taksidiotis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 11
σε ευχαριστω πολυ πολυ.
αγαπητε φιλε οι σεληνανθρωποι ονομαζονται infaceables πατα αυτην την ονομασια στο εβαυtaksidiotis είπε:σε ευχαριστω πολυ πολυ.
σορρυ φιλε μου αλλα μιλαμε για μπλακσταρ εδω και για ινφεισαμπλς.οι βισιονερις ειναι απο τις αγαπημενες φιγουρες της συλλογης μου θα ποσταρω μερικες φοτο απο τα ελληνικα κουτιαhellboy334 είπε:[edit] Greeklish. Τα οποια απαγορευονται ρητα απο τους κανονισμους! [edit]
Καλησπερα παιδια!
Αν και αρχαιο post,αλλα θελω να συμπληρωσω κατι..αυτα βασικα ονομαζονται
Visionaries: Knights of the Magical Light.
Ειναι του 1987 και ηταν τα αγαπημενα μου cartoon τοτε,της Hasbro ειναι
(εχει βγει και φοβερη σειρα,ψαξτε να την δειτε,καπου 13 επεισοδια),
ειχαν βγει και comics,και φυσικα τα αντιστοιχα παιχνιδια.Ηταν περισσοτερο σαν GI JOE,μονο
που ο καθενας τους και καλα μεταμορφωνοταν σε ζωο.
Κλασικη EL Greco που αλλαζει τα ονοματα και τα φωτα σε ΟΛΑ!
Βαλτε να δειτε το πρωτο επεισοδιο στο youtube,υπαρχει σε 3 μερη,ετσι να παρετε μια μικρη ιδεα
(πολυ μπροστα,θαπορωθειτε). Ψαξτε Visionaries:The Age Of Magic Begins.
Εχει βγει και DVD με ολα τα επεισοδια.Απο τα πιο ωριμα cartoon της εποχης μπορω να πω....
cheers!
Είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ...Μόλις είδα τίτλο "ΣΕΛΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ" κάτι μου έκανε κλικ. Δεν ήξερα καν το "ξένο" τους όνομα. Infaceables!timehunter είπε:σορρυ φιλε μου αλλα μιλαμε για μπλακσταρ εδω και για ινφεισαμπλς.οι βισιονερις ειναι απο τις αγαπημενες φιγουρες της συλλογης μου θα ποσταρω μερικες φοτο απο τα ελληνικα κουτια
timehunter είπε:προσφατα απεκτησα ολη την συλλογη για καλλη μου τυχη θα ποσταρω φωτο μπας και παρω κανα ευχριστω ο καψερος........
Από πού τα βρήκες καλέ?timehunter είπε:δεν τα τσιμπησα απο εβαυ σιγα μην τουσ κανω την χαρη τα τσιπησα απο αλλου .........