψει για την τραγελαφικη της εμπειρια, αλλα επειδη γνωριζω την κατασταση ενα θα πω: εχει το laptop 2 χρονια και το μονο που δεν εχει αλλαξει ειναι το καλωδιο τροφοδοσιας :shake:
Οσο για το
Sony, ενας φιλος ειχε παρει ενα πανακριβο (ειχε πληρωσει 2 χιλιαρικα οταν εγω πηρα το Acer μου 800ευρω) τρελα posh, που λεει και ο Gryzor, και του εβγαλε προβλημα απο την αρχη, που δεν μπορεσαν ποτε να το λυσουν, ουτε στην αντιπροσωπεια, ουτε πουθενα. Καποιες φορες παγωνε το συστημα την ωρα που προσπαθουσε να συνδεθει στο δικτυο. Καποια ασυμβατοτητα πρεπει να υπηρχε αναμεσα στο λειτουργικο και στο modem. Αυτα τα προβληματα που δεν συμβαινουν παντα, ειναι τα πιο δυσκολα
Γενικα, οπως σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα ειδη, η αγορα ειναι λαχειο! Μπορει να παρεις το ιδιο μοντελο, απο το ιδιο καταστημα με καποιον αλλο, και το δικο σου να βγαλει προβλημα, ενω του αλλου να ειναι ΟΚ.
Οι τιμες παντως εχουν πεσει φοβερα! Με 500 ευρουλακια μπορει κανεις να αγορασει ενα αξιοπρεπεστατο Acer, πολυ καλυτερο απο το δικο μου, που το ειχα παρει 800ευρω -πριν 2.5 χρονια φυσικα.