( καθυστερημένο σχόλιο για τα εξώφυλλα της 5ης Ιουνίου)
1985- ΒΕΝΤΕΤΑ - Κάθριν Όξενμπεργκ
Πωωω!.. Η "Αμάντα"!.. Η Αμάντα της "Δυναστείας'!..
Τι να γράψω!.. Εκπληκτική ομορφιά!.. Για μένα η πιο εντυπωσιακή παρουσία (η πιο όμορφη της Δυναστείας) και μες στο τοπ 3 των ομορφότερων γυναικών σε σαπουνόπερες!
Εντάξει..
Καλή και σεμνή η "Κριστλ" με αέρα "Πηνελόπης" και χαρακτήρα που παραπέμπει περισσότερο σε νοσοκόμα που φροντίζει ασθενείς.
Υπερβολική και ωραιοπαθής η "Αλέξις" του δόγματος "Κοιτάξτε με πόσο ωραία γυναίκα είμαι" (δεν νομίζω..υπάρχουν πολύ πιο όμορφες).
Λιγομίλητη και με το αιώνιο στενάχωρο ύφος η γυναίκα του "Τζεφ" (?) , αλλά η προσωποποίηση του "καημού και της λύπης".
"Φάλον", ο "ροκ" χαρακτήρας των γυναικών της "Δυναστείας" ( γιατί το "ροκ" υπάρχει παντού,ακόμα και στις σαπουνόπερες).
Όλες όμορφες,συμφωνώ.
Μέχρι που είδαμε την "Αμάντα"..Τι "ομορφιά"..Τι "αέρας".. Ο πήχης της ομορφιάς εκτοξεύτηκε στα ουράνια.. Με διαφορά η ομορφότερη κατά τη γνώμη μου στη σειρά (και όχι μόνο)..
Ξέραμε στην μυθολογία μας,όταν την μάθαμε στο μάθημα της ιστορίας της τρίτης δημοτικού, πως όλες οι θεές ήταν όμορφες.Αλλά ξεχώριζε αυτή,που τελικά κέρδισε και το μήλο στον "περίφημο διαγωνισμό ομορφιάς"!..Και αυτό που σκεφτόσουν ήταν,"πως γίνεται ανάμεσα στις όμορφες να ξεχωρίσεις την ομορφότερη?".. Διάλεξε ο Πάρης σύμφωνα με το "ποια ήταν η ωραιότερη" ή το "ποια του έδινε το καλύτερο βραβείο"?..
Όχι,διάλεξε την ομορφότερη!..Τη "θεά της ομορφιάς".. Το ίδιο θα συνέβαινε σε όλους μας (τους άντρες)..Θα διαλέγαμε την ομορφότερη!..
Το είδαμε στη "Δυναστεία".Έγραψα για την "Κριστλ",την "Αλέξις",τη "Φάλον",την "Κλώντια",ας βάλουμε και τη "Σάμι Τζο"!..Όλες όμορφες!Αλλά η "Αμάντα" ήταν η ομορφότερη..Αυτή θα διάλεγα εγώ να πάρει το "μήλο"..Αυτή θα διάλεγε και ο Πάρης..Γιατί "ξεχώριζε"!
Και όταν πρωτοείδα την Κάθριν στη "Δυναστεία", αυτό που σκέφτηκα ήταν:
"Έτσι ακριβώς θα ήταν και η θεά Αφροδίτη"!
Ευχαριστούμε tonytony που μου ξαναθύμισες την "Θεά Αφροδίτη"!