Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και τζοβανα φραγκουλη, δροσερή και νιατο
Παιδιά, τώρα εγώ να κάνω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες? Ποιοι είναι οι Λίτσα Ζανέτ και Νίκος Παπαδάτος????????
Eπαιζε το 1972 ή τζοβαννα ; Α δεν το ήξερα νόμιζα πως εδώ είναι 22 με 25!Μα ήταν νιάτο η Φραγκούλη το 1990? Την θυμάμαι αμυδρά σε μια ταινία του 1972 να παίζει την μικρή κόρη του Παπαγιαννόπουλο (σε μια ανεκδιήγητη ταινία με την Ατζολετάκη). Μάλιστα, θυμάμαι ότι τραγουδούσε κιόλας. Δεν θα ήταν 15 χρονών? Άρα εδώ είναι κοντά 35. Εντάξει, δεν ήταν γρια φυσικά, αλλά δεν ήταν και ενζενί.
Eπαιζε το 1972 ή τζοβαννα ; Α δεν το ήξερα νόμιζα πως εδώ είναι 22 με 25!
Το 61' γεννηθείς έτσι λέει ή γουικι άρα το 72 ήτανε 11 χρόνων! Το 90' ήταν 29 ετωνΛες να κάνω λάθος? Νομίζω ότι έτσι είναι.
Το 61' γεννηθείς έτσι λέει ή γουικι άρα το 72 ήτανε 11 χρόνων! Το 90' ήταν 29 ετων
Η ξανθια με το εξωπλατο γιατι κλαιει στον ωμο του Λιβιερατου; Τι της ειπε και την εκανε ετσι;
Ή γουικι δίνει δύο ημερομηνίες γέννησης το 56' και το 61' τι να πω έχω μπερδευτεί!11 χρονών? Αποκλείεται να ήταν τόσο λίγο. ΑΛλά μήπως κάνω λάθος στην ημερομηνία της ταινίας. Πάντως απ΄ότι βλέπω στην φιλμογραφία της Ατζολετάκη, έπαιξε σε 4 έργα το 1972 και μετά στο ΟΚ φίλε, πολύ αργότερα. Εκεί δεν έπαιζε η Φραγκούλη. Άρα καλά λέω. Ήταν το 1972 και αν δεις την ταινία, θα σιγουρευτείς ότι δεν ήταν 11 χρονών.
11 χρονών? Αποκλείεται να ήταν τόσο λίγο. ΑΛλά μήπως κάνω λάθος στην ημερομηνία της ταινίας. Πάντως απ΄ότι βλέπω στην φιλμογραφία της Ατζολετάκη, έπαιξε σε 4 έργα το 1972 και μετά στο ΟΚ φίλε, πολύ αργότερα. Εκεί δεν έπαιζε η Φραγκούλη. Άρα καλά λέω. Ήταν το 1972 και αν δεις την ταινία, θα σιγουρευτείς ότι δεν ήταν 11 χρονών.
Η RetroDB δινει ετος γεννησεως το 1956. Αρα στον Λουστρακο του '62 η Τζοβανα ηταν 6 και 16 στο Υπεροχες νυφες κοροϊδα γαμπροι. Αυτη ειναι η ταινια που λεει η Τζελα. Προσωπικα μου φαινεται λιγο μεγαλυτερη και στις δυο, αλλα αυτα τα εχω ξαναπει για τις Ελληνιδες καλλιτεχνιδες και δε θελω να επαναλαμβανομαι.Ή γουικι δίνει δύο ημερομηνίες γέννησης το 56' και το 61' τι να πω έχω μπερδευτεί!