Καθως στον κοσμο τιποτα δεν μενει το ιδιο, επεσε και το τελευταιο καστρο.. (ας οψεται που εχουν εξαφανιστει τα Acer στις εδω αντιπροσωπειες και τα λεγαμε!!!)
Νεο λαπτοπ περασε το κατωφλι και δη μιας μαρκας που δεν την ειχα σε πολυ υποληψη, αλλα περασε τα κριτηρια ποιοτητος του phil, ειδικα σε συγκριση που τα ειχα ολα διπλα διπλα στα display..
Στοχος: ενα απλο και γρηγορο μηχανηματακι, paspartoo (οχι ο δικος μας!!) για καθε χρηση απο μουσικη, video (who cares για hi definition και πρασινα αλογα) και γενικης χρησεως μηχανημα, που τον περισσοτερο καιρο του θα περναει σε δημιουργια youtube-oriented-video-clip, internet radio και φυσικα ατελειωτο browsing..
Σε αυτη την κατηγορια δεν καταφερα να βρω κατι καλυτερο απο το Dell Inspiron 15 (και χρωμα που βγαζει ματι μιας και δεν εχω ξαναδει τετοιο κοκκινο σε υπολογιστη παρα μονο στα Ferrari που εβγαζε η Acer).
Xαρακτηριστικα, λιγα και καλα:
Pentium Dual Core T4200 2.0 Ghz, 3GB Ram, 250GB HD, Dual DVD+/-RW, Intel 4500MHD καρτα γραφικων, 3 USB, Webcam ενσωματωμενη..
Αλλο ενα καστρο επεσε (Dell στο σπιτι μου!)..
Aπο χρωματακι δεχομαι συγκρισεις (ειναι ακομα πιο bloody red, απλα ο φωτισμος το χαλαει ασχημα). Και απο πακετο ειναι ενταξει δινοντας και τα δισκακια (Περιλαμβανει και γνησιο Microsoft Works 9), αν και το βιβλιαρακι δεν ειναι manual στυλ Acer (Βλεπε τομος!)..
Μιας και ειναι glossy ολο το κελυφος του, οι δακτυλιες θα ειναι στην ημερησια διαταξη. Απο την αλλη, η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια, οποτε θα δωσει κινητρο να ειναι πεντακαθαρο καθε μερα και να κανει οτι κανει καλυτερα αυτο το setup: να αστραφτει σαν τρελο..
Ειμαι στην φαση αποφορτωματος (κοινως ασυστολο σβυσιμο!) απο οτιδηποτε περιτο του φορτωσαν, και μετα θα ερθει το εργο του testing πανω κατω μια εβδομαδα, αν και εχω ακουσει καλα λογια απο πολλους οποτε μαλλον απροβληματιστα θα παμε.
Πριν αρχισει αφορισμο ο pooky που καταδεχτηκα να αγορασω Dell, ακομα και αν δεν υπαρχουν στην αγορα.. Acer reigns supreme!