Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Την λοξα με τα Pioneer γραφτηρια την ειχα απο παλια. Τα θεωρω οτι καλυτερο κυκλοφορει στον τομεα αυτο, τουλαχιστον μεχρι προσφατα.
Με το IDE 109 εχω κανει πανω απο 400 dual-layer εγγραφες χωρις απωλειες!
Μαλιστα ηταν τα μονα γραφτηρια,μαζι με καποια απο τα διχιλιαρα της NEC, που περναγαν τη πρωιμη 360 "δοκιμασια"
Μετα την αλλαγη υπολογιστη και επειδη το νεο mobo εχει 1 θεση IDE (!!!!!??!!!), αναγκαστηκα να αγορασω το SATA 216D. Το πρωτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η γελοια φθηνη τιμη του.Κακος προαγγελος...
Αποτελεσμα: Συνεχιζω να εχω μηδενικο προβλημα στα κανονικα CD/DVD αλλα στα Dual-Layers εχω προβλημα (1 στα 4 καιγονται!!!!)
Και ολα αυτα με φρεσκα fw και αξιοπρεπη δισκακια!
Πλεον αναγκαζομαι,οταν θελω να γραψω DL,να ανοιγω το κουτι και να καρφωνω το IDE γραφτηρι...
Για παν ενδεχομενο,εχω και ενα IDE NEC 2500 στη ντουλαπα...
Με το IDE 109 εχω κανει πανω απο 400 dual-layer εγγραφες χωρις απωλειες!
Μαλιστα ηταν τα μονα γραφτηρια,μαζι με καποια απο τα διχιλιαρα της NEC, που περναγαν τη πρωιμη 360 "δοκιμασια"
Μετα την αλλαγη υπολογιστη και επειδη το νεο mobo εχει 1 θεση IDE (!!!!!??!!!), αναγκαστηκα να αγορασω το SATA 216D. Το πρωτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η γελοια φθηνη τιμη του.Κακος προαγγελος...
Αποτελεσμα: Συνεχιζω να εχω μηδενικο προβλημα στα κανονικα CD/DVD αλλα στα Dual-Layers εχω προβλημα (1 στα 4 καιγονται!!!!)
Και ολα αυτα με φρεσκα fw και αξιοπρεπη δισκακια!
Πλεον αναγκαζομαι,οταν θελω να γραψω DL,να ανοιγω το κουτι και να καρφωνω το IDE γραφτηρι...
Για παν ενδεχομενο,εχω και ενα IDE NEC 2500 στη ντουλαπα...