Ένα μικρό bump στο παρόν thread είναι επιβεβλημένο έτσι;
Λοιπόν, έχω μόλις ένα μήνα για την αγορά του νέου μου laptop και θέλω γνώμες.
Αυτή τη στιγμή από desktop είμαι 1000% καλυμένος από όλες τις πλευρές μια και σήμερα πήρε και άλλα 2 giga ram και ξεμπέρδεψα μια και καλή, για δύο χρονάκια. Για τις κάρτες γραφικών βλέπουμε όταν έρθει η ώρα, η 8800 GT τα σπάει σε 1680 Χ 1050 ότι και να της έβαλα.
Αλλά από την άλλη το MSI Wind πρέπει να φύγει από το γραφείο και να παραδώσει τη θέση του σε κάποιο κανονικό laptop, μια και το Wind θα πάει σε άλλο δωμάτιο. Επίσης αποφάσισα να μην πάω σε Toshiba λόγω κάρτας γραφικών, (εξηγώ παρακάτω) :
Τα χαρακτηριστικά που θα έχει είναι τα παρακάτω:
1). 15άρα οθόνη. Δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση ακόμα και 1280 Χ 800 μου είναι υπεραρκετά. 17άρια ή 13άρια μοντέλα δεν μου κάνουν.
2). 3 ή 4 χρόνια εγγύηση απαραίτητα.
3). Κάρτα γραφικών που να σηκώνει τα τελευταία παιχνίδια. Μιλάμε για 9500 GS minimum και σε καμία περίπτωση κάρτα της σειράς "8" αφού αυτές είναι κατασκευαστικά για τα μπάζα.
4). Καλή ποιότητα κατασκευής.
5). Η αυτονομία της μπαταρίας μου είναι αδιάφορη. Ακόμα και μισή ώρα να κρατάει μου φτάνει, άλλωστε δεν θα μετακινηθεί ποτέ από το γραφείο.
6). Η ποιότητα του πληκτρολογίου μου είναι αδιάφορη, έχω ήδη ένα κορυφαίο σε αίσθηση και απόδοση εξωτερικό logitech.
7). Η χωρητικότητα του σκληρού μου είναι αδιάφορη, δουλεύω με εξωτερικούς. Σαν μίνιμουμ θέτω τα 160 giga, πολύ δύσκολο να βρεθεί πιά κάτι μικρότερο.
8 ). Η μνήμη πρέπει να είναι οπωσδήποτε 3 ή 4 giga.
Το budget μου αυτή τη στιγμή είναι 1500 ευρώ, δεν θα πάει παραπάνω. Για δώστε προτάσεις.
Κλείνω προς Acer (με επέκταση εγγύησης φυσικά), Multirama (Clevo σασί με Centrino II τεχνολογία), για δώστε γνώμη και για τίποτε άλλο!!!!!!