Ακόμα να εξηγήσεις τι σόι μαντζούνια δίνεις.Πέτρος (και)Λοιπά (οποιος/α το βρει, δίνω 10 μαντζούνια κι ένα μερεντάκι)
Λούης Γραμματικός
Μαντζούνι απ'αυτά που αγοράζαμε από τα περίπτερα στις αρχές των 80'ς. Αυτό το πλαστικό καλαμάκι με ένα γλυκάκι στην άκρη τυλιγμένη σε χαρτί. Πάντως πρέπει να ξέρεις και τον cetera και να ξέρεις και τι σημαίνει το et cetera. Αλλα σωστά, ήσουν τριτοδεσμίτισσα.Ακόμα να εξηγήσεις τι σόι μαντζούνια δίνεις.
Peter Cetera
Το μερεντάκι το χαρίζω σε όποιον θέλει.
Ίσα που τα θυμάμαι αυτά τα γλυκάκια αλλά δεν θυμάμαι να τα λέγαμε έτσι. Τον Cetera (όπως κι ένα κάρο άλλους τραγουδιστές/μουσικούς) τον ήξερα όχι επειδή τον άκουγα τόσο αλλά επειδή διάβαζα μανιωδώς στα περιοδικά της νιότης μου ότι είχε να κάνει με ξένη μουσική. Μετά ήρθαν και τα λατινικά στο δρόμο μου και συνέδεσα το όνομα.Μαντζούνι απ'αυτά που αγοράζαμε από τα περίπτερα στις αρχές των 80'ς. Αυτό το πλαστικό καλαμάκι με ένα γλυκάκι στην άκρη τυλιγμένη σε χαρτί. Πάντως πρέπει να ξέρεις και τον cetera και να ξέρεις και τι σημαίνει το et cetera. Αλλα σωστά, ήσουν τριτοδεσμίτισσα.
Ημαρτον ρε σεις! Κοιμηθειτε και λιγακι.
Ναι, γιατι; Εχεις πλοβρημα;Σταυρούλα του Νικολάκη; Τινα Τορναδόρου
μουχαχαχαχαααααα για κατι τέτοιες "χοντραδες" ζω!Τώρα με την Σταυρούλα του Νικολάκη μου φαίνεται ότι με παίρνει να πω την χοντράδα μου. Μου θυμίζει την Παρδάλω την Ξεροπαΐδα από τον Πλατανιά που έλεγε και ο Βέγγος στον Πολυτεχνίτη και Ερημοσπίτη.