Wally είπε:
Τρελο παλτο αυτο που εφαγε ο Μανος ΑΛΛΑ χαρηκα που διαβασα οτι ως reviewer παιζει ολοκληρο το παιχνιδι πριν προβει σε δημοσιες κρισεις. Δυστυχως η μοδα του "πασαλειματος" που προηλθε απο τους διαφορους ιντερνετικους reviewers του γλυκου νερου τεινει να γινει καθεστως παντου. Ετσι χαιρομαι οταν βλεπω τυπαδες να ρολαρουν τις δημοσιες κριτικες τους επι ολοκληρωμενου παιχνιδιου/εμπειριας. Kudos Μανο!
Sorry για το offtopic
Συνεχίζοντας λίγο το offtopic,δεν υπάρχει περίπτωση ρε Πάνο να γράψω για παιχνίδι,αν δεν το έχω τελειώσει φίλε.Εσύ θα έλεγες τη γνώμη σου για μια ταινία,χωρίς να έχεις δει το φινάλε της;
Εκτός από το...αστείο του πράγματος,είναι πάρα πολύ εύκολο να εκτεθείς αν κάνεις κάτι τέτοιο και φυσικά δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να βρεθώ σε μια τέτοια θέση.
To συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν άργησε λιγάκι να μας έρθει,μ' αποτέλεσμα να έχω πολύ λίγες ημέρες στη διάθεσή μου,από τη στιγμή που το παρέλαβα,να το δω και να παραδώσω το κείμενό του.Έτσι,έπαιξα σχεδόν όλο το Σ/Κ για να το τελειώσω και...έγινε αυτό που έγινε!
Ε,τι να πεις μετά για την τύχη σου;!;!;
Και ΟΚ,θα μου πεις εσύ ίσως τώρα "το είδες το παιχνίδι,μπορείς να γράψεις γι' αυτό".Κάπως έτσι είναι,αλλά
-έχασα κάποια πολύ όμορφα screenshots που είχα πάρει
-δεν είδα το τέλος του Predator
Τι θα κάνω;Μα...ήδη το ξανάρχισα,στο "Easy" αυτή τη φορά και με πρώτο τώρα τον Predator.Ε,ναι,είμαι πολύ πεισματάρης φίλε!
Μπορώ να γνωρίζω πάντως,ότι αυτή τη νοοτροπία του να ολοκληρώνεις τα games πριν γράψεις το review τους,την έχουν κι άλλα παιδιά στο περιοδικό,οπότε η κρίση η οποία βγαίνει γι' αυτά είναι ολοκληρωμένη,καθαρά προσωπική και άνευ επηρρεασμού από τρίτους παράγοντες.
Και βέβαια αυτό είναι που κάνει ευχάριστη την ενασχόληση μ' ένα τίτλο για εμάς,από την (νέα για μένα) σκοπιά του reviewer...
On topic...
Rygar είπε:
Ηταν τυχαίο ότι ο δίσκος ηταν WD
Σίγουρα,απλά σ' εμένα αυτή ήταν και η τελευταία WD φορά...
(βέβαια έχω και 2 εξωτερικούς 2.5άρηδες WD τώρα που το σκέφτομαι αλλά....μπα,δε νομίζω να σκάσουν κι αυτοί πια! )